Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6907K - LG 47LM640S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. 1 haftaya kadar TV sahibi olacağım ben de, Allah izin verir ise. Bu 2 televizyon arasında kaldım. İkisinden hangisini tercih ederdiniz, nedenleri ile yazarsanız sevinirim. PHILIPS şu an belirli yerlerde indirimde iken 2199 tl, LG ise 1899. Lütfen karşılaştırdıklarım arasında bilgisi olanlar beni bilgilendirsin. Neden, niye, şu tvyi seçerdim.

• ben 47lm640 aldım

1799 tl ye

o zman 6907 2400 liraydı

şimdiki gibi olsa philips tercih ederdim

hayırlı olsun şimdiden
  • PHILIPS 47PFL6907K/12

Görüntü Ekran
    Ekran: LED Full HD
    Çapraz ekran boyutu (metrik): 119 cm
    Çapraz ekran boyutu (inç): 47 inç
    Ekran çözünürlüğü: 1920x1080p
    3D: Easy 3D Clarity 700, 2 Kișilik Tam Ekran Oyun*, 3D Derinlik ayarı, 2D - 3D dönüștürme
    Parlaklık: 400 cd/m²
    Dinamik Ekran kontrastı: 500.000:1
    Görüntü güçlendirme: Pixel precise HD, 600 Hz Perfect Motion Rate, Micro Dimming
    Smart Tv Uygulamaları
    Net TV: Catch-up TV, Çevrimiçi Video mağazaları, Açık Internet tarayıcı, Çevrimiçi uygulamalar
    Kontrol: MyRemote uygulaması (iOS ve Android), USB Klavye ve Fare desteği
    SimplyShare: DLNA ortam tarayıcı, USB ortam tarayıcı, WiFi Smart Screen
    Ses
    Çıkış Gücü (RMS): 20W (2 x 10W)
    Ses geliştirme: Otomatik Ses Sabitleyicisi, Clear Sound, Incredible Surround, Saf Bas
    Bağlantı
    HDMI bağlantı sayısı: 4
    Komponent sayısı (YPbPr): 1
    Scart sayısı (RGB/CVBS): 1
    USB sayısı: 3
    Diğer bağlantılar: IEC75 Anten, F tipi anten, Common Interface Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Dijital ses çıkıșı (optik), PC giriși VGA + Sol/Sağ Ses Giriși, Kulaklık çıkıșı, Servis konektörü
    HDMI özellikleri: 3D, Ses Dönüş Kanalı
    EasyLink (HDMI-CEC): Uzaktan kumanda geçiși, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme, Ana ekrana Tak ve çalıștır eklentisi, Otomatik altyazı kaydırma (Philips), Pixel Plus bağlantısı (Philips), Tek dokunușla oynatma
    Multimedya Uygulamaları
    Video Oynatma Formatları: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
    Müzik Çalma Formatları: AAC, MP3, WMA (v2 - v9.2 arası)
    Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Bilgisayar girişleri: 60 Hz'de 1920x1080 değerine kadar
    Video girişleri: 24, 25, 30, 50, 60 Hz, 1920x1080p değerine kadar
    Kullanılabilirlik
    Kurulum Kolaylığı: Philips cihazlarını otomatik algılama, Cihaz bağlantı sihirbazı, Ağ kurulum sihirbazı, Ayarlar yardımcısı sihirbazı
    Kullanım kolaylığı: Ana sayfa düğmesi, Ekran Üzeri Kullanım Kılavuzu, Dokunmatik Düğmeler
    Ekran Format Ayarları: Otomatik sığdırma, Otomatik zoom, 16:9 film genișletme, Süper Büyütme, Ölçeklendirilmemiș, Geniș Ekran
    Teletekst: 1200 sayfa Akıllı Metin
    PC ağ bağlantısı: DLNA 1.5 onaylı
    Yükseltilebilir bellenim: Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim, Çevrimiçi bellenim yükseltme
    Tuner/Alım/İletim
    Dijital TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-S2 MPEG4 HD, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*, DVB-S HD+ desteği (Astra)
    Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM
    Güç
    Şebeke elektriği: 220-240V; 50 Hz
    Ortam sıcaklığı: 5 °C - 35 °C
    Enerji Etiketi Sınıfı: A+
    AB Enerji Etiketine uygun güç: 65 W
    Boyutlar
    Set Boyutları (G x Y x D) mm: 1066 x 640 x 35,3
    Aksesuarlar
    Birlikte verilen aksesuarlar: Güç kablosu, Uzaktan Kumanda, Dönebilen masaüstü standı, Hızlı bașlangıç kılavuzu
    Ambilight
    Ambilight Versiyonu 2 taraflı
    Ambilight Özellikleri Duvar rengine uyarlanma, Dinlenme ışık modu

