Şimdi Ara

Philips Kanal Editör [;)] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
8
Favori
88.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

uydu listesinden herhangi bir uyduya şifre koymamız mümkün mü mesela hotbırd uydusuna ..
  • 40pfl4508k il uyumlu deil bu program bu kadar dandik bir tv olamaz kanal geçişleri 10 saniye nerdeyse donmalar var varoğlu var bir sıkıntılar bitmek bilmiyor tv de
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3p3

Philips Led TV'lere ait kanal listelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. USB belleğe atıp TV'ye yükleyebilirsiniz.

Linkteki dosyalar kaldırılmış

• philipsden uzak durmak lazım en temizi harici hd receiver almak
  • 3078 mi ne öyle bir TV var, 4 farklı sürüm denedim çalışmadı hiçbiri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazir kanal varmi elinizde acaba. pus6501 kulanicisiyim. kanal siralamiyor. kayit olmuyor.

• bu lanet olası philips sozde uluslararası kuralları bahane ederekten sıralama ve silme olayını yaptırtmıyor.
    defalarca mh arayıp söylememe rağmen adamın s.kinde bile değil.uydu montaj işi yapıyorum ve soranlara kesinlikle tavsiye etmeyip üstüne evinde philis marka tv olanlara "abi alacak baska tv bulamadınmı" diye rencide ediyorum.
    hatta bir bayan 2 adet philips marka kurulmamış tv yi "abla git iade et en ucuzunu al bundan bin kat iyidir " diye ikna edip değiştirmesini bile sağlamışlığım var.

bu adi philips hak ediyor mh lerinde defalarca ilettim ben bu işle ilgileniyorum müşterileriniz şikayetci diye defalarca telefon açıp söylemişliğim var.malınızı kötülüyorum düzELTİN BU SORUNU die ağzımda tüy bitti.

artık kendileri bilir.
  • bende philips 40pfk4100/12 tv var bende. nasıl lanet birşey ya kanal listesi acayipleşiyor bazen bi bakıyorum ntv 180.sırada star 190. sırada. sıralı olarak gitmiyor 1-2-3 yok. favori ilede uğraşmak istemiyorum. sizde hazır ayarlanmış liste var mı arkadaşlar. varsa bunu nasıl yükleyeceğimi de açıklarsanız memnun olurum, zira hiç bilmiyorum nasıl yükleneceğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravestone80

bende philips 40pfk4100/12 tv var bende. nasıl lanet birşey ya kanal listesi acayipleşiyor bazen bi bakıyorum ntv 180.sırada star 190. sırada. sıralı olarak gitmiyor 1-2-3 yok. favori ilede uğraşmak istemiyorum. sizde hazır ayarlanmış liste var mı arkadaşlar. varsa bunu nasıl yükleyeceğimi de açıklarsanız memnun olurum, zira hiç bilmiyorum nasıl yükleneceğini.

hocam buldunm mu?bana da lazım.

• Arkadaşlar Merhaba 55 PUS 6101 model tv için hazır kanal listesi yada kanalları düzenlemeye yarayan kanal editörü lazım bir sürü buldum ama tv den usb ye aldığım dosyayı görmüyor...
  • Arkadaşlar Merhaba,

Benim de uzun aramalarım sonucu çalışır bir program bulamamıştım. Gerekli bilgi de yok malesef. En sonunda kendim yapmaya karar verdim. Çok basit sadece kanalları sıralamak için bir program yazdım. Test ettim Philips PUS6262 modelinde çalışıyor. Aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Sorularınız olursa ya da programda sizin kanal listenizi açarken hata oluşursa ilgili xml dosyasını gönderirseniz inceleyip güncelleme yapabilirim.

Onka-Philips-Channel-Editor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onka13

Arkadaşlar Merhaba,

Benim de uzun aramalarım sonucu çalışır bir program bulamamıştım. Gerekli bilgi de yok malesef. En sonunda kendim yapmaya karar verdim. Çok basit sadece kanalları sıralamak için bir program yazdım. Test ettim Philips PUS6262 modelinde çalışıyor. Aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Sorularınız olursa ya da programda sizin kanal listenizi açarken hata oluşursa ilgili xml dosyasını gönderirseniz inceleyip güncelleme yapabilirim.

Onka-Philips-Channel-Editor
    Merhaba,

Öncelikle elinize emeğinize sağlık program için teşekkür ederim.
    Yazlıkta dedemin kullandığı 43PFS4132 modelden listeyi usb'ye attım, programınızı çalıştırdım repair dosyasını seçin diyor.

Tam olarak hangi klasörü seçmem gerek acaba?

bana Clone isimli bir klasör çıkardı içindeki dosyaların içinde .xml dosyaları var ama onları seçemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

quote:

Orijinalden alıntı: gravestone80

bende philips 40pfk4100/12 tv var bende. nasıl lanet birşey ya kanal listesi acayipleşiyor bazen bi bakıyorum ntv 180.sırada star 190. sırada. sıralı olarak gitmiyor 1-2-3 yok. favori ilede uğraşmak istemiyorum. sizde hazır ayarlanmış liste var mı arkadaşlar. varsa bunu nasıl yükleyeceğimi de açıklarsanız memnun olurum, zira hiç bilmiyorum nasıl yükleneceğini.

hocam buldunm mu?bana da lazım.

Alıntıları Göster
    Bana da lazım. Bir türlü editör bulamadım çalışan. USB'ya kopyalayınca TV'den kanalları şöyle bir klasör oluyor.

Philips Kanal Editör [;)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 15 Mayıs 2019; 21:27:57 >

• Bir çözüm bulabilen oldu mu?

• Bir çözüm bulabilen oldu mu?

• Çözüm bulabilen oldu mu?

• matandberenice kullanıcısına yanıt

bu tv bitti artık programları çalışmıyor en güzeli kanalları favorilere ekleyip oradan sıralamak sonra usb ye yedeklemek çünkü arada tv sıfırlıyor kendini bu olunca bende kanalları yedeklediğim usb yi takıp kanalları atıp böyle devam ediyorum yıllardır

• 42PFL7696K/02 abiler bu televizyona göre kanal listesi var mı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.