Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz hiç kapatmıyoruz. Kapatınca bi eksik kalıyo ev😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • labidincc kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal değil, O bölgede Arka led lerde sorun var gibi... Servis çağırın... Garantiden 6 ay içerisinde oluşan sorunlarda birebir değişim, 6 ay üzerinde ki durumlarda tamirat oluyor genelde...

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Ambirlayt görsel zevki ve algıyı artıran güzel bir özellik... Alışkanlık yapıyor... Ambilayt olmadan tv izlemek zevksiz geliyor... Bizim kayınbiraderde sony 65xf9005 var izleyesim gelmiyor ambilayt sız.... 😀

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. yedinci ayı doldurmuşuz. 28 kasım 2019da almışım. şimdi faturasını ve garantisini buldum. değişim için bastırabilir miyiz acaba? teknosa'daki philips'e bakan kişi ile de görüştüm, teknik servis şefinin numarasını verdi. yarın arayacağız bakalım. hayır yani durduğu yerde böyle birşey olması mümkün mü? çok titiz kullandım şimdi bir de kullanıcı hatası filan derler diye işkilleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidincc -- 14 Haziran 2020; 17:31:24 >
  • labidincc kullanıcısına yanıt
    Biraz kararlı ve ısrarcı olun...

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, umarım değişim kararı aldırablirim. değişim halinde teknosadan mı geliyor philips mi yolluyor acaba?
  • Philips in televizyonları garanti bitiminde çöp bilginize 1 2 aylık tvlerin panelleri simdiden sıkıntı cıkarıyor garanti bitince kaldirir atarsiniz artik alan iyi dusunsun.
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Herkes zevkli insan değil.:) Ben severim diğeri sevmez. Ayrı evim olsa tabii her zaman aktif olur ama evde büyük birey olunca gözünü alıyor herhalde. :D

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Türkiye servisi de rezalet olunca ve fiyatlar da pahalı olunca normal. Bizim TV'ler avrupa da ucuz katagorilere giriyor. Avrupa insanın almayacağı tv modeli bu. Normalde avrupa evlerinde OLED ve son çıkan teknolojiyi kullanıyor. Nasılsa o son modellerde ucuz bozulunca at çöpe yenisini al yapıyor. Biz de pahali olunca ve her sene daha pahalı olunca bizde herkes atamıyor ve omur boyulu olmasını istiyor. Cidden ne hale geldik üzücü birb durumdayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 14 Haziran 2020; 17:57:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunSets

Türkiye servisi de rezalet olunca ve fiyatlar da pahalı olunca normal. Bizim TV'ler avrupa da ucuz katagorilere giriyor. Avrupa insanın almayacağı tv modeli bu. Normalde avrupa evlerinde OLED ve son çıkan teknolojiyi kullanıyor. Nasılsa o son modellerde ucuz bozulunca at çöpe yenisini al yapıyor. Biz de pahali olunca ve her sene daha pahalı olunca bizde herkes atamıyor ve omur boyulu olmasını istiyor. Cidden ne hale geldik üzücü birb durumdayız.
    Şu tvde ambiliht ozelligi olmasa bi allahin kulu alipda evine sokmaz buna eminim alan ambilght icin aliyor.lg nanocel serisiyle ayni fiyat nerdeyse ama lg 2 gomlek ustun kalite olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 14 Haziran 2020; 18:9:7 >
    Ambilight, Android ve yeni nesil lisanslara sahip olduğu için fiyatına göre aldım. Panel kalitesi ve uzun ömürlü istiyorsan bazı özelliklerinden yoksun kalacaksın veya üstüne para verip alacaksın.
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    Tabi herkezin zevki başka. 65 yaş üstü var evde onlar da ne güzelmiş dedi ilk aldığımızda hiç kapat falan demediler😃

