Şimdi Ara

PHILIPS 3D/FPR GÖZLÜK PFL7696/7666/7606 MODELLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.337
Cevap
5
Favori
188.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bi fark olduğunu sanmıyorum

sadece firmaya özgü modeller olabilir

7696 yı teknosadan başka yerde 7666 yıda dartyden başka yerde bulamamak gibi

bide bunlarık h değilde k lı versiyonları var 7606k gibi

onlarda dahili uydu alıcı var

o modelelr gelirse çok daha iyi olur valla

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-46pfl8505k-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24798.html#urun_detay_div

bu ürün sanıyorm o dediğiniz k modeli ama ben bu 7696 7666 8505k gibi farkları anlayamadım bi şunu incelermisiniz arkadaşlar nasıl fiyat özellkler uygun geldi bana

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/?act=ShowCompare
    farklar çok net bencede uygun fiyat gözlükler hakkında bir bilgi yok
  • sonu 6 ile bitenler yeni modeller 5 ile biletenler eski.fpr teknolojisi 7606 ve 7696 da var
  • büyük ihtimal gelecek olan 8000 ve 9000 serilerindede olacak
  • Philips 2011 model serilerde Easy 3D(passive) and 3D Max(active) olarak iki tür seçenek sunuyor.
    7000 serileri Easy 3D(passive) kullanırken ,8000 ve 9000 serilerinde 3D Max(active) kullanıyor.
    Ayrıca 2D>3D dönüşümüde yapıyor tv ler.

Ayrıntılar burada
  • Bildiğim kadarı ile 8000 serisinden bazı modeller de passif 3D, mesela PFL8606D / PFL8956D. Ama bizde satışa çıkar mı bilmiyorum :)

http://www.philips.com.br/c/televisao/8000-series-easy-3d-com-dtv-interativa-47pfl8606d_78/prd/
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_71

Philips 2011 model serilerde Easy 3D(passive) and 3D Max(active) olarak iki tür seçenek sunuyor.
    7000 serileri Easy 3D(passive) kullanırken ,8000 ve 9000 serilerinde 3D Max(active) kullanıyor.
    Ayrıca 2D>3D dönüşümüde yapıyor tv ler.

Ayrıntılar burada

Açıklamalarınız için teşekkür ederim.2D>3D dönüşümle ilgili pek bilgilendirmeye rastlayamamıştım.LG'nin FPR gözlük teknolojisini çıkartmasıyla çok hoşuma gidem Ambligt ışıklı Philips serisinden uzaklaşmış;LG'ye dönmüştüm.Ama içimdeki uyuyan dev tekrar canlandı veişte dedim:Amblight + Easy 3D=PHİLİPS(Nede olsa o benim çocukluğumda siyah-beyaz tek kanallı,beyaz çerçeveli ilk tv markam)

• Televizyonla ilgili özellikle oyuncuların çok hoşuna gidecek bir not daha ekleyelim; bu televizyonda iki kişilik oyunlar ekran bölünmeden aynı anda oynanabiliyor. Yani her gözlük sahibi ekranın tamamında kendi karakterini/aracını vs görüp oynayabiliyor, böylelikle iki kişilik oyunlarda ekranın enine veya boyuna ikiye bölünmesi ortadan kalkmış oluyor. Konuyla ilgili bu sene E3 konferansında Sony de aynı özelliğe değinmişti. Tabi bu özelliği kullanabilmek için bunu destekleyen oyunların çoğalmasını beklemek gerekecek sanırım.
  • bende bir aydır tv leri inceliyorum.tam lg 42" lw 650s modeline karar vermiştim ki phılıps in 7606 serileri çıktı.şimdi bu modelleri inceliyorum.fakat bu modelleri kullanan var mı?deneyimlerini paylaşırlarsa çok iyi olur.lw serisinde bir çok sorun okudum.bu modellerde de sorun varmı.paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Karar aşaması zor,bir inceliyelim bakalım
  • 47pfl7606H aldım arkadaşlar
    öncelikle benim için önemli özelliklerini paylaşayım..
    tv nin sd ve hd yayınları gerçekten çok iyi özellikle sd nin bu kadar iyi olacagını tahmin etmiyordum.
    3d tv de dün bir kaç video izleme şansım oldu ve çok eglenceliydi :) o balık gerçekten odanın abartısız söylüyorum ortasında geziyordu..
    benim için eksiklik degil ama bazı arkadaşlar merak eder diye söylüyorum usb den tüm formakları destekliyor fakat sonradan eklenen altyazılarda sorun çıkartabiliyor.
    merak ettiginiz sorular varsa cevaplaya bilirim.
    tv ile birlikte 2 gözlük veriliyor
    4 hdmı çıkışı
    2 usb
    optik çıkış
    scart girişi

eger becerebilirsem foto ekliyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunadam

47pfl7606H aldım arkadaşlar
    tv nin sd ve hd yayınları gerçekten çok iyi özellikle sd nin bu kadar iyi olacagını tahmin etmiyordum.
    3d tv de dün bir kaç video izleme şansım oldu ve çok eglenceliydi :) o balık gerçekten odanın abartısız söylüyorum ortasında geziyordu..
    benim için eksiklik degil ama bazı arkadaşlar merak eder diye söylüyorum usb den tüm formakları destekliyor fakat sonradan eklenen altyazılarda sorun çıkartabiliyor.
    4 hdmı çıkışı
    2 usb
    optik çıkış
    scart girişi

Merhaba kareesim hayirli olsun cihazin,Usbden 3d film oyaniyormu deneme sansın oldumu hiç?

