Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.226
Cevap
39
Favori
202.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 16k da çıksa ondada yapar çünkü kayıt bozuk. Birkaç film daha inceledim hem tvde hem pcde bozulmalar aynı sahnelerde oluyor.

    Çözünürlük arttıkça bize yansıyan görüntü kaydındaki kalite ne kadar artıyorsa hatalarda okadar artıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhostScreen

    Bence sen git İstanbul bilişimden al, orda daha ucuz..
    Bu durumun güvenle hiç bir alakası yok, TV ile ilgili istediğiniz bilgiyi verebilirim. 3 ay önce aldım, olumsuz ve özel sebeplerden dolayı satmam gerekiyor. Kutusu açılmadı. Kurulum yaptırmasıyla garantisi başlayacaktır. Alacak kişiye faturanın altına sattığıma dair yazı, kimlik fotokopisi vs verebilirim. GÜVEN İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN.
    Şaka gibi.. istanbul bilişim diyor =) bu tv nin 1 yıldır fiyatını adım gibi biliyorum, 20 mayısta 4415 TL idi, amazonu beğenmezsen hepsiburada da 4700 TL idi. Şu an 5100e çekti ikisi de, haftaya tekrar inerler, sürekli bu şekilde gidiyor fiyatlar,,,

    ekrana toz girme ve bulutlanma sorunları olmasa 4400e çoktan alırdım, ha bu arada sıcak fırsatçı tabiki en azından bi 100 TL elektronik puanı vs. olmadan almaz, =)

    yani hocam dediğin fiyata bu tv yi burdan alacak adam çok azdır, ya da yeni üyedir =)




  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    başka firma olsa kolay kolay iade etmezdi o farkı...

    bu arada 4700e nasıl aldınız. ben de almayı dusunuyorum da.
  • Dün akşam 20 gün sonra gittigidiyor üzerinden teknosadan aldığım tv geldi, 4635-75(banka puanı)=4560tl'ye almış oldum. Servisi aradım, geldiklerinde ben evde olmayacağımdan, kutuyu ben açıp kurulum yapayım siz garanti başlatırsınız dedim kabul ettiler.
    Kurulum vs gayet basit. İlk ekran zaten yönlendiriyor. Testler yaptım 1 tane ölü pixel var, 2-3 tane toz mu yoksa yarım ölü mü anlayamadığım pixeller var.
    Ölü pixeller aramazsanız bulamıyorsunuz. 4k panelde çok küçük olduklarından 40cm kadar ekrana yanaşıp yerini bilirseniz ancak görebiliyorsunuz. Dolayısıyla bunun için iade açtırmayacağım. Siyah ekranda sol tarafta hafif ışık sızması var. Aşağıda resmini ekledim, resimde çok kötü çıkmış ama gözle bu ekran rahatsız etmiyor, fazla takıntılı olmamak lazım..
    İlk ayarlarında görüntü kontrast ayarı full (%100)dü çok kötü bir görüntüsü vardı, biraz düşürdüm, denemelerden sonra güzel ayarını buldum.
    Birkaç HDR görüntü izledim, HDR'siz filmlerle arada pek fark hissetmedim, sanırım panelin parlaklık kapasitesi HDR filmler için yeterli değil.
    Android sistemi akıcı güzel çalışıyor. Evde başka tvde mibox s var, onda dsmartgo çalıştıramamıştım, philipste çalışıyor.
    Uydu kanal geçiş hızı fena değil, ben yorumlara göre daha kötü bekliyordum. Ancak kanal favori listesi nasıl oluşturucam çözemedim, oradaki ayarlar karışık.

    0.58nvm versiyon ile geldi. 0.61'e yükseltmemi tavsiye eder misiniz?

