Şimdi Ara

Philips Kanal Editör [;)] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
9
Favori
88.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kod tv ye verdiğiniz kod ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSuburban

quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul12

Uydu değişikliği, türksat 4a;
    Sıralı liste sadece türksat, Philips 42PFL4307K/12 modeli için;
    s3.dosya.tc
    Repair.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server28/sIGNKA/Repair.rar.html

Ayrıca kendiniz sıralamak isterseniz channel_editor programını da vereyim
    Philips 42PFL4307K/12 modeli ile uyumludur...
    s3.dosya.tc
    hannelEditorv1.8.0.2_phlps-4307-uyumlu_.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server28/rhxMwT/hannelEditorv1.8.0.2_phlps-4307-uyumlu_.rar.html

not:usb belleğiniz fat32 formatında olmalıdır..repair adlı klasörü usb'e atacaksınız...
    Tv den --> TV Ayarları > Tercihler > Kanal Listesi Kopyalama > TV'ye Kopyala

Farklı model philipslerde denenmemiştir..

hocam model aynı benim tvnin. dediğin gibi usb fat32. listeyi indiridim kopyaladım denedim ama tvde tek kanal olarak gösteriyor onda da isim yazmıyor. arkadaşa dediğin gibi ben de üzrinde oynama yapayım dedim kanal editörden v2509 ve 25010 çalışmıyor no path found yazıyor. o diğer uyumlu yazanla açtım çalıştı. değişiklik yaptım bir iki kaydettim. yine tek kanal olarak gösteriyor. nasıl çzebilirim acaba yardımcı olabilirsen sevinirim.

Acikcasi model ayniysa olması gerekirdi tek kanal olması şundan olabilir mi acaba kumanda üzerinden source tuşuna basin ikinci seçenek olan uydu yayınını izle seçeneğinin seçili olması gerekir ilk seçenek seçiliyse tek kanal olarak gözülebilir eğer probleminiz bundan kaynaklanmıyorsa size önerim kanalları baştan taratmanız olacaktir ayarlardan -->uydu arayın > kanalları yeniden yükle seçeneğinden yaparsanız bütün kanalları bulacaktır ama sıralama olayı sizi ugraştıracaktır. Dilerseniz kanal listesini usb ye atıp channel editör ile düzenleyip tekrar tv ye aktarabilirsiniz ama öncesinde kanal listesini problem çıkma olasiligi durumunda yedeklemeyi unutmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ertugrul12 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bi deneyeyim tekrar. olmazsa kendim tek tek düzeltcem napalım. teşekkürler.
    Düzeltme: Hocam sağolasın ya uydu yayını izle seçeneğini seçince çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSuburban -- 19 Eylül 2014; 22:01:47 >
  • TheSuburban T kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşlar Philips 42pfl4307k/12 televizyonum var eğtugrul12 adlı kullanıcıya öncelikle teşekkür ederim onun eklediği kanal listesi ve program sayesinde kendime göre sıralama yaptım ve füzgün bir şekile koydum sizlerle paylaşmak istiyorum.
    yadi.sk
    Repair.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/_cM6o339bZedq

Ektedeki dosyayı zipten çıkarın fat32 ile biçimlenmiş flash belleğe kopyalayın. TV nize takın tvnizin ayarlarından TV ayarlarına girin. oradan Tercihler Menüsü- Oradan Kanal listesi kopyalama gelen seçeneklerden TV ye kopyala diyorsunuz işlem tamamdır..

• Ertugrul12 kullanıcısına yanıt
    Yine sıkıntı çıktı. Bu sefer de kanalları kendime göre editörden düzenledim ama tvde kanal isimleriyle kanallar uymuyor.
  • metin_akkas M kullanıcısına yanıt
    Selam. paylaşımınız için sağolun
    yadi.sk
    Repair.rar — Yandex.Disk
    bunu 40pfl4000 serisi 2013 tv ye atsam olur değilmi,, başıma neler geldi neler, 3.5saat uğraştım.. 700 küsür kanal buldu, radyo ve tv hepsi aynı listede, kanal atlarken 88 den 500 e geçiyor fakat sıralamak istediğimde aradaki 300 boş kanalı gezmem gerekiyor, 2 tane kanalı 1 ve 2 ye atmak 5 dk mı alır, off işkence. öyle kaldı tv. İyi forumlar

• 8007 serisine uyduğunu söylediler neden sadece 400 serisine uygun deniyor çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_akkas

Selam arkadaşlar Philips 42pfl4307k/12 televizyonum var eğtugrul12 adlı kullanıcıya öncelikle teşekkür ederim onun eklediği kanal listesi ve program sayesinde kendime göre sıralama yaptım ve füzgün bir şekile koydum sizlerle paylaşmak istiyorum.
    yadi.sk
    Repair.rar — Yandex.Disk

Ektedeki dosyayı zipten çıkarın fat32 ile biçimlenmiş flash belleğe kopyalayın. TV nize takın tvnizin ayarlarından TV ayarlarına girin. oradan Tercihler Menüsü- Oradan Kanal listesi kopyalama gelen seçeneklerden TV ye kopyala diyorsunuz işlem tamamdır..

