Şimdi Ara

Philips 50PUS7304 4K Smart Tv - 3.599 TL (Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasa Fiyatindan Ortalama 1000 Tl Ucuz.

Philips 50PUS7304 4K Smart Tv - 3.599 TL (Amazon)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elde kalan stokları eritiyorlar sanırım. Geçen yıl sonu alıp ölü pixel ve berbat kumanda yüzünden iade etmiştim. Ölü pixel epey var bu modellerde . Ama hep aklım bu modelde. Fiyat olarak da uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeli bende çok beğendim ama panel va ymiş sanırım. Bununla lg 49um7100 arasına kaldım lg ıps panel sizce hangisi alınır.

• Ben 1 senedir kullanıyorum çok memnunum

• Philips tv beni cok üzdü daha Cesaret edip almam heralde istediği kadar ucuz olsun

• Düşünmeden alın. 7303 var bende. Muhteşem

• Dün 4300 almıştım. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler. İptal edip bunu aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Uydu geçişleri nasıl? Renklerde ve beyazda titremeden bahsetmişler. Sizde herhangi bir sıkıntı oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Gözün kapalı LG tercih etmelisin.
  • 7 8 aydır kullanıyorum. Aynı fiyattan almıştım. Tavsiye ederim

• https://forum.donanimhaber.com/philips-50pus6704-62-50-126-ekran-4k-uhd-smart-3-400-tl-teknosa-gg-teknosa--143139678

Eee noldu şakacı bey dolar kuru falandı 2100tlye lg almıştınız falan dalga geçiyordunuz, 3900 tl idi bu tv ve asla düşmezdi geri bu fiyatlara? Şimdi şey de dersiniz siz ama bu 3600 tl hala 200tl pahalı... Neyse tek diyecegim umarim o boktan işletim sistemli 6 serisi philipsi kimseye aldirmamışsındır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 12 Haziran 2020; 9:10:35 >
  • duvarda kullanım için uygun mu bu tv?
  • yiğenim geçen hafta bu tv den almak istediğini söylemişti ve 2000 tl nakit para biriktirmişti. ben de fiyat düşebilir diye biraz bekleyelim demiştim. iyikide beklemişim sabah hemen sipariş verdim.
  • Yeni televizyonların panel hızı kaç hz? Benim 6 yıl önce aldığım LG gerçek 100hz idi.
    Ambilight gerçekten çok hoş bir özellik. Bir sonraki tv alacağım zaman değerlendirmeye alacağım kesinlikle.
  • görüntüde matlık ve sis tabakası var diyorlar. tv kanallarını izlerken gerçekten çok kötü bir ekranı olduğunu hissediyorum. diye yorumlar var. ekran kötü mü gerçekten?@4Vagrant

100hz ekranlı tvler 7-8 binden aşağı fiyattan satılmıyor. @MegaWolt38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 12 Haziran 2020; 9:26:47 >
  • Teşekkür ederim

• Alsam mı ya karar veremedim=(

• 27” monitör almak istiyordum ama tavsiye eder misiniz monitör yerine fiyat aklımı çeldi.

• Philips 50PUS7303/62 olan modeli kullanıyorum. Yaklaşık 8 ay önce aldım ve herhangi bir problem yaşamadım. Kanallar arası geçiş biraz yavaş sadece ona da belli bir süre sonra alışıyorsunuz. Tavsiye ederim.

• Abim almış Philips ayda bir kere servisi arıyor TV kendi kendine kapanıyor , şansa artık galiba 🙃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.