LG 47LM640S

Televizyon Tipi: LED Televizyon
    Ekran Ebatı : 47" / 119 cm
    Ekran Formatı: 16:9
    Görüntü Çözünürlüğü: 1920 x 1080 (Full HD)
    Kontrast Oranı: Yüksek Kontrast
    Parlaklık cd/m2: Motion Clarity Index 400 Hz
    Full HD: Evet/Var
    Görüntü Teknolojisi: Triple XD Engine, FPR 3D Panel, Cinema 3D
    TV Standardı: DVB-T / C / S2 (Dahili Uydu Receiver)
    Video Girişleri: 4x HDMI, 3x USB 2.0, Full Scart, Komponent in (Y,Pb,Pr) + Ses, Digital Audio Out (Coaxial/ Optical), RGB In (D-sub 15pin) - PC, PC Ses, Ethernet LAN, Headphone, AV In, 2x RF ((T/C, S2) (T2/C), CI, WiFi Direct
    Ses Çıkışı: 20W (10W + 10W)
    Ses Sistemi: Net Ses II, Infinite Sound, 1 Yollu 2 Hoparlör, Dolby Dijital Dekoder (Dolby MS10), 7 modes (Standard/Music/Cinema/Sport/Game/ Vivid/User Setting)
    Diğer Özellikler: Resolution Upscaler (Basic/Plus), Smart Colour Gradation, AV Mode, Picture Wizard II, Smart TV, WiFi Direct, DLNA (Movie / Photo / Music), Simplink (HDMI CEC),WiDi
    Diğer Özellikler: CINEMA 3D, 2D to 3D, 3D to 2D, 2D to 3D Depth control, 2D to 3D Viewpoint control, 3D Depth Control, 3D Viewpoint control, 3D Image Correction, Format Auto Detection, 3D Sound Zooming, Dual Play
    Diğer Özellikler: TV Ürünlerinde kurulum yetkili servis tarafından yapılması mecburidir. 4 Adet 3D Gözlük çıkmaktadır.
    Garanti Süresi: 24 Ay Resmi LG GARANTİSİ altındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 17 Nisan 2013; 20:03:01 >

• Kullananlar yok mu arkadaşlar ?
  • Yorum yok mu arkadaşlar, 1 haftaya kadar TV ediniyorum, yardım.
  • smart için lg al
    görüntü kalitesi için philips al

smart dedikte lg ve samsung da flash player sorun çıkarıyor bu aralar

pc de adam gibi çalışmayan flash player tv de nasıl çalışsın

pc de eklentilerden silmek gerekiyor sondan bulmuştum

kullanıcı yorumlarına bakarsan daha iyi olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

smart için lg al
    görüntü kalitesi için philips al

smart dedikte lg ve samsung da flash player sorun çıkarıyor bu aralar

pc de adam gibi çalışmayan flash player tv de nasıl çalışsın

pc de eklentilerden silmek gerekiyor sondan bulmuştum

kullanıcı yorumlarına bakarsan daha iyi olur ...

Merhabalar hocam, benim icin onemli olan goruntu. Konsol olsun, sd olsun, hd olsun goruntu daha onemli. Siz ne diyorsunuz hangi tv daha uygun ? Philips her yerde 2.600 ortalama fiyati var. Bir yerde 2.199 buldum. Sizce ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg 42lm765s ve 760s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up arkadaslar. 1 haftaya kadar alacagim tvyi. Lutfen yardimlarinizi eksik etmeyin.

