Şimdi Ara

PHILIPS 3D/FPR GÖZLÜK PFL7696/7666/7606 MODELLERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.337
Cevap
5
Favori
191.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips 7606 3D aldım ancak kafam karıştı....
    Usb den 3D izlenmiyor diyorsunuz, peki bende PS3 var Usb yi buna taksam, yada tanışır Harddiske 3D film yükletip bağlasam yine izleyemeyecekmiyim.. Yazarsanız sevinirim.
    Birde bu TV neden bu kadar ucuz, Hepsiburada Comdan 2.099 TL ye aldım, 12 taksitle...
    Anladığım kadarı ile ya bilgisayardan görüntü akatarı yapıp 3d yi aktif hale getireceksiniz (bunu kullanıcılar teyid ederler) ya da bir media player alıp harddiskinizi bağlayıp bu şekilde seyredeceksiniz.
  • Teşekkürler, fazla bir problem yaratmayacak o zaman.
    Almayı düşünen arkadaşlar için söyleyeyim bugün indirimde son günmüş.... Aynı Tv , Bimeksde 2.650, satürnde 2.900 tl bende bu kadar ucuz olunca kıllanmıştım, acaba kötü bir şeymi aldık diye..:))
  • arkadaşlar kafam iyice karıştı şimdi ben hangisini alayım 42PFL7606 almaya karar verdim.şimdi bu yazıları okudum LG ile Philips arasında gelıp gidiyom.ben evimde 106 led ekranda 1080p full hd goruntulu ve yanında 3d fılm arada izlemek istiyom sizce hangisini alayım..HP de Philips 42PFL7606 yarın indirim bitecek ve ben karman çorban oldum :(
    Asus M5A78L-M/USB3.AMD fx6300 AM3.Hi-Level 8GB 1600 MHz DDR3 Ram.PHILIPS 244E5 23.8 'Full HD IPS LED.Dark Sub-Zera oyun kasası. PALİT GTX 460 sonıc 1024 mb 256 bit ekran kartı.SanDisk Extreme II 120 gb SSD.Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 3.5" Sabit Disk
  • Bugün teknosaya giderek 7606 hakkında bilgi alıp, 3d görüntülerini izledim, gerçekten harika ve inanmayacaksınız ama satış fiyatı 3.099 TL ...
    USB den 3D olayında satıcı aydınlattı, şuanda hiçbir Led tv de USB den 3D oynatma yokmuş... bence kaçırma yada yakınında büyük bir TEKNOSA varsa git TV yi canlı gör, seyret derim..

Orijinalden alıntı: akarsu99

Bugün teknosaya giderek 7606 hakkında bilgi alıp, 3d görüntülerini izledim, gerçekten harika ve inanmayacaksınız ama satış fiyatı 3.099 TL ...
    USB den 3D olayında satıcı aydınlattı, şuanda hiçbir Led tv de USB den 3D oynatma yokmuş... bence kaçırma yada yakınında büyük bir TEKNOSA varsa git TV yi canlı gör, seyret derim..

O eleman çok pis sallamış :) LG'nin LW serisi usb'den 3D film oynatıyor.

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Bugün teknosaya giderek 7606 hakkında bilgi alıp, 3d görüntülerini izledim, gerçekten harika ve inanmayacaksınız ama satış fiyatı 3.099 TL ...

O eleman çok pis sallamış :) LG'nin LW serisi usb'den 3D film oynatıyor.

Daha doğrusu şöyle söyleyelim, benim bildiğim Philips hariç tüm TV ler USB den 3D oynatıyor. Hani uzantı desteği olup olmamasını anlarım da 3D oynatma desteğinin olmaması çok ilginçmiş

Bu arada o fiyat çok yüksek geldi bana. Kaç inç boyut o TV?

• quote:

Büyük yalan Lg lw570s kullanıyorum bütün 3d filmlerimi usb üzerinden izliyorum. Satıcılar cok cahiller güvenmeyin

Philips 7606 3D aldım ancak kafam karıştı....
    Usb den 3D izlenmiyor diyorsunuz, peki bende PS3 var Usb yi buna taksam, yada tanışır Harddiske 3D film yükletip bağlasam yine izleyemeyecekmiyim.. Yazarsanız sevinirim.
    Birde bu TV neden bu kadar ucuz, Hepsiburada Comdan 2.099 TL ye aldım, 12 taksitle...

Yeni TV niz hayırlı olsun, Philipsin bu modelleri benimde çok ilgili çekiyor.

Firsat bulduğunuzda özelliklerini ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur,
    hangi film formatlarını destekliyor 3D görüntüler nasıl ve dikkatinizi çeken diğer özellikler.

