Şimdi Ara

PHILIPS 3D/FPR GÖZLÜK PFL7696/7666/7606 MODELLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.337
Cevap
5
Favori
188.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47PFL6606 da DVB-S HD uydu alıcı var. Ancak teknosadaki elemanlar modelin sonunda yazan H ve K harflerine dikkat etmek gerektiğini söylediler. ( Tüm Philips modelleri için) sanırım K yazanlar Philips'in Türkiye'ye sokmadığı modeleri simgeliyormuş. Bu bilgi doğrumu b,lmiyorum. Bilgisi olan var mı?
  • Vallahi LD olayı kesinlikle farkettiriyor. Şöyle düşün, Edge LED de LED ışıklar sadece aydınlatılmada kullanılıyorlar. Local dimming ile panelin belirli bölgelerine lokal aydınlatma yapılabiliyor ve bu doğal olarak daha doğru ve gerçekçi renklerin alınmasını sağlıyor. TV özelliklerinde yazan dinamik kontrast değerleri palavra evet ancak bu kontrasta gitmeye ciddi ölçüde zorluyor local dimming. Görüntü daha parlak oluyor doğal olarak, nesne hatları daha keskin oluyor.
  • Bir fotoğraf, video falan koysunlar alan arkadaşlar ya. Evde nasıl durduğunu gerçekten merak ediyorum. Tasarımı pek hoşuma gitmedi benim ama ambilight özelliğiyle estetik görünüyordur belki.
  • Bence çok hoş duruyor.

Bence çok hoş duruyor.
  • Ambilight loş ışıkta çok güzel duruyor evet. Ama sinematik film izlemekten zevk alanlar için hiç de iyi bir özellik değil bence, karanlıkta ortamı fazlasıyla bozuyor.
  • Benim icin en onemli sey goruntu akiciligi. Atlayarak giden tren, choppy hareketli goruntu vs artk gormek istemiyorum.
    Dolayisi ile bahsettiginiz Philips mi ? yoksa LG 55LX9500 panelimi secmek lazim... kararsizim. Bilgi sahibi biri varsa ltf yardimci olsn.
  • Ben LG kullanıcısıyım ama Philips'i hiç deneyimleme fırsatım olmadığından henüz yorum yapmıyorum. Bugün muhtemelen Cevahir Teknosa'ya falan gidip incelerim Philips'i.
  • LX geçen senenin paneli ve düşük modelleri kötü. 9xxx modelleri ise Full LED ama FPR değil SG gözlük teknolojisi kullanıyor. Bu Philips serisi ancak Cinema 3D TV serisi ile karşlılaştırılabilir (LW serisi yani).
  • Kesinlikle!...
    LG 'nin LW serisi ile Phillips 'in bu panelini karsilastirmis olan varsa harika olur. Hangisinde goruntu daha akici ve atlamasiz.
  • Ben her ikisinide direk ayarsız bir şekilde izledim, ayarları bayi yaptımı bilmiyorum, philips görüntü canlılığı gerçekten daha başarılıydı gözle görülür biçimde, ambligth olayını da çok beğendim, seyrettiğiniz görsele farklı bir hava katıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

47PFL6606 da DVB-S HD uydu alıcı var. Ancak teknosadaki elemanlar modelin sonunda yazan H ve K harflerine dikkat etmek gerektiğini söylediler. ( Tüm Philips modelleri için) sanırım K yazanlar Philips'in Türkiye'ye sokmadığı modeleri simgeliyormuş. Bu bilgi doğrumu b,lmiyorum. Bilgisi olan var mı?

http://www.philips.com.tr/c/televizyon-6000-serisi/38944/cat/#filterState0=6000_SERIES_SU_TR_CONSUMER%3Dtrue;tabState=0

buraya bakarsan sitede k da var h da

yani philüps her ikisinide getiriyor

k olanlar dahili uydu alıcı olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilecom

Ben her ikisinide direk ayarsız bir şekilde izledim, ayarları bayi yaptımı bilmiyorum, philips görüntü canlılığı gerçekten daha başarılıydı gözle görülür biçimde, ambligth olayını da çok beğendim, seyrettiğiniz görsele farklı bir hava katıyor.