• fiyatı uygunmuş

kullanıcı yorumlarına bakarsanız daha iyi olur

kendi gözünle görürsen tvleri mağazada farklı anlarsın belki yanıltıcı olabilir

çünkü 1080p hd videolarla insanları kandırıyorlar eve gelince dandik sd yayın çamur gibi oluyor :)

sd ve hd yayın philips de daha iyidir....

oyun için yorumlara bakman gerekir plazma kadar iyi olmaya bilir ..
  • Dostum kıyasladigin Tv'lerin görüntü kaliteleri arasın da daglar kadar fark var.Eger amacın film,sd ise lgden uzak dur,hatta kaçarak uzaklaş:)smart tv ve multimedya ise Lgyi kapkaç,Philipsle bulaşma

• philipsle lg karşılaştırmak ne bileyim çok abartmadan şöyle diyim volkswogen ile dacia karşılaştırmak gibi yaw

led alacağım sony mi almalıyım seg mi. Bunun gibi birşey sormuşsun sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

Dostum kıyasladigin Tv'lerin görüntü kaliteleri arasın da daglar kadar fark var.Eger amacın film,sd ise lgden uzak dur,hatta kaçarak uzaklaş:)smart tv ve multimedya ise Lgyi kapkaç,Philipsle bulaşma

Anladim hocam philips al diyorsunuz. Multimedya derken neyi kast ettiniz ? Philipsin 3D performansi nasildir ? Konsol onceligim olacak, philips konsolda siritir mi ? Sorularima sirasi ile cevap verirseniz gercekten minnettar olacagim. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

philipsle lg karşılaştırmak ne bileyim çok abartmadan şöyle diyim volkswogen ile dacia karşılaştırmak gibi yaw

led alacağım sony mi almalıyım seg mi. Bunun gibi birşey sormuşsun sanki.

Hangisi seg bunlardan hocam ? ;)

• sen boşver korelileri onlar dış güzelliğe önem verirler makyajı yaparlar sürerler piyasaya. Aldanırsın kapılırsın. Sonra yanarsın.

İç güzellik daha iyidir hem kalıcıdır. Madem görüntü istiyorsun pana,phil,sony bak
  • quote:

sen boşver korelileri onlar dış güzelliğe önem verirler makyajı yaparlar sürerler piyasaya. Aldanırsın kapılırsın. Sonra yanarsın.

İç güzellik daha iyidir hem kalıcıdır. Madem görüntü istiyorsun pana,phil,sony bak

Hocam ben de philips'i kotuleyeceksin sandim. Ben zaten philipste karar kilmistim. Hocam 3D performansi nasil bu philipslerin bilgin var midir ? Son olarak gozlukleri hakkinda bilgi verirm misin ? Cahilligimi mazur gor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonMohikan07

quote:

sen boşver korelileri onlar dış güzelliğe önem verirler makyajı yaparlar sürerler piyasaya. Aldanırsın kapılırsın. Sonra yanarsın.

Hocam ben de philips'i kotuleyeceksin sandim. Ben zaten philipste karar kilmistim. Hocam 3D performansi nasil bu philipslerin bilgin var midir ? Son olarak gozlukleri hakkinda bilgi verirm misin ? Cahilligimi mazur gor.

valla benim tv daha dün akşam kuruldu 3d test edemedim sadece digiturkteki 3d kanala baktım biraz aktif gözlük olduğundan görüntüde kayıp yaşamıyorsun ve ağrı sızı olmadı hiç. Tabii orjinal kaliteli bir 3d seyretmek lazım

• quote:

quote:

quote:

valla benim tv daha dün akşam kuruldu 3d test edemedim sadece digiturkteki 3d kanala baktım biraz aktif gözlük olduğundan görüntüde kayıp yaşamıyorsun ve ağrı sızı olmadı hiç. Tabii orjinal kaliteli bir 3d seyretmek lazım

Hocam sizin tvnin modeli nedir ? Bu gozluklerde bir tusla dual play sekline girebiliyor degil mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sizin tvnin modeli nedir ? Bu gozluklerde bir tusla dual play sekline girebiliyor degil mi ?