Orijinalden alıntı: volkanfiesta

ARKADAŞLAR MERHABA TAM LG 42 W5500 ALICAKKEN BUGUN PHILIPS FRP EKRAN 7606'DAN HABERDAR OLDUM.Lg den + 3 özelliği var.Fakat bu tv yi alanlara sormak istiyorum.Ben internetten indiriyorum 3d yi.Lakin philipsin kullanım klavuzunu indirdiğinde gördümki usb den 3 dyi desteklemıyormuş.Eğer böyleyse bu tv benim işime yaramaz.Bluray 3d filmlere 50-100 tl veremem cünkü.Lütfen bu tv'ye sahip olan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatabılırlermi

Sen yine 2'si arasında kalmışsın. Ben ne yapacağımı şaşırdım artık ya! 37 ekran TV'm var onlamı günümü geçirsem ne yapsam :S Hanımın da canına tak etmiş tv al deyip duruyor. Vatancmop.'un bindirimsiz indiriminin olmasını bekliyorum, patlatıcam tokadı

Kararsızlık ne kadar kötü bir şey.

Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

• Peki USB'den izlemeyelim ama Egreat gibi bir media player ile izlemek istesek , o zaman 3D filmleri 3D olarak açabiliyor mu?
  • O zaman açması gerekiyor. Media player ı HDMI 1.3 ya da 1.4 ile TV ye bağlayıp USB media playera takılırsa oynatması gerek. Media player 3D filmi her halükarda yollar TV paneline zaten de, TV nin onu 3D olarak algılaması ve side by side ya da up and down 3D olarak tanıması gerekiyor gelen yayını. Onu da yapmıyorsa zaten sadece Blueray ile çalışır 3D si demektir bu da Türkiye şartlarında TV nin çok büyük bir kullanıcı kesimi için çöp olması demektir.

TV'nin çerçevesi ne renk? Gri mi siyah mı? Ayrıca 7606-7666-7696 arasında ne fark var bilen var mı?
  • Cevahir Teknosa'da 7606 teşhirde var. Çerçevesi gri de değil siyah de değil, ikisinin arası ama griye daha yakın bir renk. Bir de Philips şu TV lerine ayrı bir dizayn yapmalı artık, adamların TV leri monitörleri ile resmen aynı. Panel renginden dümdüz dört köşe, altta ortada aşağı doğru çıkıntı tuşlar için. Bildiğin benim eski monitörü büyültüp TV yapmışlar gibi

Orijinalden alıntı: techraven

Cevahir Teknosa'da 7606 teşhirde var. Çerçevesi gri de değil siyah de değil, ikisinin arası ama griye daha yakın bir renk. Bir de Philips şu TV lerine ayrı bir dizayn yapmalı artık, adamların TV leri monitörleri ile resmen aynı. Panel renginden dümdüz dört köşe, altta ortada aşağı doğru çıkıntı tuşlar için. Bildiğin benim eski monitörü büyültüp TV yapmışlar gibi

PHILIPS 3D/FPR GÖZLÜK PFL7696/7666/7606 MODELLERİ

FROYO 2.2 RSJP5 + SPEEDMOD KERNEL K9A (341mbRAM+1200ghz) + Ryanza OCLF = Quadrant Score 2050

• slm bu cihazın usb ve netten 3d desteğiyok diye söylenti vardı bende phılıps tukiyeye facebook ta yazdım gelen cevapp aynen şu şekilde:::Philips Türkiye Merhaba Mehmet Bey;
    Eylül ayında yeni yazılım çıkacaktır ve bu yazılım ile usb'den 3D desteği verilebilecektir. İyi günler dileriz. yani eylülde çıkacak yazılım ile 3d desteği geliyor bilginize.. http://www.facebook.com/PhilipsTurkiye/posts/242678562432791?notif_t=feed_comment
  • ayrıca son olarak 2d yi 3d ye çevirme olayını sordum bakalım ne cevp gelecek sizlerde resmi phılıpsin resmi facebook sitesi ne sizlerde sorunları yazın belki şuanki sorunlara bir çözüm bulabiliriz..

Kim doğruyu söylüyor anlamıyorum. Ancak şimdi philips'in türkiye sitesinde gördüm.. Easy 3D
  • arkadaşlar dün 42'7696h modelini teknosadan 2699tl ye aldım. eleman tüm türkiyedeki teknosalarda toplam 8 adet oldugunu onların magazada da bir adet bulundugunu fiyatın kampanyalı bilmemne oldugunu söyledi.herneyse şimdi gelelim asıl olayı bir 2 tane 3d film indirmiştim önceden onları izleyemedim. bilgisayardan 3d film izleyebiliyormuyuz ??izleyemiyorsak nasıl izleyebiliyoruz :))birde bu easy 3d olayı nedir ?sagolun yardımlarınız için
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.