Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler kafamda bir 750 limiti yarattığım için bu kadarına yetebiliyorum umarım iyi bir televizyondur :)
usbden film izlersen altyazı desteği yok bunu bilerek alın philipslerin biçok modeli böyle filmle aynı simde olsa uzantıların hiçbirinin görmüyor saatlerce filmin içine gömmekle uğraşırsın türkçe filmmmlerde sorun yok video desteği ii ekran renklerini beni tatmin etmedi alternatiflere bak bence...
Arkadaşlar Tv yi aldım kullanıyorum parlaklık çözünürlük ve renkler açısından memnunum alacak arkadaşlarıma öneririm teşekkürler
bende bu televizyonu almayı düşünüyorum bir kaç ekran görüntüsü koymanız mümkün mü? bir de alt yazılı izleyebiliyor musunuz? yani usb üzerinden ya da laptop,pc yi bağladığınız da
bende bu televizyonu almayı düşünüyorum bir kaç ekran görüntüsü koymanız mümkün mü? bir de alt yazılı izleyebiliyor musunuz? yani usb üzerinden ya da laptop,pc yi bağladığınız da
alt yazı sorunlu diye yazmışlar. usb, hdd alt yazılı izleyemezsin. filme gömmen gereeeekiyor. uzun iş. pcden aktardığında izlersen. sonuçta pcdeki görüntüyü tvye aktarıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme