Şimdi Ara

PHILIPS 3D/FPR GÖZLÜK PFL7696/7666/7606 MODELLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.337
Cevap
5
Favori
191.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu marka olarak neden önde, zaten pasif gözlük kullanan panellerini LG den alıyor Philips. Onların da düz Edge LED ini almış işte panel masrafını aşağı çekmek için. Yazılımsal da olsa farkettiriyor local dimming, tabii ki Full LED + LD gibi olmuyor ama en azından daha iyi kontrast sağlıyor, sadece aydınlatma görevi görmüyor LED ler. Yoksa millet neden Samsung D8000'e 5000TL veriyor 3000TL ye D6000 varken?

7606 dediğin en düşük modeli Philips'in FPR serisinin, LW650S ise LG nin en üst modeli. Bunları neden fiyatsal olarak karşılaştırdın? 47PLF7606 3500 TL ise LG nin düşük konfigrasyon pasif 3D modelleri olan 47LW5500 3200TL. Hatta sürekli TV ye bağlı kullanabileceğin laptop ya da PS3 ün varsa Smart TV si olmayan 47LW4500 3000TL. Hangisi daha iyi fiyat / performans şimdi?

Ambilight'a ben asla kötü demedim zaten dikkat ettiysen, sadece sinema ortamında film izlemeyi sevenler için gereksiz dedim. Ben zifiri karanlıkta izlemeyi seviyorum, duvara yansıyan garip ışıkları sevmiyorum kişisel olarak yani. Seven sever bişi demedim ben kimseye.

edit. Hz konusunu kaç kere söyledik, Avrupa'da gelen yayın standart 50Hz dır TV ler bunu araya kare atarak yükseltir diye. İyice pazarlama özelliği yapıldı bu zaten dinamik kontrast ile. Bu kadar takmayın dedik, 100Hz olduğu sürece bir TV bu rakamdan çok yukarı çıkmasına gerek yok dedik. Çünkü TV görüntüyü ne kadar tararsa panele verme süresi uzar dedik, bu da fayda / maliyet olarak negatif olur dedik. 200Hz bir TV 100Hz lık bir TV den 2 kat iyidir diye bir olay yok tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 20 Temmuz 2011; 15:05:39 >

• Bugün bir arkadaşla konuştuktan sonra usb den 3d film oynatma/oynatmama konusunda fikir ayrılıkları oluştu.
    LG başlığında bir video paylaşmıştım;
     PHILIPS 3D/FPR GÖZLÜK PFL7696/7666/7606 MODELLERİ
    -İndirme Linki-(40sn-Sessiz-21mb)
    Şimdi ricam Philips Easy 3D serisinden bir 3d tvye sahip olanlar, videoyu usbye atıp 3d görüntü alabiliyorlar mı belirtsinler lütfen. Böylece usb den 3d oynatma konusu açıklığa kavuşmuş olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 20 Temmuz 2011; 19:02:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Bugün bir arkadaşla konuştuktan sonra usb den 3d film oynatma/oynatmama konusunda fikir ayrılıkları oluştu.
    Şimdi ricam Philips Easy 3D serisinden bir 3d tvye sahip olanlar, videoyu usbye atıp 3d görüntü alabiliyorlar mı belirtsinler lütfen. Böylece usb den 3d oynatma konusu açıklığa kavuşmuş olur :)

Usbden filmi açıyor fakat 3d menüsünden seçemiyorsunuz desteklemiyor yani..

• İşte en çok takıldığım noktalardan biri de bu zaten. USB'den 3D film-video oynatma desteği nasıl olmaz ki? Güncellemeleri çıkınca bakacağız artık, belki yazılımsal bir hadisedir ve çözülebilir.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Ekonomi ve işletme kurallarına göre bazı desteklerin tvlere konmaması çok normal bir olay.

Bir tv düşünün.
    USB den3D 4D 8B 17C her türlü formatı oynatıyor, DD DTS ABS EDS açmadığı ses codeği yok , onu yapıyor bunu yapıyor. Sadece yemek yapamıyor, ama size netten yemek tarifi bulabiliyor.

Hadi şimdide kendinizi bütün markaların patronu yerine koyun. ya da AR-GE'den sorumlu CEO olun.

