Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Merhaba

N11 in 11.11 kampanyasini bekliyorsunuz sanirim. Philips tv lerde yakin zamana kadar 300 tl indirim kampanyalari vardi ama yaptiklari indirimler inanin fazlasiyla sisirme. Kampanya ya dahil olan tv fiyatlari zaten piyasanin oldukca uzerinde ve ayni modeli cok daha uyguna satan baaka bir saticidan alim yapmak istediginizde ise bu kampanya sadece belirtilen urunler icin gecerlidir deyip ceki kullanmaniza musade etmiyor.

Sizin araciliginizla alim yapacak arkadaslara teknosa ve vatanin normalde liste fiyatlari ne kadar yuksek gorunse de ozellikle internet sitelerinde yaptiklari anlik yada gecelik indirimleri takip etmelerini oneririm (ki sık sık bu kampanyalari tekrarliyorlar, ozellikle hafta sonlari)

Ben 50" modelini teknosa internet sitesinden 3.798 TL ye aldim ki su an ki fiyati 4.799 TL magazada philips adina satista calisan yakin arkadasim bile o fiyata nasil alabildin diye sasirdi. Magazadan satis yapabilmek icin ayni fiyati almaya calistilar ama onay alamadilar. Teknosa nin internet sitesinde ki onemli bir detayi da bilmenizde yarar var ki sık sık girip kontrol etmenizi oneririm. İnternet magazasinda urunu arattiginizda karsiniza cikan tutar yuksek de olsa once sepete ekleyin ve alisverisi tamamla deyip odeme kismina gecin ozel bir indirim varsa o noktada gorebiliyorsunuz ki bende aynen boyle denerken bir gece yakaladim bu fiyati (urun 4.499 tl idi odeme asamasina gectigim de 701 tl indirim yapti ve 3.798 tl fiyati gorunce hemen aldim) ( bugun de sadece deneme amacli girdigimda urun fiyati 4.799 tl iken odeme asamasinda 4.300 tl civarinda bir fiyat cikti karsima)

Vatan internet sitesinde de sık sık %15 indirim yapiyorlar sanirim 55" modeli 4.500 tl seviyelerine kadar dustu bir ara. Vatan magazalari ile ilgili de bir bilgi paylasmam iyi olacak. Magazada hangi fiyati gorurseniz gorun saticidan sistemde tanimli bir indirim var.mi diye bakmasini isteyin. (LG SK8 Sound Bar fiyat arastirmasi yaparken ki hepsi burada dan 1.250 tl civarinda almak uzereydim. Magaza fiyati 1.999 tl idi ses denemeleri falan yaptiktan sonra stok ve fiyat bilgisine bakmasini istedim. Eleman fiyati gorunce bir an sasirdi ve urunun 999 tl ye dustugunu soyledi ve ikiletmeden hemen onu da aldim :))

Umarim hepinize boyle guzel tesadufler denk gelir. Siz arastirmayi birakmayin ve cok aceleci olmayin.
    Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon.com.tr
    4894 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicx M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kumandayı tercih ettiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugun aranıza katıldım. vatan bilgisayarda call center uzerinden 4769 TL e aldım. ve en yakın subeye giderek teslim aldım.
  • Registered kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

bugun aranıza katıldım. vatan bilgisayarda call center uzerinden 4769 TL e aldım. ve en yakın subeye giderek teslim aldım.
    Taksit yapıyorlar mı?
    Call centerı arayıp fiyat mı istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Taksit yapıyorlar mı?
    Call centerı arayıp fiyat mı istiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    aslında tam olarak soyle oldu. 5400 civarı bir fiyat vardı web sitesinde, bu fiyattan almaya karar verdim. sonra call centerı aradım ve hangi magazalarda oldugunu sordum. aramıskende fiyat bilgisi istedim, 4700 civarı bir fiyat verdiler. sonra magazaya gittim durumu anlattım ama sadece 5400'den 5200'e indiler. Bende tekrar call centerı aradım ve 4700 den alım işlemi gerceklestirdim. sonra aynı magazadan cihazı 4700 den aldım :)
  • cihazla ilgili ilk izlenimim mukemmel otesi. ancak modem yanında olmasına ragmen wifi hızını dusuk buldum. yarın ethernet kablosuyla baglayıp tekrar bir tecrube edecegim. Cihazla ilgili gizli bir ozellik varsa paylasırsanız memnun olurum menuler bana biraz sadece geldi yada ben farkedemedim. kumanda cok sık, ancak ısık olmadıgı ve yazılar cok gomulu oldugu icin gunduz bile tusları dikkatli bakarak basmak gerekiyor.
  • pus7304 modeli arc dan avr ye Dts sesleri iletebiliyor mu. Benim için baya önemli konu. Samsung Lg bu konu hakkında internette bilgi var ama Philips için hiç bir bilgi bulamadım.