Cok tesekkur ediyorum 17 eylülden sonra kanallar bozuktu tek tek ugrasmiyim foruma bakiyim dedim varmis .. Birazdan deneyecegim

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    metin_akkas M kullanıcısına yanıt
    paylasim kanal listenizi, editore ekliyemedim. evde pc de suruklerken(/) isareti cikiyor. galiba sahibine gidip usb ye atip, usb denmi editore atacagim.. en sagliklisi diger arkadasimizin paylastigi hazir listeyi usbye atmak.. tv corba oldu yaw..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 21 Eylül 2014; 6:22:50 >
  • 46pfl4418k12 serisi tv me ne listelerinizi atabiliyorum ne de tv den kanal listesini usb ye kopyalayıp channel edıtorle açamıyorum. path not found yazıyor. fat32 biçimlendirmesi yaptım. aöylediklerinizi eksiksiz yaptım ancak nafile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

yadi.sk
    Repair.rar — Yandex.Disk

Cok tesekkur ediyorum 17 eylülden sonra kanallar bozuktu tek tek ugrasmiyim foruma bakiyim dedim varmis .. Birazdan deneyecegim

bizimkinde öyle bir ayar yok :( 47pfl4207k bizimki sanırım :/

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

yadi.sk
    Repair.rar — Yandex.Disk

bizimkinde öyle bir ayar yok :( 47pfl4207k bizimki sanırım :/

Valla bende tek tek tasidim kanallari usb bellek bulamayinca 1 saat ayirmak lazim

• bende program calisti,, internette bir paylasimda 2014 18eylul kanallistesini recovery dosyasi olarak kaydetmis.. onu aldim programa attim,, editledim bakalim programdan cikarken recovery dosyasi kendini otomatik duzenliyormu acaba (düzenliyor), cunku recovery dosyasini tv ye atmam gerekiyor. umarim recoverynin icerigi program ile paralel degismistir. degismismidir arkadaslaaarrrr..
    buldum,Sağdece kanal listesini (tv den alınca beyaz klasör, bilgisayarın açmadığı) düzenleyen program>>http://www.bergfiles.com/i/bf49be03b6h32i0#
    Not; yalnış bilgi; en sonki nice programı, neta uydu alıcısı içinmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 23 Eylül 2014; 17:14:15 >

• Padh not forund diyorsa,, şu yolu izleyin; dosyaların dizilimi şu şekilde olmalı;
    Repair>>ChannelList>>channellib/s2channellib/chanLst.bin
    dosya açılımı bu şekilde değilse,, kes/yapıştır/adver olarak kendiniz sıralayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Padh not forund diyorsa,, şu yolu izleyin; dosyaların dizilimi şu şekilde olmalı;
    Repair>>ChannelList>>channellib/s2channellib/chanLst.bin
    dosya açılımı bu şekilde değilse,, kes/yapıştır/adver olarak kendiniz sıralayın

ilginize teşekkür ederim yalnız ben tv den usb ye kanal kopyalama yaptıgımda usb de sadece CM_TPM1013E_LA_CK.BIN isimli bi dosya mevcut. sizin örnek listelerinizde farklı dosyalar da var.
  • karisik isler.. birtane daha program var, sagdece bin ve 4lyt gibi sagde dosyalari editliyebiliyor,, philipse olurmu bilmiyorum. yarin ogleden sonra paylasirim

• Arkadaşlar cinnet geçirmek üzereyim. Saatlerdir kanallarla programla repairle uğraşıyorum. Programı zar zor çalıştırabildim kanalları istediğim gibi düzenledim saatlerimi verdim. Televizyona da attım ancak listedeki kanalla açılan kanal birbirini tutmuyor. Bunu çözebilen var mı? Örneğin trt 1 i açıyorum stv çıkıyor gibi gibi :s bunu çözebilen varsa çözümü paylaşırsa çok sevinirim.
  • Merhaba ,

Aynı sorun Bende de var saatlerimi verdim, kanalları editledim. TV ye attım, Star HD görünümlü Flash TV çıktı karşıma. Çözümünü bulan varsa paylaşsın lütfen !!!

Patch not found sorunuyla ilgili olarak, Philips editör programına repair dosyasını masa üstünden alırsam hata alıyorum, flash belleğe atıp programa oradan gösterirsem herhangi bir problem yaşamadım. Ayrıca Satellite kısmına geçmeyi unutmayın.

İyi Geceler
  • Arkadaslar hotbird uydusunu nasil ekliyorsunuz lnb bulunmadi diyor

• hocam bu 42pfl6007k/12 ye uyarmı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.