Şimdi Ara

Philips AJ3600 Alarm Saatli Radyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sürekli uyuya kalma ve sabah kalkamama problemim var. Fırsatçıyız'da philips'in alarmı var. Telefon yeterli olmuyor kalkmam için ben alıcam kendime buyrun bakın siz de... Marka da iyi bence daha 6 günü var.

http://firsatciyiz.com/firsat/Philips-AJ3600-Alarm-Saatli-Radyo/KMP0000089.aspx

• Prize takılıp çalışan saatlere gıcık oluyorum
  • elektrik kesilince patlıyo bunlar
  • yılda toplamda 7 kez elektrik kesintisi bile olmaz.
  • Bence çok pahalı.
    Darty'de 1 hafta önce sony alarmlı radyo 20 TL'ye satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slat21

yılda toplamda 7 kez elektrik kesintisi bile olmaz.

Bırak 7 yi 3 defa mazeretsiz işe geç kalma işten atılma sebebidir
    Okula giden çoluk çocuk için belki alınabilir..
  • bu model elekrikler kesildiğin an bir işe yaramıyor. Örnek sabah saat 6 ya alarmı kurdun. ancak gece saat 3 te elektrikler kesildi. 6 da kalkmazsın 9da kalkarsın. SONY ICF-C218 modelinde elektrikler kesilseden radyo araçılığı ile saati otomatik ayarlıyor. alacaksanız bu modeli alın hepsiburad.com da var. 55 tl fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM Transmitter Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Portatif Radyo Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slat21

yılda toplamda 7 kez elektrik kesintisi bile olmaz.

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bende elektrikli PHILIPS Alarmlı radyo var. Fatihte oturuyorum. Yılda 7 kez değil günde 7 kezden fazla kesiliyor, merak buyurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozdil -- 10 Eylül 2009; 23:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

elektrik kesilince patlıyo bunlar

nasıl patlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

elektrik kesilince patlıyo bunlar

nasıl patlıyor

mecaz o yani işlevini yitiriyor anlamında
  • bende var alarmli radyolu saat bunun gibi TCM diye bir marka.uyandirmakkta ustune yok,radyoyla uyanmak acayip keyifli bide calan sarki favori sarkilarinizddan biri ise.ayrica bendeki pilli bi model,elektrik gidincce tirt etmiyo ama massallah pilide cok yiyo,2 gun elektrik kesilsin sifirlaniyor mesela,sifirlandigi zamanda 2001 den baslayarak 2009 a,gunumuze kadar tek tek basarak geliyorsunuz. ayrica 9V pille calisiyo

o yuzdden biraktim kullanmayi ama bu philips hicte ucuz degil
  • saat için bence çok pahallı zaten cep telefonları çıkınca butür alarmlı saatlerin modası geçti
  • o kadar kesinti olmuyor yapmayın
    radyolu da olduğu için fiyatı beni rahatsız etmedi açıkçası...
    hoş bir şarkıyla da uyanmak güzel olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolera13 -- 11 Eylül 2009; 10:54:33 >
  • ya gayet güzel bence hoşuma gitti benim.. müzikle uyanmak güzel yaa.. alabilirim ben hoşuma gitti baya.
  • sürekli uyuya kalan bi tipim...
    böyle bir şey alsam güzel olur aslında denemiş olurum.
    1 günü kalmış bu arada...
  • içinizde kçekmece-ALTINŞEHİR de oturan var mı?

orada su - elekt - tlf/adsl hep kesiktir. kanalizasyon zati yok.

iett pazar uğramaz,.......
  • Yaw senelerdir bekliyorum hala lcd ekranlı, az enerji harcayan, dijital radyolu, şarjlı lityum pilli (tercihen standart nokia pili) bir alarmlı saatli bir radyo üretmediler Ben mi öğretecem yaa.. Tepem atıyor, verecem özellikleri ben ürettirecem Çin'e.. Gerçi adamlar da haklı, onların memleketlerinde elektrik kesintisi diye bir kavram olmadığı için.. Napalım bu ülkeye böyle cihaz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 15 Eylül 2009; 18:45:07 >
  • bende gri papagan var saolsun :D erkenden uyandırıyo tavsieye ederim herkese(:

Şaka biyana geçengün alarmlı bi saat gördüm alarmı çaldığı zaman üstündeki pervanesini atıyordu ve o pervane evin içinde bulunup eski yerine konana kadar ötmeye devam ediyordu
    alıcaksanız tavisiye ederim hatta o siTeyi bulursam burdaki uyanma zorluğu çekenlere duyururum(:.
    bu radyolu alarmlı saatler de fena diil esasıdna ama kapatılması kolay olduğu için fazla faydalı görmiyorum.
  • forumda bir arkadaştan AJ 3240 modelini almıştım.elektirk kesilince pille çalıştığını söylemişti arkadaş.lakin pil sadece saati ve saat ayarlarını hafızada tutmak içinmiş. alarm ve radyo pille çalışmıyormuş. aldığımdan beri bir iki kez kullanıp da işe geç kalınca kutuya kaldırdım. bakın arkadaşın bana saatle beraber gönderdiği kullanım kılavuzunda ne diyor.

'you can insert a 9 Volts pack battery in the clock radio.should there be a power failure, the clock will continue to function.............. for clarity:alarm, radio and display do not work on battery.'
  • arkadaşlar bugün aynı cihazı doğubankın hemen yanındaki philips bayiden 90 TL 5 taksite aldım bilginiz olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.