Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizimkilerden kalırsa izliyorum bende :) TV artık sabahdan açık olup yatana kadar açık duruyor düşün işte:) Bizimkilerin Ambilight olması, Android olup uygulamasını yüklemesi ve yaşlı kesim için yani babam için çok kolay oldu şu kumanda ile konuşup Youtube da istediğini açması:) Kardeşim Ambilight kullanmıyor ama ekran yansıtmayı ve IPTV yükleyip maçlarını izlemeyi çok sevdi :) Artık evde kalitesiz yayın ve video olunca hemen anlıyorlar görüntü niye kötü diye :)

Bir ara ölü piksel için iade edip ışıksız alayim dedik başka marka ev halkına, iki kere ayni TV de çıktı diye, bizimkiler olsun ışıklı falan sende seviyon ışığı deyince kaldım ortada :D Bende Ambilihgt için ve Andoid li kolay olması için vazgeçtim. Hazır babam da Youtube da kumandaya konuşarak açıyor o da sevince insan bunlari görünce daha hoş oluyor evde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    😂 Benim tv de tüm gün youtube açık. Benim kız da konuşarak açıyo video falan. Sabah 9 da açıyoruz gece 2 - 3 e kadar çalışıyo hergün. Bende izliyorum. Andriod in tüm nimetlerinden faydalanıyoruz😎

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Duvar da asılı daha güzel duruyor TV. Duvara asınca arkadan devamlı açıkta kullanılabilir tablo şeklinde falan.
    Burda müzik açık mesela. Rengi de tek mavi ayarladım. Dinlendirici olsun diye. Gerçekten başarılı bi sistem.

Salonun da dar olması da iyi olmuş. Benim salonu işte iki katı düşün öyle ve duvarda olmayınca geniş duvara yayılıyor ışıklar. Dar açıda daha güzel durmuş ve duvar üstüne duvar gibi çıkıntı var tek yere veriyor gibi. Telefonun da iyi çekiyor, benim telefon renkleri patlatıyor birbirine giriyor gibi gösteriyor. Bence fotoları sen at ya güzel çekimler geliyor senden.
    Yok ya note9 bendeki. Telefon süper de Samsung 12Mp kamera koymuş sağolsun. 8.000 TL şuan fiyatı utanmıyolarda. Neyse acımız büyük😃 ışık olmazsa karşıdan evet güzel çekiyo. Ama ışık olduğunda normal gördüğümüz görüntü yok. Eskiden araç altlarına neon ışıklar yaparlardı onun gibi gösteriyo. Resimde iso ayarıyla oynayıp çekmeye çalışıyorum. Parlaklık gittiği ilk ayarda çekiyorum. Onda da biraz karanlık çekiyo. Xiaomi yada iphone daha başarılı resim çekmekte. Benim note 9 da ışık arkada olcak.

Bana da duvar düz olunca ışık kesilmeyecek ve daha güzel duracak gibi geliyo. Ben ışığı yanlardan kaybediyorum. Düz duvar daha iyi bence. Canlı görmedim belki de iyi olmayacak. Benim görüşüm öyle. Ama bu şekilde de güzel. Salon büyük ohoo daha ne istiyon😃 Bence daha güzel durur. Bende duvar kağıdı olduğu için güzel duruyo bide. Tv olmasa da güzel😃 3 boyutlu duvar kağıdı. Normal rulo halinde değil. Duvar ölçüsüne göre özel yapılıyor. 4 eşit parça halinde getirdiler. Taşların büyüklüğünü bile biz belirledik. Resmin link ini de vereyim. Taşlar 12cm. Resimlerde bozulma olmuyor. Ev iç dekorasyonu yapan yerler bilir eğer düşünürseniz. Orda istediğiniz resmi yapıyorlar. Aslında duvar düz değil olsa şu eklediğim kamera lı resmi yaptıracaktım. Sinema havası olsun diye. Ama resim kaybı olur dediler. Şu fener olan resim de aynı şekilde resim kaybı olacak diye elendi. En güzeli ki benim de hep istediğim taş oldu.

Shutterstock.com
    Stone Wall Stock Photo (Edit Now) 461171965
    https://www.shutterstock.com/image-photo/stone-wall-461171965

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 15 Haziran 2020; 0:14:13 >

Hocam olur mu senin telefon benimkine bin basar. Benim kıytırık kronik sorunlu G4 var yaşatiyoruz bir şekilde. Telefon piyasası falan her şey arttı. O zamanın amiral gemisiyle ne fiyata almıştım şimdi uçak pahası fiyatı var. Bizim aldığımız telefon ve televizyon fiyatıyla Almanya falan araba alıyor. En düşük alacak ikinci el araba fiyatları 1.900 euro, biz de gezen hurda diyeceğimiz arabalar 35000TL. Arada ki sayılara baksana. Onlarda askari ücretle aldıklarına bak bir de bize bak ;)

Salon genişliğin de zararlari var, ne kadar büyük o kadar eşya doldurmak, fazla masraf demek.
    Iyi yani ferah oluyor şöyle rahat falan başka yanı da yok. Benim salona TV değil de projeksiyon gider anca :D

Oturduğum evde de duvar kağıdı kaplaması yapılmış zaten ama artık eskiyince o kağıtları sökmek yerine boya yapıldı:)

Şimdi ki yeni evlerde metre karesi düşük ve tavan alçak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 15 Haziran 2020; 1:34:44 >
    Evet fiyatlar çok arttı. Note 9 u geçen sene aldım. 5.545,00 TL ydi. Babam İngiltere de yaşıyor. Ben aslında telefonu 1.500 TL ye aldım. Televizyona kuruş para vermedim. O da 5.500 civarıydı ilk çıktığında. Oled te alabilirdim nasıl olsa parayı ben vermiyorum diye ama gerek yok😃 sterlin şuan 8.60 larda. Burdaki herşeye ucuz diyo. Bu 55PUS7304 o yüzden alınacak bir tv aslında. Fiyatlar hep yakın birbirine. Bu televizyonda artıları daha ön plana çıkıyor. Eksiği elbet vardır ama tercih kısmına gelince tamam alınır deniyor. Sorunsuz da çıkarsa gerisi keyif.

