Şimdi Ara

Philips 49pus7909 nasıldır? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
25.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1fyrat

    Vatan mağazasında 49pus7909 modelinden son bir tane kapalı kutu kalmıştı ve 2.499 TL de fiyatı vardı. Sizce bu tv alınır mı? Elamanın söylediği son güncellemelerle kusursuz bir modelmiş. Bu tvyi kullanan üyeler yorum yaparsa sevinirim.

    Hocam bu tamamen sizin tercihlerinize bağlı. Standart bir kullanıcı iseniz fdaha stabil TV lere yönelin. Bunu almayın. Oturmamış bazı teknolojiler sizi yorabilir. Tavsiye edene beddua edebilirsiniz :) Teknik ve android işleri ile uğraşmayı sever bir kullanıcı iseniz fiyatlarını bilmiyorum fiyata göre değerlendirilebilirsiniz. Kendi açımdan memnun olmadığım çok noktası var. Gayet beğendiğim başka tv lerde yapamayacağım bazı özellikleri de var.
    Bu hususların hepsinde memnun olacağım bir TV istediğim fiyata yok. Sonuç sizin kullanım tercihleriniz ve bütçeniz önemli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahm-acı

    Ağlayanlar klubüne yeni bir üye
    1- Uydu alıcı ve android bölümü 2K (Ben HDMI girişlerinde 2K olabileceğinden şüpheliyim )
    2- Ölü pixel sağ tarafta 5 mm genişliğinde bulutlanma şeklinde boydan boya bulutlanma var.
    3- 4 uydum var yaklaşık 4 bin kanal yapar . ne şifre ne radyo ayırmadan önünüze atıyor .
    Hiç birisini silip sıraya sokamıyorsunuz . Favori kanal bir adet .

    Kardeşim neden bu alete çift tuner ve çift cam modul taktınız .?
    ben bu kadar kanalı nasıl ayarlayıp sıraya sokacağım ?

    Donma kendini resetleme sorunlarını problemden saymıyorum.

    Alalı bir hafta oldu carrefour mağazadan almıştım .
    3 gün önce mağazaya gittim . geri alamayacaklarını söylediler .Oyalama taktiğine girdi .
    Bu sabah avukatımla görüştüm . mağazadan satışlarda bir hafta koşulsuz iade hakkı olduğunu ,Protesto çekmemi söyledi.
    Bugün itibarı ile protesto çektim .
    Beklemedeyim .
    Hayatımda gördüğüm en adi televizyon
    ikide birde ambilight özelliğinden bahseden şakşakçılar var . Hayatınızda hiçmi renk yok . Bırakın bu palavraları .

    Googledan bir çok programa özelliklede Antutu Bechmark gib sistemi test edecek programları yüklemeye sınırlama getirilmiş .
    Sebeb açık TV nin özelliklerini görmemizi engellemek .

    Takke düştü kel göründü


    Mağazadan alınan ürünlerde mağaza ürünü koşulsuz geri almak zorunda değildir. ya gerçekten avukata gitmedin ya da senin avukatın diploması sahte.




  • Beyinsis arkadaşın dediği gibi mağazadan alınan ürünlerde geri alma zorunluluğu yok. Geri iade edebilmen için, ürünün ayıplı olması ( bunu servis raporuyla belgelendirmen şartıyla) veya mağazanın satış politikasında koşulsuz geri iade alma taahhüdünün olması gerekiyor. Uzaktan satışlarda ise 14 gün içinde koşulsuz iade şansın var. Bana tvnin amblight özelliği cezbedici geliyor fakat 4k yayın almamasi canımı sıkıyor! Kimine göre de android olması güzel gelir, fakat başka bir sorunu can sıkabilir. Bunu yalakalık yapmaya nasıl bağlıyorsunuz anlam veremiyorum. daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi tv nin 4k yayın almaması sebebiyle il tüketici hakem heyetine şikayette bulundum ve karar lehime çıktı! Şimdi bu da yalakalik oluyor di mi! :) :) :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1fyrat

    Vatan mağazasında 49pus7909 modelinden son bir tane kapalı kutu kalmıştı ve 2.499 TL de fiyatı vardı. Sizce bu tv alınır mı? Elamanın söylediği son güncellemelerle kusursuz bir modelmiş. Bu tvyi kullanan üyeler yorum yaparsa sevinirim.

    Valla tarayıcı üzerinden film izlenmiyor, indirip izleyeceksin ki ben öyle yapıyorum. Onun dışında ısınıyor, bu ısınma normal mi değil mi bilmiyorum. Herhangi bir eksiği yok PC-in çıkışı dışında Full HDMI koymuşlar ya :D
  • 1fyrat kullanıcısına yanıt
    Eğer aldıysan güle güle kullan ama almadıysan kendini şanslı say. Ben aldığım için artık katlanıyorum.

    Yeni güncelleme ile eskisinden daha iyi oldu doğrudur ama android tv işi en azından şimdilik yaş. Düşünki internetten sürekli film izliyorum hatta dün 2 tane birden izledim. Sıkıntı yok ama her chrome girdiğimde eski sürüm kullanıyorsun diyor ama playde ise güncelleme yok, google da çok takmıyor anlayacağın.. You tube çok kullanışsız daha oturum bile açılamıyor. Videoları tek tek 1 kere tıklayıp geçmek zorundasın, uzaktan kumanda ile basılı tutup istediğin videoya geçiyorsun ama bıraktığın anda eski yerine geri gidiyor :) Doğru düzgün ne google ın kendi kumanda uygulaması nede philipsin kendi uygulaması ile kullanamadım tvyi. Telefonuma görüntüyü de aktaramıyor ama Allah var telefonun görüntüsünü aktarabiliyorum :)
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Samsung 48JU6570 aldım.
  • 1fyrat kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan
  • Tvnin 4k performansı nasıl beyler.Pcden oyun oynamak ıcın alsak tatmin eder mi ? Su an lg plazma kullanıyorum.Gectıgıme deger mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aterikasedi

    Tvnin 4k performansı nasıl beyler.Pcden oyun oynamak ıcın alsak tatmin eder mi ? Su an lg plazma kullanıyorum.Gectıgıme deger mı ?

    PS için veya PC'de 4k için gayet uygun ama normal televizyon izlemek için alacaksan bulaşma :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: None52

    quote:

    Orijinalden alıntı: aterikasedi

    Tvnin 4k performansı nasıl beyler.Pcden oyun oynamak ıcın alsak tatmin eder mi ? Su an lg plazma kullanıyorum.Gectıgıme deger mı ?

    PS için veya PC'de 4k için gayet uygun ama normal televizyon izlemek için alacaksan bulaşma :)

    Anlaşıldı tamam:)
  • 49pus7909 Satınalırken mağazalarda 4k diye daha fazla bedel ödediğiniz bir tv nin trt 4k yayınından sadece ses alabilmesiyle içinize koca bir kazık sokulduğunu farketmek istemiyorsanız

    4k yayın düşünüyorsanız almayın

    Böyle bir markanın ve bunu pazarlayanların insanları aptal yerine koyduğu ülkeler kategorisinde olmak insanın içini sızlatıyor.

    Haa birşey yapmadan bırakacakmıyım
    Asla !!!
    Sonuna kadar her platformda her kurumda dillendirecek ve hakkımdan vazgeçmeyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvzcyhn -- 30 Ekim 2015; 9:46:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsi geçen firma(Philips) mail adresime konuyla alakalı çözüm olarak 4k destekli uydu alıcı almam gerektiğini tavsiye etmiş . Dahili uydu alıcılı 4k bir tv satıyorsunuz sonrada dönüp özel mailime 500 tl nin üzerinde fiyatlarda satılan 4k destekli receiver almamı tavsiye ediyorsunuz . Bu nasıl bir çözümleme yöntemidir vallahi amlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yvzcyhn Y kullanıcısına yanıt
    Tv asla savunmam ama kendi sayfasinda dahili uydu alicisi icin 4k kodu yok aslinda cokta yaniltmiyorlar sadece tv 4k cozunurlugu destekliyor yani harici kaynaktan bunu edinirsen gostermede sıkıntı yasamazsin diyor. Ha bana gore asla philipsin bu tvsini almayin derim o ayri bildigin mal gibi bir tv.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu televizyonu almayın ben 6 aydır kullanıyorum yazılımsal sıkıntıları var bazen durup dururken restart atıyor bazen usb ile film izlerken filmler donup kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yvzcyhn

    Bahsi geçen firma(Philips) mail adresime konuyla alakalı çözüm olarak 4k destekli uydu alıcı almam gerektiğini tavsiye etmiş . Dahili uydu alıcılı 4k bir tv satıyorsunuz sonrada dönüp özel mailime 500 tl nin üzerinde fiyatlarda satılan 4k destekli receiver almamı tavsiye ediyorsunuz . Bu nasıl bir çözümleme yöntemidir vallahi amlamış değilim.

    500 TL ye hangi receiver ı önerdiler?
  • Öyle bir uhd receiver yok gelen mesajı buraya aynen atıyorum

    Değerli Müşterimiz,



    4K media izleyebilmeniz için ;


    4K Destekli bir Media Player’ a ve player’ın HDMI 2.0 özellikli bir kablo ile TV HDMI portuna bağlanılmasına ihtiyaç duyulmaktadır.


    4K Yayn izleyebilmeniz için ;


    4K Destekli bir Receiver’ a ve receiver’ ın HDMI 2.0 özellikli bir kablo ile TV HDMI portuna bağlanılmasına ihtiyaç duyulmaktadır.


    Yukarıda ki bağlanıtları sağladıktan sonra TV kumandası üzerinden EV Tuşu > Kaynak > HDMI seçilerek media player/receiver yayınına geçiş yapablirsiniz.


    Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.


    Saygılarımızla,


    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi


    0 850 222 44 66

    tuketici.danisma@tpvision.com


     Philips 49pus7909 nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu televizyonu bugün abim aldı 1970 liraya bimeks pendik marinadan. fiyatı hala 2600 seviyesindeyken bu indirim neden acaba. teşhirmi diye sordum. yok dedi
  • bu ürünü kullanan arkadaşlar son güncelleme ne zaman yapıldı ve bir değişim var m acaba?
  • sbsonur S kullanıcısına yanıt
    1-2 ay once yapildi ama halen arada bir donuyor tepki vermiyor kapaniyor vs. ama hakkini vereyim ilk aldigim halinden daha iyi. Almayi dusunenler KESINLIKLE ALMASIN... web os2 ve tizen denedim bildigin tv ler canavar gibi philips ise bildiginiz vasat. Sony de androidli yapmis ama nasil bilmiyorum. Sunuda soyleyeyim google da android tvyi desteklemiyor dusunun chrome surumu 29.0.1547.80 ( simdiki 48 )google play store surumu 4.8 ( simdiki surumu 6.2) vs...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 12 Şubat 2016; 23:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.