Şimdi Ara

Philips 47pfl6007 ve lg 47lm660 ile 760 görüntü farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lg 47m660 almayı düşünürken fark ettim ki hemen yanındaki philips 47pfl5507 çok daha aydınlık bir ekrana sahip. Daha önce lg yi o kadar tekno markette gezdiğim ve çok beğendiğim halde bu kez görüntüdeki o karanlık beni birden soğuttu. İlginç bir şekilde lg panelde beyaz renk ne yaptıysam oluşmadı. Evde Lg lcd kullanıyorum şu anda ve ondan dolayı biliyorum ki lg de canlı mod seçilirss ekranda beyaz tonlar daha başarılı oluyor. Ancak philipsin yanında bariz şekilde sarı bif görüntü vardı. Hatta mağaza personeli aydınlatmayı sona getirmiş ama yine sarı görüntü var. Ben görüntü ayarlarını sıfırladım ve yine kendim canlıya getirdim ama nafile. Mağazada bir başka lg 6 serisinde denedim ama sonuç aynı. Bu beni direkt olarak lg den soğuttu ve philipse itti.
    Ama ph de 5xxx serisinde aktif gözlük olması nedeniyle 6007 modeli bana uygun geldi. Fakat lm660 ı 2350 civarında distiribütör garantili bulabiliyor iken 6007 yi en ucuz 2650 ye bulabiliyorum.
    Gelelim sorulara,
    1-Lg ve ph arasında benim gördüğüm bu beyazın yerine sarımsı renk göstermesi konusunda hemfikir olan vad mı yoksa o tv ler mi sorunluydu.
    2-Eğer ilk sorumda hemfikirseniz, lg nin 7xx modellerinde de renk sarımtrak mıdır.
    3-Bu sarı mtrak renk varken ve ph de görüntüler üst klasman ledldr gibi başarılı iken, lg ye bu kadar sattıran nedir. Yani özetle ben şu anda ph tercih ederken hangi konuyu, hangi özelliği kaçırıyorum. (Mulyimedya oynatmadaki başarısı dışında)
    4 - Son ve en önemli soru, 6007 modeli philipsler niçin tr piyasasında bu kadar az. Neredeyse forumlarda adı bile geçmiyor. Yanlış tercih yapıyorsam eğer lütfen beni bilgilendirir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Aralık 2012; 11:03:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarlama ve para aslında. Philips'in görüntü kalitesi LG'den çok daha üstündür, iyidir bunu da herkes bilir ama medya oynatma yüzünden, pazarlama açısından, mağazalardaki fazla LG elemanlarından dolayı vs LG daha fazla satılıyor. 99 TL ye media player alarak, yüksek görüntü kalitesine sahip televizyonu alabilirsin ama insanlara bu zor geliyo genelde. Haklı olabilirler de tercih meselesi bu. Belki bir yerde normal çünkü Philips biraz duraklama devrindeydi, bu sene itibariyle artık tüm kalitesiyle ve tecrübesiyle geri döndü. Bundan dolayı foruma bakarsanız kaliteden anlayanlar Philips, Panasonic ve Sony tavsiye eder, tercih eder bu da bilinir. Az olmasının sebebi yine az satması aslında genel olarak ama kaliteli bir ürün olduğuna şüphen olmasın. Daha başka açılardan soruların, fikirlerin, merak ettiklerin varsa sor lütfen :) Yanlış karar vermiyorsun.
  • çok teşekkürler
    iyat frkı çok olmaığından 47pfl6877 düşünmeye bşladım. Hem spectra 3 ambilight var hem de klavye kumandalı. Teknosada 2600 tl. Hediye çeki 200 tl ve kk bonusu 200 tl bonusu ile 400 indrimli sayılır. (Sayılır diyorum çünkü hediye çeki çok fonksiyonel değil hele de teknosadan alacağn başka bişey yok ise.)
    Nasıl fiyat sizce.
  • fiyat çok iyi.ben de 6xxx serisini düşünüyorum.6877 keşke gümüş çerçeveli olmasaydı:( 6097 600hz 6007 bildiğim kadarıyla 400 hz fiyatları da aynı gibi .neden 6097 tercih etmiyorsunuz.6007 6057 6097 zaten aynı ürünün farklı mağaza versiyonları olduğu gerçeğiyle aslında ph nin de satışları yüksek.görüntü olarak ph oldukça kalitelidir.lg 760 serisi de 660 la hemen hemen aynı görüntü kalitesine sahip.2. alternatifim lg760s olacak.
  • Bu olayı yaşayan yüzlerce insan var,araştırırız,karşımıza herkes samsung Lgyi çıkarır model beğeniriz,fiyat araştırırız sonra magazaya gideriz,incelerken birde ne görelim Philips, sony cok daha iyi gösteriyor:) sonra Altyazi vs derken gidip korelilerin ne renk verdigi belli olmayan panellerine para veririz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı tv iyidir.
    ucuz tv daha kötüdür.
    ister samsung olsun ister sony.
    aynı fiyatlarda olanlarda panelde çok ufak farklılık varken bu eksiği baska yerden tamamlamıstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 28 Aralık 2012; 10:48:42 >
  • tam 47lm660 a karar vermişken teknosada turuncu indirim de 2200 e alacakken bu başlıktan dolayı ph ları incelemeye başladım.6877 400-500 tl pahalı ve media sorunu var deniyor. 80-100 verip media almak demek bir kumanda ve alet daha demek.ama almışken 1 kere alıcam deyip ps3 veya xbox ile ph takviye daha mantıklı gibi duruyor!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.