Bu muhteşem TV leri tasarladınız patronların önüne koydunuz Terfi bekliyorsunuz. Üstelik maaşınızda da hatırı sayılır bir ücret artışı olacak , üstüne sizi eşinizle hawaii'ye tatile yollayıp yılsonunda kardan %1 verecekler.

Patronun sorusu basit olur :

''Hey Joe! Dostum harika bir cihaz yaratmışsın. Sen bir dahisin Peki yılda 60 milyon dolar yatırdığımız o ses sitemlerimizi nasıl satmayı planlıyorsun?

Her çıkıntısından her şeyi destekleyen bir tv hayal etmeyin. Buna izin vermezler Emin olun siz de vermezdiniz
    LG 47LW5500-PHILIPS HTS7140/12 BLURAY 3DPHILIPS HMP3000/12 MEDIA PLAYERCASPER İ5 8GB 2.50 HZ 500 GB LAPLTOPNAVITECH QX-B512 5 İNÇ NAVİGASYONSAMSUNG F5070 LED SONY BDV-E290 HOME THEATRE NOKIA LUMIA 520 WIN8 - IPAD 4 RETINA 16 GB

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

''Hey Joe! Dostum harika bir cihaz yaratmışsın. Sen bir dahisin Peki yılda 60 milyon dolar yatırdığımız o ses sitemlerimizi nasıl satmayı planlıyorsun?

Her çıkıntısından her şeyi destekleyen bir tv hayal etmeyin. Buna izin vermezler Emin olun siz de vermezdiniz

Bu çok mantıklı gerçekten. Hadi USB den 3D oynatmama koyulması bayağı bir saçma, zibil tane media player markası var çünkü ama DTS olayı için firmaların asıl düşündüğü bu zaten. Sonuçta hepsi Home Theater da üretiyorlar ve böyle bir strateji onlar açısından çok daha mantıklı.

• quote:

Bugün bir arkadaşla konuştuktan sonra usb den 3d film oynatma/oynatmama konusunda fikir ayrılıkları oluştu.

Baska deneyen var mi?Baska deneyen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

quote:

42PFL7696 Modelini kullanıyorum,maalesef USB den 3D film açıyor fakat 3D menüsünde aktif olmuyor.
    internetten 3D video larda 3D menüsü yine aktif olmuyor.
    Sadece 3D oynatıcı ile aktif oluyor galiba,o da henüz bende olmadığı için performansını deneyemedim.
    Ayrıca 2D>3D çevrim özelliği de yok bilgilerinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_71

quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

quote:

42PFL7696 Modelini kullanıyorum,maalesef USB den 3D film açıyor fakat 3D menüsünde aktif olmuyor.
    internetten 3D video larda 3D menüsü yine aktif olmuyor.
    Sadece 3D oynatıcı ile aktif oluyor galiba,o da henüz bende olmadığı için performansını deneyemedim.
    Ayrıca 2D>3D çevrim özelliği de yok bilgilerinize.

Kötü haberler bunlar :) İyi ki Philips'i beklememişim...

• hakikaten 3d de titriyormu şimdi bu tv

boşuna beklemeyelimmi

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

hakikaten 3d de titriyormu şimdi bu tv

boşuna beklemeyelimmi

Ben görüntüyü beğenmedim şahsen. Çok açık bir titreme yok tabii ki ama LG Cinema 3D TV serisi kadar stabil bir 3D si yok. Sahne geçişlerinde özellikle sorun gözlemledim ben. Teşhirde var çoğu yerde gidip bakabilirsin kendin de. Ama daha önce de söyledim, ileri firmwareler ile düzeltilebilir bu durum bir ihtimal, daha yeni piyasaya çıkan bir TV ye zaman verilmeli. LW serisinin de başta sorunları vardı şimdi oturdu. Yine de LW serisine tercih edilmesi için tek kıstas Ambilight bu seride. Local dimming, LW serisinin en düşük modelinde bile olan 2D -> 3D çevirisi, USB den 3D oynatabilme, daha oturmuş bir panel, oyunlarda ortalama bir LCD panele göre çok düşük input lag, gayet temiz SD ve 3D yayınlar göz önüne alınırsa (ki bunlar bir iki kişinin değil bayağı bir kullanıcının ortak düşüncesi) LW şu an daha ağır basıyor. Hani tam herşeyi mükemmel olmasa da iyi bir derecede yapabilen bir panel ve fiyat / performansı çok iyi.