Demek ki zevkten anlıyorlarmış :D Bizim ev halkına fark etmez görüntü olsun yeter :) Ayrı eve çıkınca o zaman zevkin doruklardan yaşarım ve o zaman alırken de dikkat edeceğim nit değerine falan. Ev halkına 100Hz veya 1000nit parlaklık fark etmeyeceği için şimdilik bu TV fazla bile. Kendime özel alırsam tabi 100Hz olan, HDR'i bana doruklarda yaşatacak ve konsolla akıcı oynatacak TV'i alırım. Aslında bu TV'de almayacaktım daha ucuz bir şey alırdım da bizim ev halkı çok takmaz bunlara, ancak kuzenim TV almıştı 4K havasından geçilmiyordu bende tek Ambilight Philips'de olup, akıllı kumanda ve Android TV alıp susturdum :) Biz de tabi LG FHD vardı 109 ekran yetiyordu bizim eve ya. IPS'de beğenmemin sebebi sanırım LG'de alışmış olduğum renklerde ve bozulmamasından, 55 olan bu yüzden çok hoşuma gitmişti. VA 50 inç'de çimenler çok parlıyordu falan ve insan yüzler pastel boya gibi idi. Bir de evimize ilk defa VA panel sokmuştum o da hayal kırıklığı yaratmıştı bende. Arkadaşımda ki Samsung paneli VA idi, ama dediğim gibi sorunlu değildi ve güzel görüntüsü vardı. Philips sadece paneli kısmış sanırım ama diğer özellikler de problem yok. Normal Ev halkı kullanıcısına fazlasıyla yetecek ve özellikleri de fazla TV olarak fiyatı iyi. Ama benim gibi daha fazla beklenti isteyen için ve kendine özel alıyorsa parası da varsa daha iyi TV'lere baksın yukarıda dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 14 Haziran 2020; 19:46:5 >

:)) O da iyiymiş. Tv ile hava mı atılır ya. Tv işte. İyi yapmışsınız o zaman diyelim. Ben fazla para verecek olsam 13.000 TL civarına philips oled 55 alırdım. Yine ambilight var. Diğer firmaların mutlaka böyle bi sisteme geçmesi lazım.

Başka üst kalite bir tvsi yokki philipsin 8 serisi var onlarda ayni vasat kalitede kasa bile aynı (oled haric) bunlar philipsin satis taktigi ucuza maledip cok satmak. para muhim degil ki 4500 e almisdim aylik taksidi 720 civari geliyor. 1 2 bin daha verip daha iyisini herkes alabilir 800 ode 900 öde aylık. İnsanların ambilightla gozunu boyuyor kaliteden kısıyor eski tvlerine bakın philipsin daha kaliteli.yani mesele para değil burda.kaliteli yapsın daha pahalıya satsın.

RNN kullanıcısı gibi düşün işte kuzenimi, hava derken bunu demiştim :D Yani kendi TV'i görmemiş gibi yüceltip diğer TV'ler kötü görüntü bu iyi deyip konuşuyordu hep :D Zaten kendisi özelliklerden anlamıyor da işte de konuşuyordu gereksiz evine gidince falan kumandayla Youtube falan giriyordu. Bizim eski LG TV'de bu akıllı özellikler olmayınca ve ekran küçük olunca takılıyordu esprisine. Tabii bende bozulunca aklıma geldi bunun esprileri, kendisi TV'sinden büyük inç ve fazla özellikli aldım o günden sonra kuzenin evine gidince ben yapıyorum espriyi, ya bu TV niye küçük, Arka LED ışıklarını yaksana keyif alalım, kendi kumandasına sesli konuşarak Youtube aç diyorum...vs. tabii öyle özelliği de yok :D Kuzenim çok makaracı da ondan yani :D : Yoksa kötü niyetle söylemiyordu ama yine ister istemez sinirlenmiştim en son :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 14 Haziran 2020; 20:4:8 >
    Yani OLED diyorum hocam. OLED ekranların da nit değeri ve kontrast değeri de fazla oluyor normal LED ışıklarına göre.
  • 4500 bandına düşerse alacam uzun zamandır takip ediyorum.
    :))) Benim de aldığım ilk Philips tv. Arkadaşta vardı abi ben film izliyorum ortam efsane oluyo demişti. Ben film izlemem mesela ama oyun oynarım. Bu tv yi aldım film izliyoz hep😃 Hava atması iyi yönde olmuş sanki. Önceki tv samsung tu. Kayınpeder e lg aldırdım. Kendime de şimdi philips aldım. Marka panel takıntım yok. O dönem ne uygunsa bana onu alır geçerim. Ama arkadaş cep telefonundan video açmıştı bi sn diyip ekrana aktarmıştı. Acayip hoşuma gitmişti. Benim arkadaş bize geldiğinde samsung 10 numara abi diyodu yine de. Philips diyon 10 numara diyo. Lg diyon Sony diyon hepsi 10 numara:) ambilight farkı var dedi bana bide klavye var kumanda da dedi. 2 sene önce almıştı. Kullanışlı demişti. Ps4 vardı hemen oyun konsolu olarak tanıyo oyun moduna geçiyo falan demişti. Dedim philips alcaz tamamdır.

Garanti 2 yılmış.. yazmış. Alırken farklı bişey söylemiyorlar ki. Sorun yaşayınca 2 yılmış demek pek mantıklı değil. Ayrıca neden çöp olsun tamir olmuyor mu? Samsung ana kartını 600 tl ye yaptırdım ben 4 5 sene önce. Çöpe mi ataydık?

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.