• 7xxx serisinde local dimming olmaması çok kötü olmuş yalnız. Sadece 9xxx serilerinde kullanmışlar bunu. Büyük bir eksi bence bu seride.

İncelemenizi bekleriz, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

4 hdmı çıkışı
    2 usb
    optik çıkış
    scart girişi

Merhaba kareesim hayirli olsun cihazin,Usbden 3d film oyaniyormu deneme sansın oldumu hiç?

hayır usb den denemedim ama pc ile tv yi hdmı kablo ile bağladım ve o şekilde izledim usb de bi kaç adet hd film vardı onları denedim fakat alt yazıları gelmedi sebebi sanırım sonradan eklenen alt yazılar gözükmüyo sanırım eger geniş bi film arşiviniz varsa mediaplayer gerekli

• quote:

4 hdmı çıkışı
    2 usb
    optik çıkış
    scart girişi

dostum media markttan mı aldın? istanbul bilişimden mi?
    bir de kaça aldın?

• Taze yorumlar bekleniyor...
  • Şu teknosanın stoğuna girse az çok belli olacak piyasa.
    Sanırım bu haftasonuna doğru girecek.

Bu arada gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla
    7606 / 7666 / 7696 aynı modelin farklı dağıtıcı ve distribütör firmalara verilmiş farklı isimleri.
    Mesela şu an benim bildiğim 7606 Media Marktta; 7666 Darty'de; 7696 Teknosa'da.
    Electroworld, Vatan ve Bimeks hangi modelleri satacak merak konusu.

Media Markt'ta 7606'yı, Darty'de 7666'yı inceledim. Fark göremedim.
    FPR gözlükler en az LW5500 kadar başarılı. Panelin canlı renklerini çok beğendim.
    Ayrıca ince çerçevesi ve ambilight özellikleri ayrı bir estetik ve albeni katmış. (LG'nin en son modelinde bile aynı kalın eski kasayı kullanması beni deli ediyor bu arada)
    Web browser ile orada istediğim siteye girdim. Arabam.com vs en az 4-5 sitede dolaştım.
    Codec desteği olarak DTS evet yok, ama satıcının dediği abi DTS yok ama kesinlikle LG'den daha çok format destekliyor, bizzat denedim dedi.
    Ama ben player alacağım için üstünkörü dinledim tabi bunları.
    TV ile beraber 2 gözlük hediye, ama bu gözlük sayısı sanırım mağazadan mağazaya değişecek, bazıları 4 gözlük hediye verecek gibi.
    1-2 hafta içinde ortam ve piyasa daha net olacak inanın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 12 Temmuz 2011; 10:40:18 >

• Bu video da fena değil, flemenkçe ama idare edin:

http://www.youtube.com/watch?v=bimq2E-s8rs
  • beyler bu philips in 7 ve 8 serilerinde anladıgım kadarıyla amibiligt spectra 2 ve pfr gözluk tekenolojıısı var ve

dinamik kontrast oranı 500.000 :1 bu vcok dusuk degil mi

fakat pfl9715 modeli süper bir tv ( local dimming var diğerlerinde yok bu cokk önemli )

kontrast : 10.000.000 :1 ve 400 hz + ambligt spectra 3 var ama eski nesil aktif 3d gözluk mu var bunlarda bilne kişi yardımıc oalbilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

beyler bu philips in 7 ve 8 serilerinde anladıgım kadarıyla amibiligt spectra 2 ve pfr gözluk tekenolojıısı var ve

dinamik kontrast oranı 500.000 :1 bu vcok dusuk degil mi

fakat pfl9715 modeli süper bir tv ( local dimming var diğerlerinde yok bu cokk önemli )

kontrast : 10.000.000 :1 ve 400 hz + ambligt spectra 3 var ama eski nesil aktif 3d gözluk mu var bunlarda bilne kişi yardımıc oalbilirmi

Şu an Türkiye'de yalnızca 7000 serisinde FPR gözlük teknolojisi var.Bu panel de ne yazık ki Edge led.8000 serisinde fpr gözlük kullanılan modele Portekiz sitesinde rastladım.Türkiyede satışı ne zaman başlar bilemiyorum.9000 serisinde ise henüz bildiğim kadarıyla Easy 3d teknolojisi yok.Benim de en çok merak ettiğim lütfen alan arkadaşlar cevaplarsa bizleri aydınlatmış olur:7000 serisindeki edge led olayı ile Lg deki lokal dimming edge led olayı arasında görsellik açısından,performans açısından farkları ayrıntılı olarak belirtirlerse bizler için çok iyi olacak.Eğer 7000 serisi, Lg panelleri aratmayacaksa hazır piyasaya çok uygun giren bu yeni nesil Philipsleri gönül rahatlığıyla alabilir miyiz?Yoksa 9000 serisinde de bu gözlük teknolojisi ilerde uygulanırsa pişman olur muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasfer -- 12 Temmuz 2011; 12:49:34 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.