Şimdi Ara

Philips 42pfl4007k Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır araştırma yapıyorum daha önce konu da açtım ama yardımcı olan olmadı.
    Araştırıp 42pfl4007k'yı buldum.Dahili uydu alıcısı da varmış.Kullanan arkadaşlar veya diğer arkadaşlar önerir misiniz ?
    Teşekkürler.

• Arkadaşlar yok mu yardım edecek kimse

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Panel hakkında bilgim yok incelemedim ama az bir fark verip şu tvyi almak daha mantıklı olur bence. Hem 46", hemde daha üst seriden. Karar senin yine de..

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-46-full-hd-led-smart-televizyon-46pfl5007k/productDetails.aspx?productId=evph46pfl5007k&categoryId=163192&SKU=EVPH46PFL5007K&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3devph46pfl5007k%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dphilips%255cu002046pfl%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Teşekkür ederim hocam.Yarın teknosaya gideceğim ikisine bir bakarım tabii varsa

• Bugün gittim vatan'dan 999 tl sırtladım aldım geldim.şu an paketinde duruyor servis yarın gelebilirim dedi,vatan da gözüme ufak geldi gerçi ben bu tv yi monitör niyetine kullanacağım xbox ,ps3 çalıştırsın yeter bir de pc den Br leri oynatsın Televizyonla işim olmaz ,smartmış ,3 D film bunlarla da işim olmaz,zaten adı üzerinde tv bu yahu Pc bağla bak bakalım hangisi akıllı aletin işlemcisine yazık yav,bu 3 D işide bana göre evde olmaz,bu işin sesi var ışığı var 3d film sevenler sinamaya gitsin efendim ev için bu işler hem pahalı hem de verimsiz. Neyse bu tv den alacak arkadaşlar vatan da 3-5 tane kaldı dedi ,gerçi ben onun yalancısıyım cuma bunun fiyatı düşermi dedim bu tv nin düşmez dedi daha ne düşecek,düşse de 35 tl yi geçmez dedi alacak arkadaşların bilgisine.

Aldığım fiyat 37 Pfl 4007 Tabii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 27 Aralık 2012; 13:13:17 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-philips-3d-led-tv-plus-1-tb-wd-harddisk-plus-media-player-95679936/detay/

arkadaşlar yukarıdaki ilana bakın isterseniz.
    içinde full hd filmlerle hard disk ve media player ile beraber satıyorum led tv mi..
    pazarlık payı da vardır..bilginize!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

Bugün gittim vatan'dan 999 tl sırtladım aldım geldim.şu an paketinde duruyor servis yarın gelebilirim dedi,vatan da gözüme ufak geldi gerçi ben bu tv yi monitör niyetine kullanacağım xbox ,ps3 çalıştırsın yeter bir de pc den Br leri oynatsın Televizyonla işim olmaz ,smartmış ,3 D film bunlarla da işim olmaz,zaten adı üzerinde tv bu yahu Pc bağla bak bakalım hangisi akıllı aletin işlemcisine yazık yav,bu 3 D işide bana göre evde olmaz,bu işin sesi var ışığı var 3d film sevenler sinamaya gitsin efendim ev için bu işler hem pahalı hem de verimsiz. Neyse bu tv den alacak arkadaşlar vatan da 3-5 tane kaldı dedi ,gerçi ben onun yalancısıyım cuma bunun fiyatı düşermi dedim bu tv nin düşmez dedi daha ne düşecek,düşse de 35 tl yi geçmez dedi alacak arkadaşların bilgisine.

Aldığım fiyat 37 Pfl 4007 Tabii :)

999 TL diyince şok oldum bende vatana gittim ama 1500 TL idi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Curved Monitör Alınır Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.