Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.535
Cevap
72
Favori
286.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neye göre guzel beyaz ışık çok fazla renkler doğru değil görüntüden anlamıyorsan yapcak bi şey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2013 de aldığım tv bozuldu. Anakart yanmış onu servise yolladım o sırada bu foruma bakarak 58pus7304 model cihazın Vatan'da indirimde olduğunu buradaki yazılara bakarak iyi bir cihaz oldugunu düşündüm ve aldım ama şunu anladım ki mağaza da görmeden almayacaksın. Çünkü bu forumda biraz olumsuz bir şey söyleyince hemen üstüne gelecek insanlar var o yüzden hep olumlu düşünceleri okuyoruz

• Srkan4034 kullanıcısına yanıt
    Aynı soruna sahibim Siyah sahneler lacivert oluyor.Servis çağırmak farz oldu.
  • Böyle olunca bizim gibi bu tv yi almayı düşünen kişiler iyice soğuyor cihazdan.Bence bi görüntü ya ıyidir ya kötü.kisiye göre nasıl değişiyor anlamıyorum.simdi bi 720p görüntü var diyelim diğer tarafta da 4k.nasil kimse 720p daha iyi diyemezse tv işinde de böyle olması lazım.yasanan sorunlar için zaten ben de fikrimi söyledim 2020 artık hala ölü pixel siyahların laciverte dönmesi gibi sorunlar olmamalı.Siyahlarin mavi görünmesiyle ilgili panel güncellemeyle düzeliyor gibi bisey okumuştum.mesela bunu sadece servis yükleyebilir galiba ama bunu son kullanıcı tv yazılım güncellemesiyle halledebilmeli.yada üretim bandından çıkan ürün doğru dürüst kontrol edilmeli.
    Yeni okuduğuma göre philips tvler sunny fabrikasında üretiliyormuş.Nerde kaldı o zaman avrupa kalitesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Böyle olunca bizim gibi bu tv yi almayı düşünen kişiler iyice soğuyor cihazdan.Bence bi görüntü ya ıyidir ya kötü.kisiye göre nasıl değişiyor anlamıyorum.simdi bi 720p görüntü var diyelim diğer tarafta da 4k.nasil kimse 720p daha iyi diyemezse tv işinde de böyle olması lazım.yasanan sorunlar için zaten ben de fikrimi söyledim 2020 artık hala ölü pixel siyahların laciverte dönmesi gibi sorunlar olmamalı.Siyahlarin mavi görünmesiyle ilgili panel güncellemeyle düzeliyor gibi bisey okumuştum.mesela bunu sadece servis yükleyebilir galiba ama bunu son kullanıcı tv yazılım güncellemesiyle halledebilmeli.yada üretim bandından çıkan ürün doğru dürüst kontrol edilmeli.
    Yeni okuduğuma göre philips tvler sunny fabrikasında üretiliyormuş.Nerde kaldı o zaman avrupa kalitesi?
    Sunny de üretilen 62 serisi. Ben aldım gayet de memnundum. Ta ki ölü pixeli farkedene kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    Kimsenin algi yaptigi yok. Herkes fikrini paylasiyor. 4600 tlye övülecek bir tv. Insanlarin dusuncelerine saygi duyun. Ne demek bu tvyi oven daha once tv izlememistir yom troldur. Hangi vasifla boyle bir yargida bulunuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    Görmeden almak sizin hatanız ve bu konuda kimseyi suçlayamazsınız...diğer formlardaki gibi burada satıcı mantığı ile tv yi öven, yücelten olduğunu dü?ünmüyorum... Sizde tabiki tv yi olumsuz yorumlar yapabilirsiniz buranın amacı bu ancak ürünle birlikte buradaki yorumcuları haksız yere ithamda bulunmaktasınız... Ürünü kendiniz aldınız... Vatan konusuna katılıyorum... Ki daha önceki payla?ımlarıma bakabilirsiniz... Ancak birçok satıcı satarken benzer durumda... Tv gibi kutusu açılan ve kurulumu yapılan ürünlerde ne yazıkkí kanunen servis raporu gerekli... Ben Vatandan önce mağazadan lg aldım ölü piksel sebebiyle raporla iade ettim, 2.kez vatan internetten aldım bu tv ölü piksel nedeniyle iade serviste sürecindeyim...prosüdür aynı...ancaj bu tv de sadece vatanda... Tv den memmunum deği?im isteyeceğim... Lütfen buradaki yorumlarımı ürün üzerinden yaparsak asıl amacı izi gerçekle?tiririz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 28 Aralık 2019; 10:23:42 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.