Şimdi Ara

Philips Kanal Editör [;)] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
9
Favori
87.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    oradan indirip usb ile tv ye mi atacağız (7000 serisi)
  • programı indiriyorsunuz tv nizdeki kanal listesini usb ye yğkleyin sonra usb yi pc ye takıp istediğiniz kanal listesini yapın sonra tekrar tv ye yğkleyin
  • bence programla uğraşmayın.. Bir kere manuel yapın yedeğini alın kafi.. List e basıp taşıyacağınız kanala gelin optionsa basın yeniden sıralaya basıp keyfinize göre düzenleyin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

bence programla uğraşmayın.. Bir kere manuel yapın yedeğini alın kafi.. List e basıp taşıyacağınız kanala gelin optionsa basın yeniden sıralaya basıp keyfinize göre düzenleyin ;)

bende oyle apmistim. ilk 50 kanali kafami gore ayarlamis ve usb ye yedek almistim. bir kac ay once fabrika ayarlarina geri aldim. aldigim yedegi tvye taktim tanimadi. 50 kanali tekrar elle yaprim
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

bence programla uğraşmayın.. Bir kere manuel yapın yedeğini alın kafi.. List e basıp taşıyacağınız kanala gelin optionsa basın yeniden sıralaya basıp keyfinize göre düzenleyin ;)

bende oyle apmistim. ilk 50 kanali kafami gore ayarlamis ve usb ye yedek almistim. bir kac ay once fabrika ayarlarina geri aldim. aldigim yedegi tvye taktim tanimadi. 50 kanali tekrar elle yaprim

ustam son firmware ile düzeltmişlerdir diye umut edeyim o vakit çunku bende baya uğraştım.. Turksat 513 hotbird 1600 kusur kanal buldu ve showtv yi 1723 te buldum :/ radyo kanalları da dahil değil bu sayılara :s

• Şimdi Arkadaşlar Sorunlarınıza Derman olurmu Bilmem Ama Sıkıntı Şu Az Phlips Müşteri Hizmetleriyle konuştum Bu Program 2013 De üretilmiş ürünleri Desteklemiyor Telefondaki Nazik Bayan bana Böyle anlattı durumuYurtdışından bu Yeni Bir Program İçin ÇAlışmalarr Varmış Bana hazır Kanal Listesi göndercek Mail Adresime isteyen olursa burdan Paylaşırım bu kıyağımda Unutmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netriox -- 21 Ekim 2013; 16:25:23 >
  • program bende de çalışmadı, pat not found hatası alıyorum. Şimdi saatlerce kanal editlicez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adurann

program bende de çalışmadı, pat not found hatası alıyorum. Şimdi saatlerce kanal editlicez...

path not found" hatası alan arkadaşlar yukarıda bir arkadaşımız programın 2.0.5.9 sürümünü paylaşmış.

Bende aynı hatayı alıyordum ama "2.0.5.9" sürümünde kanalları görüyor.

Tabi daha TV'ye atıp deneme fırsatım olmadı.

Bulamayanlar yada link iptal olmuşsa aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Philips Channel Editor 2.5.0.9

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 29 Kasım 2013; 10:32:17 >

• Ben de 6008 tv de uydu kanallarını arattım daha sonra usb'ye kopyaladım kanal listesini düzenlemek için. Editörde açtığım zaman bu şekilde gösteriyor. sorun nedir acaba ?

Philips Kanal Editör [;)]
     Philips Kanal Editör [;)]

• adurann kullanıcısına yanıt
    cagataydagdelen@hotmail.com kanal listesini mail atarmısınız.
  • Arkadaşlar şu kanal listesi olayına girdim mevcut uydu güncellemesinden sonra ancak;
    Star yazanda 360 filan çıkıyor kanalın ismiyle içeriği farklı.
    5507 de kullanıyorum programı. Bilgisayarda düzenledim, tv ye geri attım ama bir türlü çözemedim işi. En sonunda favorileri seçip oradan kullanıyorum tv yi.
    Bu program ve 5507 ile bu işi sorunsuz yapan varsa bilmek öğrenmek isterim.
    Selamlar.

• Yeni uydu ayarini nasil yapiyoruz uydulu cihaza

• Uydu değişikliği, türksat 4a;
    Sıralı liste sadece türksat, Philips 42PFL4307K/12 modeli için;
    s3.dosya.tc
    Repair.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server28/sIGNKA/Repair.rar.html

Ayrıca kendiniz sıralamak isterseniz channel_editor programını da vereyim
    Philips 42PFL4307K/12 modeli ile uyumludur...
    s3.dosya.tc
    hannelEditorv1.8.0.2_phlps-4307-uyumlu_.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server28/rhxMwT/hannelEditorv1.8.0.2_phlps-4307-uyumlu_.rar.html

not:usb belleğiniz fat32 formatında olmalıdır..repair adlı klasörü usb'e atacaksınız...
    Tv den --> TV Ayarları > Tercihler > Kanal Listesi Kopyalama > TV'ye Kopyala

Farklı model philipslerde denenmemiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 18 Eylül 2014; 19:24:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul12

Uydu değişikliği, türksat 4a;
    s3.dosya.tc

s3.dosya.tc
    http://s3.dosya.tc/server28/rhxMwT/hannelEditorv1.8.0.2_phlps-4307-uyumlu_.rar.html

not:usb belleğiniz fat32 formatında olmalıdır..repair adlı klasörü usb'e atacaksınız...

üstad sa repair klasörünü attım fat32 li usbye tvye kopyala diyorum hata diyor. 7000 serisi philips bendeki.ayrıca harici hd alici var.sorun nerden kaynaklı olabilir üstad

• Arkadaşım Philips 42PFL4307K/12 olanlar için yükledim diğer modeller için olup olmayacağı hakkında fikrim yok
    ama yine de denemek isterseniz aşağıda verdiğim channel_editor v2.5.0.9 programıyla repair dosyasını açıp 1-2 düzenleme
    yapıp kaydedin usb ye atın ve tv ye aktarın..

Philips Channel Editor 2.5.0.9-(42PFL4307K/12-uyumlu değil)
  • Ertugrul12 teşekkürler çok makbule geçti. bende saatlerdir nasıl düzenlerim diyordum. şap diye oldu vallahi. teşekkürler.
  • abdullah36 A kullanıcısına yanıt
    42PFL4307K üstad flashı taktım kod soruyor kod ne yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul12

Uydu değişikliği, türksat 4a;
    s3.dosya.tc

s3.dosya.tc

hocam model aynı benim tvnin. dediğin gibi usb fat32. listeyi indiridim kopyaladım denedim ama tvde tek kanal olarak gösteriyor onda da isim yazmıyor. arkadaşa dediğin gibi ben de üzrinde oynama yapayım dedim kanal editörden v2509 ve 25010 çalışmıyor no path found yazıyor. o diğer uyumlu yazanla açtım çalıştı. değişiklik yaptım bir iki kaydettim. yine tek kanal olarak gösteriyor. nasıl çzebilirim acaba yardımcı olabilirsen sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.