Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL4307 3D Sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde 47'' Philips 4307 modeli var.. 3D mkv dosyalarını 3D olarak izleyebiliyorum.. DTS çözememesini kabul ettim.. DTS problemi zaten 3D tv lerde genel bir sorun..

Asıl merak ettiğim şey şu.. Türksat uydusundaki 3D test kanalında 3D'yi aktif edemiyorum.. Aynı zamanda laptop ile tv arasında HDMI dan bağlantı kurunca açtığım videoları da 3D olarak izleyemiyorum.. Yani bu bir sorun mudur?

Yapmam gereken nedir? 3D uydu yayını olsa tv de 3D olarak izleyemeyecek miyim??

Şimdiden teşekkürler..

• demek philips de karar kıldın ha . Hayırlı olsun .
    Turksat taki 3d test kanalını kırmızı mavi gözlükle izleyebilirsin . TV nin bir şey yapmasına gerek yok
    HDMI çıkısından TV ye giden film için TV de 3D tuşu olması lazım ona basınca çıkan menü seni yönlendirir .
    Uydudan veya laptoptan nereden gelirse gelsin TV 3D yayını anlar ve sen 3D tuşuna basınca izlenebilir hale getirir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 6 Kasım 2012; 0:54:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır usta.. Babama Philips 47 aldık.. benim hala gözüm 47 Pana da merak etme.. sadece Babamın aldığı bu Tv ye destek vermek istiyorum.. Hepsi bu

3D test kanalı o değil.. bir tane de 3D SBS (Yan yana) olan bir kanal var.. Sanırım HD uydu alıcılarında çıkıyor bu test kanalı.. Türksatta ama buna eminim.. Onu açınca ve 3D tuşuna basınca tvnin 3D si aktif olmuyor.. ama sadece bu kanalda var.. onun dışında 3D videoları USB den tv ye takıp çok güzel izleyebiliyorum..
  • büyük ihtimalle receiver dusuk bir cozunurluge ayarlı.

receiver cıkısı 1080i yapın ondan dolayı gecemiyor tv 3d ye.

laptopta da yine buyuk ihtimal 1080 i veya p gondermiyorsunuz ondan olmuyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 6 Kasım 2012; 21:43:57 >
  • Tamam hocam çok sağol ya.. sanırım sorunun çözümü bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Tamam hocam çok sağol ya.. sanırım sorunun çözümü bu..

hocam tv nasil memnun musunuz?

ben de 47pfl4307h almayi dusunuyorum
    1900 tl su an en alinabilir tv gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence süper.. SD kalitesi ve HD kalitesi mükemmel.. uydu alıcısı olmadığı için sorunsuz.. 3D si de çok iyi.. tanıdıkça daha da güzelleşiyore..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknosa kampanya yapmış 1,999 Tl aklım kaldı ne diyorsunuz? Samsung 40es8000 ile kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

Teknosa kampanya yapmış 1,999 Tl aklım kaldı ne diyorsunuz? Samsung 40es8000 ile kararsız kaldım

Teknosadaki kampanya çok iyi gerçekten, bu ürün baya da satılıyor ve herkes memnun gibi. Kesinlikle ben de tavsiye ederim zaten annemlerin odasına da düşünüyorum 4307iyi.
  • Akşam pendik teknosaya gittim. modeli gördüm görüntü pek güzel gelmedi bana. satıcı bunların ayarları yapılmadı ondan öyle dedi yanında sony vardı. görüntü aynı olur dedi. bu fiyata bu kaçmaz dedi.
    Adam bana sağlamlığını göstermek için panele yumruk attı. sony ye ise ufak bir parmak vuruşu. sony dalgalandı. philips de hiç tık yok. yansımada yok. world e 8+3 taksit filan dedi. kart full olmasa hiç düşünmeden ver dicektim. bu arada mağaza başı 5 adet satış ile sınırlıymış 6 ıncıyı alacak olan farklı fiyattan olacakmış..
  • Bence kaçırmamak lazım bu tv yi.. çünkü ben çok memnunum..

Ayrıca....
    TAynen..

Türksat Uydusunda yayın yapan 3D kanalını tvde açmak isteyen ama başaramayan benim gibi arkadaşlara buradan HDMI tv çıkışını 1080i yada 1080p yapmalarını öneriyorum.. tv hemen 3D'yi algılıyor ve muhteşem bir 3D kanalımız olmuş oluyor..

Kesinlikle deneyin.. çünkü Olimpiyat oyunlarını 3D veriyorlar.. hele o açılış töreninin görsel şölenini 3D olarak izlemek bambaşka birşey... (olimpiyat oyunları bitmiş olsada güzel.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 17 Kasım 2012; 12:04:10 >

• kardeşim aynı problemi yaşıyorum 3d test yayınını devreye alamadım ben tv deki dahili uydu üzerinden izliyorum ordan nasıl yapabilirim dediklerini bide türksat yayınında az bi bulanıklık var o problem varmı senin tv de de
    şu tv nin ayarlrı konusunda bi yardımcı olsan
  • 3D yayını izlediğin uydu alıcının HD çıkış değerlerini, ayarlar kısmından 720p yada 1080i yapman yeterli.. (çıkış ayarlarını nasıl yapacağını, uydu alıcının markasına göre araştır internette) ondan sonra 3D yayını algılıyor tv.. yoksa 3D izleyemiyorsun..

bunu ne servisdekiler ne de satan elemanlar bilmiyorlar..

Bende forumdan öğrendim sağolsunlar..

Türksat yayınlarındaki bulanıklık ise muhtemelen uydu alıcından kaynaklanıyordur.. uydu alıcısının markası ne acaba?

umarım yardımcı olabilmişimdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.