Burada bazı modellerin neleri desteklediği bulunuyor link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphinxstn -- 9 Kasım 2019; 10:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

cihazla ilgili ilk izlenimim mukemmel otesi. ancak modem yanında olmasına ragmen wifi hızını dusuk buldum. yarın ethernet kablosuyla baglayıp tekrar bir tecrube edecegim. Cihazla ilgili gizli bir ozellik varsa paylasırsanız memnun olurum menuler bana biraz sadece geldi yada ben farkedemedim. kumanda cok sık, ancak ısık olmadıgı ve yazılar cok gomulu oldugu icin gunduz bile tusları dikkatli bakarak basmak gerekiyor.
    55PUS7504/62 sahibi konuşuursam beğendiğim özelliklerin başında wifi geliyor. İnterneti gayet hızlı. Kumanda konusunda ise evet biraz eksikliği var. Şöyleki önceki modellerde arka tarafı klavye olmasına rağmen bunda yok. Işık olayı ise biraz pahalıya kaçrdı diye düşünüyorum. Bu arada kumandayı da güncellemeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphinxstn

pus7304 modeli arc dan avr ye Dts sesleri iletebiliyor mu. Benim için baya önemli konu. Samsung Lg bu konu hakkında internette bilgi var ama Philips için hiç bir bilgi bulamadım.

Burada bazı modellerin neleri desteklediği bulunuyor link
    7304 ve 7504 bütün HDMI bağlantıları ARC ve DTS destekli.
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkür ederim. Benim için çok önemliydi. Yoksa hdmi dan arc yapıp avr den ( pinoneer vsx932 var bende) stereo ses aldıktan sonra tv hiç işime yaramazdı. Arşivimde çoğunlukla Dts li fimler var. Bir de bende nas sunucu var plex yada kodi performansı nasıldır. Filmleri nas sunucu üzerinden izliyorum da.
  • Rica ederim. Bu arada cihazınız çok güzel siz de hiç sıkıntı olmaz. Benim emektar Philips FR975. Tam tamına 20 sene oldu Bağlantılarım. Ya bir kısmı optik bir kısmı koaksiyel bağlantı ile almaktayım.
  • Merhabalar, bugün 55pus7504/62 modeli teknosa mağazadan teslimatla 5.161’e geliyor. Sizce uygun mudur? 11.11 indirimlerinde daha fazla indirim yakalayabilir miyiz?

• fahriozzan F kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Şu an için piyasada bu fiyatlarda seyrediyor. N11 de iyibir indirim cekiniz varsa 11.11 de ise yarayabilir elbette ama ben bu tur kampanyalara cok itibar edemiyorum. Genel de indirim gunlerin de benzer fiyatlara geliyor yine alisverisleriniz.

Bu arada 7304 dusunurseniz su an 4.745 TL Trendyol da fiyat var

• 4750 tl
    Amazon.co..tr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ptpxhome P kullanıcısına yanıt
    Üstadım
    Triline Mx3 Pro Türkçe Air Mouse Smart Tv Işıklı Ses Destekli Kumanda Klavye
    Hepsiburadadan aldım. Fakat henüz tam anlamıyla inceleyemedim. G sensor ve ait mouse olayı başarılı. Türkçe klavye de başarılı. Netflix tuşu yok ama bir tuş atanabilir galiba. Sesli komut olayında biraz sıkıntı var. İlk intiba olarak çok başarılı. Ben 85TL ye almıştım şim 80TL. Vaktim olursa biraz daha kurcalayıp buradan yorum yaparım...

• sesem S kullanıcısına yanıt
    Dun aksam 50pus7304 aldim. Yardim icin tesekkurler.

• Arkadaşlar malum indirim günlerindeyiz..Lütfen denk geldiğimiz indirimleri burada paylaşalım.

Trendyol 4.679.

• amazon.com.tr den dün gece 4.750 tl ye 6 taksit ile 55pus7304 almış bulunmaktayım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.