    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)




  • Arkadaşlar yeni teklifim var, siz sıcak ve zeki donanım haber arkadaşlarım, 55PUS7304 modelini bulabildiğiniz en iyi fiyatın 100 lira altına vericem. Yeterki artık satılsın, buraya yazma sebebim, sıfır alacaklar insanlar bu tip forumları araştırırlar, şahsen bende öyle yapmıştım. Donanım haberi seneeleeerdir takip ederim. Birşey yazma gereği duymadım sadece.. Sıkı takipçisiyimdir ve benim gibi çok insan olduğuna inanıyorum..

    Satma sebebim ise yuva kurmak nasip olmadı bundan dolayı
    Siemens beyaz eşyalarım (buzdolabı, çamaşır, bulaşık) ilgilenen olursa yine yazarım modellerini, adınıza fatura kestirebilirim. Siemens bayiden aldım ve daha teslim almadım.
    Kelebek mobilyadan satın almış olduğum koltuk takımı vs. Herşeyi satıyorum belki burdan satmak kısmet olur. Uygun fiyatlara vereceğim.

    Saygılarımla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar baya bi sayfa okudum ama derdime çare bulamadim Philips 55PUS7304 televizyon aldım ama sıkıntımı bir türlü çözemedim youtubeda video izlerken demo yayını izlerken görüntü cok guzel ama digiturk bagliyorum goruntu eski televizyonumdan bile kötü sorun neydendir acaba böyle birseyler karşılaşan arkadaşımız varmi yardimci olursanız çok sevinirim.2 saatdir ayar yapmaya calisiyorum ama hic bir türlü düzeltemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burooooooo B kullanıcısına yanıt
    Her girişe göre ayar yapılıyor. Yani HDMI 1 de takılı olan cihaza geçiş yapıp ayarları yapıp sonra youtube geçerseniz ona da ayrıca ayar yapmanız gerekecektir. Digitürk e geçiş yapın sonra hazlı görüntü ayarını yapın. Sonra da tüm ayarlar görüntü kısmından yine ufak ayarlamalar yaparsanız yeterli olacaktır. Kullandıkça tv görüntüyü iyileştiriyor sanki. Bende kendi uydu alıcısından teledünya ya geçtiğimde bi garip oluyodu görüntü. 3 4 ay kendi uydu alıcısını kullandım. Çanak arıza yapınca Teledünya ya geçiş yaptım görüntü düzelmişti. İzlemesemde hep açık duruyodu.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Cok denedim ya beceremedim en son çare olarak digiturkun 4k olan kutusundan istiyorum diye belirttim bugun belki kutu degisince goruntu kaliteside bir nebze olsa duzelir diye umuyorum ama eski televizyonum cidden daha guzel goruntu veriyordu.Buna ek olarak internetten 4 k desteklicek sekilde Philips in hdmi kablosundan da aldim hepsiyle bi denicem acaba bu tv ile digiturk kullanan arkadaslar varmi tavsiyesini alsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burooooooo -- 4 Haziran 2020; 10:17:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burooooooo B kullanıcısına yanıt
    Kablo önemli tabi o aklıma gelmemişti. Tabiki uydu alıcısı da tv ye uyumlu olmalı. Bence sorun hem cihaz hem kablo. Teledünyayı çıkarıp 2 - 3 saatlik bağlamıştım digitürkü maç izlemek için. Görüntü de bi tuhaflık görmemiştim. Digitürk normalde LG 106 ekran TV de kullanılıyordu. 4K mı değil mi bilmiyorum açıkçası.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Bunlarin hic biri olmazsa digiturku iptal edip turksat yayin olarak kendi uydu alicisini kullanicam buyuk ihtimalle ama maçları izlemek istiyorum spor düşkünü biri oldugum icin çözemedim kararsiz kaldim tv hakkını vermesi için çözüm arıyorum.
    Digiturke o kadar para veriyoruz yayini berbat otesi eski televizyonum daha iyi gosteriyor su andaki tv ye gore o sacma geliyor birazda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burooooooo B kullanıcısına yanıt
    Çözülür muhtemelen. Tv de sorun yoksa ve değiştirirseniz ip tv ile ücretsiz izlersiniz maçları:) Netflix yotube ve kendi uydu alıcısında var mı bi sorun görüntü açısından?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Hic sorun yasamadim digerlerinde su ana kadar memnunum yani baya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

    Bu televizyonu hala tavsiye ediyor musunuz? Amazon’dan almayı planlıyorum şu an 5.123 TL yakın zamanda bir kampanya olur mu yoksa ederi bu mudur?