Geçen projeksiyon da ps4 oynarken gördüm birini fenaa. Kanına gireyim de bide projeksiyon masrafı açayım sana😂😂

Bende de Note 4 vardı. Note kullanımına alıştığım için bide telefonda sorun olduğu için değiştirdim. Eşim benden 6 ay önce almıştı Note 4 ü hala kullanıyo sapasağlam. Alo desin de önemli değil. Telefon işte.

Bide şimdi playstation 5 çıkacak alıp getireyim sana diyo. Gerek yok diyorum. Alırken 2 tane alırız bişey olmaz diyo. 400 500 sterlin olacakmış bişey değil diyo. Oyunlar ilk çıkınca 40 1 ay sonra 29 pound diyo. Biz burdaki fiyatlarla yaşamıyoruz valla. Çok ta karşılaştırmamak düşünmemek lazım😃 Parayı harcayacak yer bulamıyorlar adamlar. Sağlığımızı bozmayalım biz kendimize bakalım😃

Aynen öyle. Coğrafya kaderimiz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 15 Haziran 2020; 10:46:25 >
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    teknik servis ile görüştüm. panel tozlanması olabileceği, serviste bakılacağı, aynı sizin söylediğiniz şekilde 6 ayı geçtiği için değişim olamayacağını söylediler. tarafıma ulaşmalarını bekliyorum ancak anladığım kadarıyla cihaz servis tarafından alınıp onarıma girecek.
  • labidincc kullanıcısına yanıt
    6 ay geçmeyen yeni alınmış o günlük cihazı da değişim yapmıyorlar.

• Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• beyler bu alınır mı ya? 55Pus7304 ile ne farkı var? Android olması mı tek avantajı? Panel farkı mı var görüntü mü kötüdür?

1GÜNCEL TÜKETİCİ UYUŞMAZLIKLARINA İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULARI-AYIPLI MAL VE HİZMETLER:

1-Satın aldığım ürün kısa bir süre içerisinde arızalandıfakatonarım yaptırmak istemiyorum.Değişim veya para iadesi hakkım var mıdır?

Evet,satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir. Satıcı tüketicinin talebini yerine getirmek zorundadır.

ben mevzuatı buldum arkadaşlar. kanunsal olarak servisin bunun değişimi olmaz, 6 aydan sonra değişim olmaz deme gibi bir hakkı yokmuş anladığım kadarıyla 2 yıl içersinde üründe hata olursa değişim isteme hakkımız var. değişim istendiğinde rapor tutması gerekiyormuş, servis bundan kaçınır ve onarmakta diretirse; onarımdan sonra dahi Tüketici hakem heyetine başvurumuzu yapabiliyormuşuz. seçimlik haklarımızdan hangisini istediğimiz tamamen tüketici olarak bizi elimizde. iş biraz ısrara kalıyor sanırım. ben yarın servis arkadaşlar geldiğinde cihazı teslim etmek yerine hatasının tespitie dair rapor konusunda ısrar edeceğim.

bakalım neler olacak.

• berkangul B kullanıcısına yanıt
    bu tv nin işletim sistemi saphi diye yazılmış. Uygulama yükleyemeybilirsiniz android gibi. Ayrıca yazılım daha yavaş sanırım. Kumandadan sesle kontrol yok. Bluetooth olmayabilir emin değilim. HDMI girişi 2 tane bu cihazda. 7304 te 4 tane. Arada 500 TL gibi bir fark var. 7304 alınır bence.
  • tam beklediğim gibi oldu, ürünün kesinlikle değişim olamayacağını, ücretsiz tamir edileceği konusunda direttiler. ben de cihazı teslim etmedim. sonra şefleri aradı cihazı niye vermiyorsunuz, altı ayı geçen ürünlerde değişim olmaz bilmiyor musunuz? bundan sonra tamir isterseniz de ücretli olur gibi bir yaklaşımları oldu.

arkadaşlar mevzuat çok açık ilk altı aydan sonra dahi değişim ve ya tamir ve ya para iadesi seçenekleri tamamen tüketicinin insiyatifinde,sadece altı aydan sonra çıkan sorunları ispat yükümlülüğü tüketiciye bırakılmış.

sanıyorum tüketici hakem heyetine gideceğim.
    Size yakın başka bir servisle görüşseniz bir de. Belki farklı bir yaklaşımları olur.
    Bence hiç vaktinizi boşa harcamaıyın. Tüketici hakem heyetine bir an önce başvurun. Servisler kesinlikle yardımcı olmaz. Ben yurtdışına dahi yazdım ancak ürün fabrikaya iade olmadan bir cevap veremeyiz diyorlar. Kısacası kısır döngüden başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Size yakın başka bir servisle görüşseniz bir de. Belki farklı bir yaklaşımları olur.
    servislerini kendi destek hatları yönlendiriyor. bölgelere ayırmışlar anladığım kadarıyla
  • tomeroglu T kullanıcısına yanıt
    evet. thh'ye başvuracağım, siz başvurdunuz mu?

burada sıkıntı şu; cihazı tamir ederim ama değiştirmem deme şansları yok.garanti dahilinde tamir ederim dediğinde cihazda hata çıktığını onaylamış oluyorlar. bir de tozdur o toz diye geçiştirmeye çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.