Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon’da 4.990 olmuş bugün. Bakalım daha inecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomeroglu

Arkadaşlar Bende 70PUS7304 modelini aldım ancak hiç memnun değilim, bazı problemleri var tv nin. İade etmek isteyeceğim ama nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Birde bu problemlere iade kabul edilirmi? Yorumu olan yazsın lütfen.

Problemler:
    1. Çerçeve ve Panle Arasında Boşluk var. Ledler gözüküyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=3fdCik0Lsac

2. Color Banding Sorunu var. Renkler 4K videolarda bile bazen birbirinden ayrılmıyor. (Benzer testi yapabilirsiniz.)
    https://www.youtube.com/watch?v=M33p7FBhmRg

3. Youtube neredeyse hergün kilitleniyor. Tüm ayarları sıfırlama gerek. Fişten çıkarıp taktığımda kendine geliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Pg1DGoavue4

Bunlar sizce ciddi sorun mudur?

Teşekkürler.

Arkadaşlar. Philips tv ler ile ilgili sorun yaşayanlar için yazıyorum. Alıntıladığım mesajım ile ilgili mesajları aşağıdaki konudan takip edebilirsiniz.

Sorunlarla ilgili Polonyada bulunan fabrika ile iletişime geçtim. Genel Müdür ve Kalite Müdürüne sorunları bildirdim.

Yazışmalarım aşağıdaki konudadır.
    https://forum.donanimhaber.com/philips-the-one-70pus7304-sorunlari--143669834#143702008

• Venom Snake kullanıcısına yanıt
    Servisten sorunun normal olduğuna yada problem olmadiğina dair servis raporunuz varsa ve bununla thh ba?vur duysanız sıkıntı yok...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tomeroglu T kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir cevap geldimi? Bende philips genel merkezi, TP vision merkeze çok bildirdim ancak dönen olmadı... 3 aydir... 😀 🙄

• Henüz bir cevap gelmedi. Gelirse buraya yazacağım....
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    HaHa Ru7400 imiş. Hangi kafayla yazdın? Senn dediğin Ru7400 280nit, Bizim Philips 330nit ve Hz değerleri aynı dediğin model ile. Birde PPI düşük RU7400 ve Edge Led kullanmış Samsung :D Diğer dediklerin 100Hz fiyatları pahalı ve lisanları az. Bu lisanslara sahip olan 100Hz TV al bakalım ne kadar TV fiyatları...

VA panel zaten yüksek kontrast değerine sahip reyis ve bunun VA paneli farklı inç de olanı al 6000:1. IPS panellerin 1000:1 kontrast değerinden fazla olanı yok, olanda OLED'de var, OLED'de ne kadar olduğunu da biliyorsun umarım. Normal TV izleyecek ve uyguna almak isteyene bile bu donanımlar fazla. Senn dediklerini vereceğim fiyat olsaydı Sony alırdım, senin Samsung QLED'den iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 11 Haziran 2020; 1:13:25 >
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    sana vereceğim cevap imzanda yazıyor
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Vereceğin cevap olmadığı için olabilir mi? :D

Sana diyecegim tek söz, Karalamaya çalışan ve çekemeyen topluluk.

Adam gibi mantıklı yorum yapsan hadi neyse, ya fiyatından pahalı TV ile karşılaştırıyon ya da 5 para etmeyecek millattan kalma TV öneriyorsun.

Bir kere kontrast parlaklik ile karşılaştırma, asıl parlaklık değeri ru7400'un 280nit ve bu da Philips bu modelinden düşük, HDR renklerinde de parlaklıktan zevk alamayacaksın. Parlaklık yüksek olan TV'lerde pahalı. Zaten Va panelde siyahların daha iyi olma sebebi kontrast değeri yüksek olmasından kaynaklı, IPS'inde kontrast değeri düşük ve siyahlar tam siyah değil. Ha bunu gelip desen siyahlar daha siyah ve film de karanlık sahneler daha iyi diye anlarım.

Direk RU7400 kontrast yüksek olup diğer özellikler çöp ve Hz aynı olması halde sen bu TV den daha iyi diyorsun. IPS gibi doğal renkler verebiliyor mu RU7400? Millattan kalmış lisanslar ve Smart TV öneriyon. TV alacaksan Android alacaksan nedir Smart TV? Millattan kalmış ve akıllı özelliği olmayan RU7400 ile karşılaştırıyon. Bana bu lisansa ve donanımlara sahip bu fiyattan uygun Android TV bul o zaman sana bir şey demiyecegim.

Burada millet almış geçirmiş ve üst segment ile karşılaştıriyon. Bir kere VA panel benim istediğim gibi değildi ve IPS bana daha uygun geldi. IPS de yanlarda renklerde bozulma yok, futbolda çimler doğal VA panel de ki gibi patlak beyaz çimen renkleri yok ve doğal tatlı renkleri var. Edge Led'in de dezavantaji var Direct Led'e göre. Sen gelmişsin millattan kalan RU7400 akıllı olmayan TV'i öner.

Oh sana inat istediğim uygulamarı yüklüyorum, kumandayla konuşuyorum ve arkada ışıkları açıp ru7400'den yüksek nit değeri olan TV ile film ve oyun oynuyorum. Sana inat bu fiyata bir sürü lisansa sahip ve donanımları güncel olan TV'i kullanıyorum.

Sen bence Ambilight ve Android olan bu TV kıskanıyon dimi? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 11 Haziran 2020; 1:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese tekrar selam,

TV’yi Amazon’dan aldım geldiğinde servis için çağrı merkezini aradığımda kurulumu kendimin yapabileceğini garantinin iki sene olduğunu söyleyen bir kayıt dinleyip TV’yi kendim kurdum.

Epey güzel bir cihazmış görebildiğim kadar forumda yazılan konular benim başıma gelmedi (kasa ayrıklığı vb) cihaz kendisi yazılımını da güncelledi.

Epey memnunum şu ana kadar ambilight gerçekten güzel bir teknolojiymiş

Yeni alacaklara tavsiye ederim mevcut kullanıcılar da güzel günlerde kullansın

• quote:

Orijinalden alıntı: tomeroglu

Arkadaşlar. Philips tv ler ile ilgili sorun yaşayanlar için yazıyorum. Alıntıladığım mesajım ile ilgili mesajları aşağıdaki konudan takip edebilirsiniz.

Sorunlarla ilgili Polonyada bulunan fabrika ile iletişime geçtim. Genel Müdür ve Kalite Müdürüne sorunları bildirdim.

Yazışmalarım aşağıdaki konudadır.
    https://forum.donanimhaber.com/philips-the-one-70pus7304-sorunlari--143669834#143702008

Alıntıları Göster
    Sizin tv oldukça sorunlu.
    1-Çerçeve panel arası bu kadar açıklık normal değil.
    2-Color banding evet mevcut ama o kadar da değil
    3-Youtube hiç problem yok. Aldığım günden beri oldukça hızlı bir şekilde youtuba bağlanıyorum. Zaten bu tvnin en beğendiğim özelliklerinden internet konusunda asla sıkıntısı yok.
    Yani kısacası size sıkıntılı tv düşmüş.

• Venom Snake kullanıcısına yanıt
    Göz alışır diye bişey mi var ya. Bizim tv de öyle bişey yokken sizde de olmaması gerekir. Konuda resim video paylaştık onları gösterin değişim talep edin

• Önceden tarayıcıda internet sitelerinden film açamamıştım. Puffin tarayıcıdan açıyordum. İp tv netflix yetiyo zaten de dün biri sordu bende deneyeyim dedim açıyor. 1 buçuk ay önce gelen güncellemede mi bişeyler yaptılar acaba?

Bu da çektiğim video. İnternetim de yavaş olmasına rağmen ne donuyor ne takılıyor.

2160P sonic izledim miss

Murat Ayanyoutube
    PHİLİPS 55PUS7304 kendi internet tarayıcısından film izleme.
    https://www.youtube.com/watch?v=-FIB8Wzu_ow&feature=youtu.be

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Philips Türkiye servisin diğer servisler gibi iyi olmadığını bir kez daha öğrenmiş olduk. Bende ölü piksel için dönüş alamadım ne servisimden ne de merkezden dönen olmadı. TV'de başka sorun olsa ışık sızması veya herhangi bir sorun THH verecem de TV de bir problem yok ki ve gözü rahatsız edecek bir ölü piksel değil, bazen yerini de unuttuğum da oluyor öyle işte.

Dün ben de IPTV yükledim ne rahatlık varmış ya donmadan maç izlemek. Önceden telefondan veya PC'den yansıtıyordum, şimdi Android sayesinde istediğin IPTV uygulaması yükle kolay yolla izle. Hem film hem de spor kanalları sayesinde tutmadıgım diğer takımları da ailece izliyoruz.

Vallaha Android özelliği olmayan TV'e Mi Box gibi Android işletime sahip kutuları öneririm, TV olmuş Android telefon gibi. Telefonda yaptığımız çoğu TV'de yapabileceğim her şeyi yapıyorum.

Çoğu TV de olmayan Philips'in isimlendirdiği EasyLink özelliği ile konsolumu ve diğer medya oynatıcılarımı TV kumandasıyla yönetiyorum. TV'i açınca da konsolum da açılıyor ve tek hareketle konsolun yönetimini alıp TV kumandasiyla da menulerini falan kontrol ediyorum.

Ambilight ile film den çok oyun oynarken ve maç izlerken adeta TV'e odaklanıp, çok keyif alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 13 Haziran 2020; 14:15:52 >

Servis konusunda ve tv özellikleri ve kullanım rahatlığı, Android uygulama konusunda stabil, seri, zengin uygulama seçenekleri konusunda alternatifsiz ve katılıyorum... Android telefondaki tüm uygulamaları telegram, whapsshap, focebook, Instagram dahil... Iptv, netblu, ceptv gibi sınırsız flim, dizi, maç, izlemek.... Tüm apkları yükle kullan... Birde ambilayt keyfi ne yazıkkí sadece philips kullanıcılarının keyfi..😀... Artıları fazla eksilerinden... Bu fiyatlara bence fazlasıyla değer... Biraz servis kalitesi ile mekanik kalite biraz artırırsa rakipsiz olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 13 Haziran 2020; 14:32:44 >
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Servisinden umudum kalmadı artık. İnşallah TV ciddi bir sorun olup ellerine düşmeyiz. Şikayet oluştursan bile geri dönüş sağlamıyor sadece ilgileniyoruz deyip herkese attıkları mesajı atıyorlar. Bir de anlamadığım servisim de gözüken işlemler Müşteri hizmetlerin ekranında gözükmüyor neler olduğu veya ne yaptıklarını. Yalnız sikayet oluşturulmuş genel merkez ilgileniyor diyor. Buraya gelen yetkili servisi arayınca onlarda işlemler gözükürken Philips TV müşteri hizmetlerin görememesi. Istanbul da bulunan genel merkezin numarasını vermiyor varsa bilen orayı da arayayım.

LG TV'de hiç servis durumu olmadı mesela ve tv 3. Yılda LED arızası vermişti onuda dışarda yaptırdım servisi pahalı ister diye.

TV alır almaz servis ile işim oldu keşke olmasaydı ama siz deyince arkasında durun bende öyle düştüm peşine yoksa TV de arıza yok veya görüntü bozacak durum yok. Bazı firmalar bir ölü piksele değişim olacak bu derken bizimkiler vermemek için ellerinden geleni yapıyormuş. Bir de sanırım merkez onay vermeyin her seye değişim diye uyarıyormus Philips servisleri. Cidden böyle bir şey yapıyorlar demekki Türkiye de bulunan Philips servisi rezalet olduğu bunu demesiyle belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 13 Haziran 2020; 14:43:48 >

Oyun oynarken gece ambilight ı kapatınca göz yoruyormuş bende onu farkettim. Ambilight açıkken hem gözü yormuyor hem daha iyi konsantre olmayı sağlıyor.

• tüm foruma merhabalar. Kasım 2019 yılında teknosadan aldığım ve bugüne kadar çok memnun olarak kullandığım 50pus7304 versiyonunda bu sabah sağ alt köşede bir anda siyah bir karartı oluştu, gözümü epey rahatsız ediyor.
    bu arıza sizce nedir ?tecrübeleri arkadaşlar sizce bu ölü piksel mi ışık panel sorunu mudur? bu nmw update'ten bahsedilmiş bununla düzelme sağlanabilir mi?

garantisi devam eden cihaz için nasıl bir süreç izlemeliyim? değişim mümkün mü? ilk defa başıma böyle bir iş geliyor.

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidincc -- 14 Haziran 2020; 15:13:2 >

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Ben de Ambilight'ı açarak kullanmayı seviyorum ailem de bazısını gözü yoruyor ve alışık olmayınca kapatılıyor. :)

Duvara asınca daha güzel olacağını düşünüyorum Ambilight keyfi. Şuan aşağı doğru sehpa ve yüksek olmayınca çok da mükemmel durmuyor. Yukarı doğru konumlanınca sürekli kullanırız herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 14 Haziran 2020; 16:37:20 >
  • labidincc kullanıcısına yanıt
    Servise danışın derim. Garantisi olan bi ürün sonuçta

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.