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zwandar kullanıcısına yanıt
    bir haftadır kullanıyorum, panel parlaklık seviyesi bence yetersiz, beklentimin altında kaldı, diğer özellikleri yerinde. fiyatının ürünü diyebiliriz. Kullanımıza veya bütçenize göre daha yüksek parklıklık verebilen tvlere bakabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler cevap için. Parlaklık konusu benim de kafamı karıştırdı ama ambilight almak istediğime eminim :) şu an kullandığım televizyon LG 42LW4500 neredeyse 9 yıllık herhalde ondan iyidir diye düşünüyorum ama eski televizyonun parlaklığını bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zwandar kullanıcısına yanıt
    Olur hocam, vaktiniz varsa bekleyin, şu an amazon hepsiburada media markt vs hepsi 5130 ye satıyor,,, 4700e kesin düşer ama eskisi gibi 4400e düşmeyebilir çümkü ötv arttı maalesef geçenlerde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awsedrzxc

    Olur hocam, vaktiniz varsa bekleyin, şu an amazon hepsiburada media markt vs hepsi 5130 ye satıyor,,, 4700e kesin düşer ama eskisi gibi 4400e düşmeyebilir çümkü ötv arttı maalesef geçenlerde
    Teşekkür ederim cevabınız için. Eski televizyon hala çalışıyor dolayısıyla beklemekte bir sakınca yok Amazon’dan fiyatını takip edeyim sık sık. 6 taksitle 4.700 bu dönemde makul gibi.
  • 50pus7304 uydu kurulumu yapmak istediğimde uydu bulunamadı hatası veriyor. Diseq 1.0 3/4 ayarını seçiyorum. Elle türksat 42 E 'yi seçince de hiç kanal bulamıyor. Harici uyduya bağlayınca sinyal geliyor kabloda sorun yok. Aynı sorunu yaşayan var mı ya da çözümü bilen ?
  • 58pus7304 modeli vatanda kampanyada şuan 5.299₺ satışta. Ben sipariş verdim. Bekleyenlere duyurulur.
  • Benim TV'nin ekranındaki yatay çizgilenme / banding / ton dengesizliği artık adı ne haltsa beni delirtecek. Açıp TV'yi kullanmıyorum, o kadar göze batan bir sorun ki. Bugün açıp bir oyun oynayayım dedim, oyun yerine ekranın ortasında devasa bir çizgi izledim...
    Artık yeter cidden.

    TV'yi alalı neredeyse 2 ay oldu, açıp 2 film izlemedim bu sorun yüzünden. Tek isteğim gerçekten adam akıllı TV kullanabilmek. TV'ye ışık sızması vs. gibi daha genel sorunlar da var ama bunlar cidden zerre umurumda bile değil.Sadece izlediğim görüntünün ortasında sürekli bir ton farkı görmek istemiyorum.



    Tüketici Hakları'na dilekçe yolladım, sonuç kim bilir ne zaman çıkacak? Tüketici Hakları başvurum olmasına rağmen TV'mi servise vermeli miyim? Gelen servis elemanları ilk geldiklerinde gözünüz alışır, IPS panel olduğu için böyle oluyor ayağı çekmişlerdi, ama bu sefer geldiklerinde götürün atölyede bakın kardeşim o zaman diyeceğim.


    Yoksa, şikayetimin meşruluğunu bozar mı yetkili servise vermem?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom Snake -- 8 Haziran 2020; 5:41:54 >




  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.