Evet yanyana aynı ayarlarda bende izledim Philips daha akıcı ve keskindi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkecoskun

Arkadaşlar

Hediye olarak 42PFL7696 PHILIPS LED 3D cihaz geldi. İhtiyacım olmadığı için uygun fiyata vereceğim. Türk Philips garantisinde. Kutu üzerinde 4 adet 3D gözlük hediyeli yazıyor. İstanbul anadolu yakasından isteyen arkadaş gelip elden alabilir. İsteyen var ise özelime mesaj atsın.

Saygılar

pm
  • PM
  • Peki bu Philips 'in sadece 42 ve 47 inch'lerimi var ? 50 yada 51 yada 55 inch varmi arkadaslar ?
  • Panel Üreticileri, 3 Boyutlu Panel Üretimlerini Arttırıyor
    Dünyanın önemli panel üreticlerinden Samsung, LG, AU Optronics (AUO), Chimei Innolux (CMI) ve Sharp, 3 boyutlu televizyonlar için panel üretim miktarlarını artırmaya başladı. Bu üreticiler, 3 boyutlu televizyonların kullanım oranının 2011 yılı sonunda %20’ye ulaşacağını tahmin etmekte.

CMI, 3 boyutlu televizyon panellerinin dağıtımında, toplam televizyon panel dağıtımının %20’sine ulaşmayı hedeflerken, AUO ise %10’un üzerinde bir paya sahip olmayı hedefliyor. Samsung, LG ve Sharp gibi diğer şirketlerin öngörüsü ise 3 boyutlu televizyon panellerin dağıtımında genelin %10-%20’si arasındaki paya sahip olmak.

3 boyutlu görüntüleri görebilmek için günümüzde en çok iki yöntem kullanılmakta. Bunlardan biri olan aktif perdeleme yöntemini kullanan panelleri büyük oranda Samsung ve CMI firmaları üretiyor. AUO ve LG ise polarizasyon yöntemiyle çalışan panellerin ana üreticisi konumunda. Bu iki ürün grubu arasındaki teknolojik artılar ve eksiler, 3 boyutlu televizyonlarda fiyat indirimi olarak tüketicilere yansıyabilir.

3 boyut deneyimi, panel üreticileri tarafından televizyon pazarına olan talebi canlandıracak itici güç olarak görülmeye başlandığından, televizyonlar panel üreticileri için en büyük ilerleme alanı olarak görülüyor. Ancak 3 boyutlu televizyon pazarının genişlemesi konusundaki en büyük etmenleri teknik detaylar oluşturuyor. Yayınlanacak programların türü, aktif perdelemeyle oluşturulan görüntünün titreme sorunları, 3 boyutlu görüntünün netliği ve mevcut teknolojilerin insan sağlığı üzerindeki etkileri üreticilerin pazarda ne kadar söz sahibi olacağını önemli ölçüde etkileyebilir durumda.

Samsung, Sony, Panasonic ve Sharp gibi son kullanıcıya yönelik ürünler üreten firmalar aktif perdeleme yöntemini kullanan 3 boyutlu televizyonlar üzerindeki çalışmalarını artırırken LG, Vizio ve Toshiba gibi firmalar da polarizasyon yöntemiyle elde edilen 3 boyutlu televizyonlar üzerinde yoğunlaşmakta. Hangi teknolojinin diğerine göre üstünlük sağlayacağını ise tüketicilerin tercihi belirleyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMo_K

Panel Üreticileri, 3 Boyutlu Panel Üretimlerini Arttırıyor
    Dünyanın önemli panel üreticlerinden Samsung, LG, AU Optronics (AUO), Chimei Innolux (CMI) ve Sharp, 3 boyutlu televizyonlar için panel üretim miktarlarını artırmaya başladı. Bu üreticiler, 3 boyutlu televizyonların kullanım oranının 2011 yılı sonunda %20’ye ulaşacağını tahmin etmekte.

CMI, 3 boyutlu televizyon panellerinin dağıtımında, toplam televizyon panel dağıtımının %20’sine ulaşmayı hedeflerken, AUO ise %10’un üzerinde bir paya sahip olmayı hedefliyor. Samsung, LG ve Sharp gibi diğer şirketlerin öngörüsü ise 3 boyutlu televizyon panellerin dağıtımında genelin %10-%20’si arasındaki paya sahip olmak.

