Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece vatanda neredeyse bütün tv lerde sağlam indirimler vardı,bir tek 58pus 7304 modelinde indirim yapmamışlar.Anlaşılan bu modeli uygun bir fiyata alamayacağız,boşuna indirim kovalıyorum galiba.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Teşekkür
  • alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Bu model sadece Vatan'a özel. Başka yer satmayacakmış. Philips Türkiye ile Vatan bu şekilde anlaşmış. Ama belli bir süre mi geçerli bu durum bilmiyorum. %15 İndirim günlerinde listeden kalkıyor. %5 indirim günlerinde listede oluyor. Ama ben direk mağazadan aldım çünkü ilave +1 yıl garanti sadece mağaza satışında geçerli.
  • Ben aldım bekliyorum gelmesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Bu model sadece Vatan'a özel. Başka yer satmayacakmış. Philips Türkiye ile Vatan bu şekilde anlaşmış. Ama belli bir süre mi geçerli bu durum bilmiyorum. %15 İndirim günlerinde listeden kalkıyor. %5 indirim günlerinde listede oluyor. Ama ben direk mağazadan aldım çünkü ilave +1 yıl garanti sadece mağaza satışında geçerli.
    %5 indirim yaklaşık 300₺ yapıyor. Yani magazadan alarak hem ürünü kapalı kutu seçerek almış oluyoruz 300₺ ye de 1 yıl fazladan garanti yaptırmış oluyoruz. Bencede mağazadan almak daha iyi bu koşullarda

• Arkadaşlar model kodu sonundaki /12 ile /62 nin farkı nedir bilen var mı

55 pus 7304/12
    55 pus 7304/62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 25 Ekim 2019; 22:47:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeterözeR

Arkadaşlar model kodu sonundaki /12 ile /62 nin farkı nedir bilen var mı

55 pus 7304/12
    55 pus 7304/62
    12 avrupada monte edilmiş, 62 Türkiyede monte

• Hayırlı olsun hocam Ben de aldım aski aparatı ile birlikte. bugün vatan müşteri hizmetlerini aradım.ürün pazartesi kargoya verilir dedi.

• Arkadaşlar merhaba...
    Bende 4 gün önce mağazada beğenerek 55-7304-62 modelini aldım, fakat beni memnun etmeyen yada beklentimin yüksek olduğu (12 yıllık lcd den sonra) bir şey var parlaklık. Parlaklık kontrast ışık sensörü vs hepsiyle oynamama yükseltmeme rağmen hep tv ekranı karanlık gibi geliyor.

İkincisi ise hdmi girişleri arasında geçiş yaparken dikkatimi çekti resmini paylaşıyorum.Oda ışığı kapalı iken ekran böyle görünüyor sonra dikkat edince izlerken beyaz ışığın parlak olduğu yerlere koyu renkli görüntü gelince insanın gözüne batıyor. Bu sorun mu?Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) sizlerde de varmı?

• Rapso R kullanıcısına yanıt
    Tv lerde genellikle olan meşhur ışık sızması,yanlız şurada dikkat edeceğimiz bir husus var çektiğimiz fotoğraf makinesi veya telefonun kamerası ile çekilen görüntüyle sizin izlediğiniz görüntü farklı oluyor şimdi bu fotoğrafa göre konuşursak bariz ışık sızması var fakat sizin gözünüze bu şekilde görünmüyorsa sıkıntı yoktur fotodaki ile aynı görünüyorsa sıkıntı vardır, ayrıca tv nin arkasındaki etikete bakın orada set option 350 gibi bir yazı mevcutmudur ?
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Evet setup 350 yazıyor.
    Dediğiniz gibi telefon kamerasındaki gibi değil, fakat artık her şeyi izlerken 3 kenardaki ışığın yoğun olduğu bölümler belli oluyor 4k hd farketmiyor hep gözüme takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapso

Evet setup 350 yazıyor.
    Dediğiniz gibi telefon kamerasındaki gibi değil, fakat artık her şeyi izlerken 3 kenardaki ışığın yoğun olduğu bölümler belli oluyor 4k hd farketmiyor hep gözüme takılıyor.
    ulaştığım bilgilere göre 350 yazanlara yazılım atılması gerekiyormuş,yetkili servisi arayın televizyonumda renk problemi ve ışık sızma problemi yaşıyorum diye belirtin not olarak da arka kısımdaki etiket de 350 numarası yazdığını belirtin servis bu konuda bilgisi var ise direk yardımcı olur lafı uzatmaya çalışırsa hiç uğraşmayın başka bir servisi arayın renk ayarlarınız da sıkıntı var ise çözülür fakat ışık sızması muamma yazılım yüklendikten sonra aynı kontrolü servis yanınızda iken test ettirin ışık sızması bariz şekilde görünüyorsa ürün değişimi veya iade isteyin.

TV yi nerden almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

ulaştığım bilgilere göre 350 yazanlara yazılım atılması gerekiyormuş,yetkili servisi arayın televizyonumda renk problemi ve ışık sızma problemi yaşıyorum diye belirtin not olarak da arka kısımdaki etiket de 350 numarası yazdığını belirtin servis bu konuda bilgisi var ise direk yardımcı olur lafı uzatmaya çalışırsa hiç uğraşmayın başka bir servisi arayın renk ayarlarınız da sıkıntı var ise çözülür fakat ışık sızması muamma yazılım yüklendikten sonra aynı kontrolü servis yanınızda iken test ettirin ışık sızması bariz şekilde görünüyorsa ürün değişimi veya iade isteyin.

Alıntıları Göster
    Benim 55PUS7504/62 352

• sessizgece-72 S kullanıcısına yanıt
    Teknosa

• beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Bugün teknosa ya gidip direk iade etmeyi düşünüyorum. Işık sızması yazılımla geçicek bi durum değildir heralde panelle alakalıdır. Bi 10 sene daha bu tv ye bu şekilde bakamam.

• Benim tv 58pus7304/12 çinde monte edilmiştir yazıyor. Önceki modellerde sonu 12 olanlarda polonyada üretilmiştir yazıyordu. Daha önce sonu 7504/62 de Türkiye'de monte edilmiştir ibaresi vardı. Müşteri hizmetleri televizyonların aynı olduklarını söyledi. Sadece farklı pazarlar için o ibareleri koyuyorlarmış Avrupa pazarı için /12 Asya pazarı için/62 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sillverman -- 26 Ekim 2019; 12:59:17 >
    Hocam eline bir fiber bez al tv kapalıyken köşeden başla bastırmadan çerçeve kenarlarından bir sil. Tekrar açtığında sızmaların azaldığını göreceksin. Artı olarak ips panel lerde genel olan bir şey bu. Seni çok rahatsız edip etmediği önemli nokta burda. Youtube dan ışık sızması diye arat orda çıkan videolardan test et birde..

Bendede aynı sorun mevcut ama rahatsız edecek düzeyde değil.. Kullandıkça zaman geçtikçe daha azalıyor sızma olayı.. Tv den çok memnunum ben herşeyi ile kusursuz bana göre.. Eğer kafana takan biriysen zaten sürekli rahatsız olursun ister istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Ekim 2019; 8:47:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.