Şu Dual-View Gaming olayını da uyarladık zaten LG Cinema 3D TV lere, sadece FPR gözlük camlarını değiştiriyorsunuz oluveriyor

DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 3 Ağustos 2011; 11:27:51 >

• Ben bundan yaklaşık 20 gün önce kadar izlediğimde ekranda çok bariz bir titreme vardı ama belki güncellemelerle düzelmiş olabilir bu sorun. Gidip, kendi gözünüzle görmeniz gerekiyor bunu.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Bluray olmadığı için evde deneyememiştim performansını.
    Bugün Ümraniye Mediamarket ve TepeNatilius Teknosa da 42pfl7606 modelini denedim ve en ufak bir titreme görmedim ve gayet başarılı buldum performansı.Sörf yapanlar ve su altı balıklar temalı bir demo vardı.
    Yanında LG de vardı, top sektiren bir adam demosu vardı,oda gayet başarılı idi.LG nin gözlükleri philips dede çalıştığını denedim bu arada.
    Ayrıca SD performansı süper diyebilirim,ayrıca ambient olayı ise ayrı bir karizma.
    Bazı arkadaşlar philips e kalın hatta besili monitör benzetmesini yapmıştı ama boyutlar aşağıda....
    42PFL7696:992 x 586 x 37,8 mm
    42LW5500:1012x617x39.2 mm
  • Kalınlığından değil, tasarımından dolayı besili monitör dedim ben. Tasarım gerçekten çok başarısız ama ya, hiç estetik değil

• Kişiye göre değişiyor,aldım diye demiyorum ama bana da kasa olarak da marka olarakta philips daha başarılı geliyor.malum zevkler ve renkler ayrı.
  • takip...
    Panasonic TX-P42ST33E 3D NeoPlazma
    Amoeba Scud, 7005 Alüminyum, Shimano Alivio, Alex ACE - 19
  • yanlışsam düzeltin, Philips 3D FPR'lerde LG kadar bir derinlik olmuyor ama LG'den daha az yoruyor, denediğimde bu sonuca vardım..
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • Sirk gibi bir yerde geçen demosunu izlediğimde ekran dışına taşma olayı da derinlik hissi de gayet iyi idi...Ben LG aldım ama Philips'i de beğenmemiştim dersem yalan olur... Ama şimdilik LG'nin artıları daha fazla(usb'den 3d oynatması,2d-3d çevrimi,local dimming... gibi).7000 serisi giriş seviyesi belki üst seviyelerde bu eksiklikleri giderebilirler.Almayı düşünenler bir üst seviyeyi beklesin ya da benim gibi LG LW serisinden birini alıp kurtulun bu dertlerden
  • Aslında çok baba cihazlar. Özellikle 76XX serisi. Ama neredeyse Sony fiyatına satılıyor. LG'nin Philips'e tercih edilmesinin büyük nedenlerinden biri de bu bence. 7606 modeli Sony'ye eş ve LG'nin 650s modeliyle aynı fiyata satılıyor. Bu fiyatların düşmesi gerek.
    LG 47LW5500-PHILIPS HTS7140/12 BLURAY 3DPHILIPS HMP3000/12 MEDIA PLAYERCASPER İ5 8GB 2.50 HZ 500 GB LAPLTOPNAVITECH QX-B512 5 İNÇ NAVİGASYONSAMSUNG F5070 LED SONY BDV-E290 HOME THEATRE NOKIA LUMIA 520 WIN8 - IPAD 4 RETINA 16 GB
  • Arkadaşlar bir süredir ben de Led Tv almak için araştırma yapıyordum. FPR teknolojisi sadece LG'de olduğu için LG LW5500 ya da 6500 almayı düşünüyordum. Philips'te bu teknolojiyi kullanınca kafam karıştı. Bana öyle geliyor ki LG'ye göre fiyatı biraz daha pahalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yUBUNTU -- 5 Ağustos 2011; 16:54:29 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.