3 boyutlu görüntüleri görebilmek için günümüzde en çok iki yöntem kullanılmakta. Bunlardan biri olan aktif perdeleme yöntemini kullanan panelleri büyük oranda Samsung ve CMI firmaları üretiyor. AUO ve LG ise polarizasyon yöntemiyle çalışan panellerin ana üreticisi konumunda. Bu iki ürün grubu arasındaki teknolojik artılar ve eksiler, 3 boyutlu televizyonlarda fiyat indirimi olarak tüketicilere yansıyabilir.

3 boyut deneyimi, panel üreticileri tarafından televizyon pazarına olan talebi canlandıracak itici güç olarak görülmeye başlandığından, televizyonlar panel üreticileri için en büyük ilerleme alanı olarak görülüyor. Ancak 3 boyutlu televizyon pazarının genişlemesi konusundaki en büyük etmenleri teknik detaylar oluşturuyor. Yayınlanacak programların türü, aktif perdelemeyle oluşturulan görüntünün titreme sorunları, 3 boyutlu görüntünün netliği ve mevcut teknolojilerin insan sağlığı üzerindeki etkileri üreticilerin pazarda ne kadar söz sahibi olacağını önemli ölçüde etkileyebilir durumda.

Samsung, Sony, Panasonic ve Sharp gibi son kullanıcıya yönelik ürünler üreten firmalar aktif perdeleme yöntemini kullanan 3 boyutlu televizyonlar üzerindeki çalışmalarını artırırken LG, Vizio ve Toshiba gibi firmalar da polarizasyon yöntemiyle elde edilen 3 boyutlu televizyonlar üzerinde yoğunlaşmakta. Hangi teknolojinin diğerine göre üstünlük sağlayacağını ise tüketicilerin tercihi belirleyecek.

Teşekkürler dostum bilgi için,sanırım 250 tlye gözlük satan Samsung ve sony 7adet hediye veren Philips ve Lg'ye oranla daha geriden gelicek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

Kesinlikle!...
    LG 'nin LW serisi ile Phillips 'in bu panelini karsilastirmis olan varsa harika olur. Hangisinde goruntu daha akici ve atlamasiz.

Philips 7606 ile LG LW 4500 ü bugün gördüm.
    Yanyana görmedim ama izlenimlerim basitçe şöyle (/ teknik konuları bilmiyorum ustalar daha iyi bilir )

Fiziksel özellikler :
    LG, Philips'e göre daha ince bir yapıya sahip. philips LED tv lerde kalınlık yaklaşık yarım santim daha fazla.
    Ambiyans : Philips bence daha esteteik görünüyor. Ama LG de fena değil. Bu kişiye göre değişkenlik gösteren bir olay. benim fikrim philips.

Philipste blur olayı daha az göze çarpıyor. LG hala blur sorunlu. Ama LE modellerine göre ilerleme olmuş. Ancak dikkatli bakmak gerek. makul izleme mesafesinde blur göremiyorsunuz her 2 tv de de.

Philips'in sesi LG ye göre daha berrak.
    LG gerek HDMI gerekse diğer girişlerde Philips'e göre daha kullanışlı.

görüntü olarak philipsin görüntüleri daha akıcı. Kontrast oranları sizin için önemliyse LG tercih edebilirsiniz.
    Tabii bütün bunları izlerken gözüm bir anda sharp'a takıldı ve her iki tvyi de gözüm görmedi o başka

• Ben LG'nin 3D TV'sinde Fpr gözlükleri denedim, gayet güzeldi. parlaklık, görüntü kalitesi açısından. Philips'in nasıl olduğunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

7-8 AY ÖNCESİNE KADAR BENDE KOYU BİR PLAZMACIYDIM VE LCD LER İÇİN " mağazalardaki görüntüye aldanmayın , eve götürüp sd yayını çamur gibi seyretmek istemiyorsanız, fulbolcuların çevresinde bozulmaları , topun hareketindeki bozulmaları seyretmek istemiyorsanız, siyahı siyah, kırmızıyı kırmızı olarak görmek istiyorsanız LCD almayın" diyordum ama artık demiyorum

Eee yani siyahı siyah olarak görmeyelim mi o zaman? Led ışıklar gecemizi mi aydınlatsın. 3d fpr dışında led düşünmem bile. İstediği kadar parlak renkler versin. Ayrıca C1 de düşük bir model sanırım. Hd ready bir plazma, ne bekliyordunuz ki?

Artı kullanım ömrü konusu var. Aldığım tv'yi uzun süre kullanmak isterim tıpkı bir crt gibi. O seçenek de plazmada....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.