55pfl7007

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

55pfl7007

Gözlükler dual play'e kendiliğinden girebiliyor değil mi ? Ayrıyeten almak gerekiyor mu ?

• Ben de epey kararsız kaldım.Tercihimi pazartesi 47pfl6907k'yı kliksa'dan ekstre indirimi+avantajix ile 2.060 TL'ye alarak philips'ten yana kullandım. Mağazada lg ve philips'i yan yana izlemiş ve görüntü kalitesi ve keskinliğin LG'den daha iyi olduğunu görmüştüm.Benim için ön planda olan görüntü olduğu için, anlatılan smart ve dts çözmeme gibi sorunları göz ardı edip philips'i aldım.Ertesi gün elime geçti.Bugün ise kurulumu yapıldı.Açıkcası siparişi verdiğim gün okuduğum dahili uydu alıcının 10 saniyeyi bulan geçiş hızlarına ilişkin olumsuz yorumlar canımı epey sıkmıştı.Ancak çok şükür öyle bir sıkıntı yaşamadım. İlk izlenimlerime gelecek olursak:
    - Servis kurulumu yapıp, usb bellekten hazır kanal listesini yükledi. Hazır favori kanal listesinin sıralamasını gönlüme göre yaptım. Sorun olmadı.(tüm kanalların olduğu listede isteğe bağlı yer değiştirme olmadığı söylendi.)
    - Dahili uydu ile türksattaki hd kanallara geçiş 3-4 saniye, sd kanallara geçiş 2-3 saniye civarında. Bunun da dahili uydu alıcılar için makul olduğunu söylüyorlar.
    - Görüntü sd yayınlarda bile oldukça tatmin edici. HD yayınlarda zaten çok güzel.
    - Bir tane 3D demo indirip izledik ailecek. İzleme mesafemiz 3,5-4 metre olmasına rağmen, kızım neredeyse burnumuzun dibine gelen balıktan epey korktu. Tam bir film izlemedim henüz ama demo oldukça etkileyiciydi.
    - Kablosuz ağı sorunsuzca gördü. Şifreyi daha sonraki açışlarda sormadı. (bazıları bundan şikayet etmiş.)
    - Youtube'a kısa sürede girdi. Arattığım birkaç videoyu fazla bekletmeden açtı. Uzun videolarda önbellek dolması sorunu yaşar mıyım şimdilik bilmiyorum.
    - Ağa bağlı pc üzerinden film açmak için twonky media server yazılım kurdum. Bir klasörü paylaşıma açtım. TV klasörü sorunsuz gördü. Ancak twonky trial süresi dolmuş gibi bir mesaj verdiği için film izleyemedim. Önce tv üzerinden ürün kayıt yaptırıp, sonra gelen seri numarayı programa girmek gerekiyormuş. Henüz daha önce gördüğüm o kayıt ekranını menüden bulamadım.
    - Çift taraflı ambilight güzel görünüyor.

Kısacası, kanal geçiş süresi vb. kaygılarım, yerini rahatlamaya bıraktı çok şükür. Hoşuma gitmeyen yönleri;

* Kumanda pek kullanışlı değil, menüler dağınık geldi bana. Aradığını bulmak ve alışmak biraz zaman alacak.
    * Bazı modellerinde olan klavyeli kumanda olsaydı bari daha iyi olurdu. Smart ve internet için kesinlikle kablosuz klavye+fare şart. Değilse kumandadan harf tuşlamak tam bir işkence.

Genel olarak memnun oldum. Kullandıkça olumlu ve olumsuz yönlerini daha iyi tanıyacağız zamanla. Umarım bu modeli araştıran arkadaşlarıma faydam olur. İyi geceler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.