Şimdi Ara

PHILIPS 2008 YENİ LCD TV'LERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips yeni lcd tv'si 5000 serisi Las vegas CES2008 görücüye çıktı

42PFL5603D
    FULL HD 1080p
    3:000:1
    500 cd/m2
    6 ms
    Ambilight 2
    usb 2.0

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Görünüş süper .
  • görünüş felan süper ama kontrast oranları düşük.tepkime süresi de yeni lcdlere göre biraz yüksek değil mi sizce de? pek tutacağını sanmıyorum bu modelin sadece dış görünüş var gerisini önemsememiş görünüyor philips ya da verilen değerlerde bir yanlışlık var.
  • son serilerde tasarıma çok dikkat ediyor ama özellik olarak 3.000:1 kont.6ms tepkime süresi gibi özelliklerde ve eminimki dış kasadan dolayı fiyat yüksek gelecektir...şatışlarının ağır olacağını düşünüyorum...
    saygılarımla
  • ürünler üniversiteli arkadasımızın dedigine gore mayısta Tr deler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

ürünler üniversiteli arkadasımızın dedigine gore mayısta Tr deler...

Dostum mayısta avrupa da piyasa da.bizde ne zaman olacağı belli değil.sanırım bu konuyu yanlış anlamışsın.ayrıca signore nin başlık takıntısı yüzünden yeni konu açmaya baya soğudum.elimde yine çok dikkat çekecek flash konular var fakat artık küstüm desem yeridir.bu kaç oldu,"philips gümbür gümbür geliyor" olmayacakmış başlık.böyle olacakmış??? konu ile alakasızmış??? ben başlığımda Samsung gümbür gümbür geliyor demiyorum ki? neresi alakasız ben anlayamadım??? Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: joven

PHILIPS CINEOS serisi lcd tv'si 42PFL9703H

FULL HD
    Perfect Pixel HD
    Clear lcd 100 Hz
    Tuner TNT HD
    Ambilight Surround Spectra

bu ürün hoşmuş gerçektende tasarım olarak içerik de doyurucu gibi iyi bir fiyatla çıkması çok etkili olacaktır lcd pazarı açısından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli
    ayrıca signore nin başlık takıntısı yüzünden yeni konu açmaya baya soğudum.elimde yine çok dikkat çekecek flash konular var fakat artık küstüm desem yeridir.

bu kaç oldu,"philips gümbür gümbür geliyor" olmayacakmış başlık.böyle olacakmış??? konu ile alakasızmış??? ben başlığımda Samsung gümbür gümbür geliyor demiyorum ki? neresi alakasız ben anlayamadım??? Saygılar

"Philips Gümbür Gümbür Geliyor!!!" olarak yazılmış başlığınızı, üst konuda haftalardır duran uyarı sonucunda konuyu okumadan bile silebilirdim. Ancak hem konu başlığını düzelttim hem de size PM ile bilgi verdim. Yani iyi niyetimden dolayı sizin için vaktimi harcadım. Sonra birebir aynı amaçla açılan başka konu olduğunu gördüğüm için, yeni olan sizin konunuzu kilitledim ve daha eski olan (bu) konuya link verdim.

Bunları sizi kaybetmemek, aksine kazanmak için yaptım. Bugüne kadar size kaç kere PM ile açıklama yaptığımı, yardımcı olmaya çalıştığımı siz de biliyorsunuz.

Siz ise "bir konu içinde, bana PM bile göndermeden" yukarıdakileri söylemişsiniz. Bilmenizi isterim ki bundan sonra size karşı iyi niyetimden eser kalmayacak (kötü niyetli olacağım demiyorum, nötr olacağım). Kurallar ne ise hiçbir açıklama yapmadan uygulayacağım; aslında olması gereken de bu. Benim iyi niyetli her açıklamam bana dakikalara mal oluyor; karşılığı ise yukarıdaki mesajınızdaki gibi oluyor.

Not 1 : Bu mesajı PM ile göndermedim çünkü sizin hakkınızda "neden bu kadar tolerans gösterildiğini" soran çok sayıda mesaj geliyor; bu mesaj bir nevi diğer üyelere de cevap olur.

Not 2 : Eğer başlıklar konusunda şikayetiniz varsa, ilgili üst konuda mesaj yazarsınız, ben de size açıklamalar yaparım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İstanbulbilişim fiyat konusunda saçmalamış durumda 2 günde 400 YTL lik oynamalar oluyor fiyatlarda...Euro filan tamamda bi sabitleyin 2800YTL lik 32inc bugün olmuş 2400YTL... 2 gün sonra bakıyosun 2750.

32 alıcam şimdide yeni modeller geldi iyice çorba oldu kafa...

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_32PFL7603D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+32PFL7603D-10

Buda süper, 42 fiyatıda istanbulbilişimde hiç fena değil 32inc de ambilght filan var olsa olsa 3000YTL den girer...Nisan a kadar beklicez yine sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 20 Mart 2008; 5:23:17 >

• quote:

Philips yeni lcd tv'si 5000 serisi Las vegas CES2008 görücüye çıktı

42PFL5603D
    FULL HD 1080p
    500 cd/m2
    6 ms
    Ambilight 2
    usb 2.0

Ufak bir düzeltme bu cihaz 30.000:1 kontrast
  • Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?? Fiyatı oldukça cazip gözüküyor özelliklerine göre??

Aynı fiyat araliginda İstanbul bilisimden Samsung 40M87 almayı dusunuyordum ama bu Philips'in yeni modeli kafami karistirdi simdi!!!

quote:

Orjinalden alıntı: cemkalici

Arkadaşlar,
    Sonunda beklenen Philips modelleri türkiye ye gelmeye başladı
    ilk gelen model;PHILIPS 42PFL5603D LCD TV
    istanbul bilişim getirmiş;
    Peşin Fiyat 1.449 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 3.332,27 YTL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_42PFL5603D-LCD-TV,4770.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponderous -- 21 Mart 2008; 11:33:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ponderous

Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?? Fiyatı oldukça cazip gözüküyor özelliklerine göre??

Aynı fiyat araliginda İstanbul bilisimden Samsung 40M87 almayı dusunuyordum ama bu Philips'in yeni modeli kafami karistirdi simdi!!!

quote:

Orjinalden alıntı: cemkalici

Arkadaşlar,
    Sonunda beklenen Philips modelleri türkiye ye gelmeye başladı
    ilk gelen model;PHILIPS 42PFL5603D LCD TV
    istanbul bilişim getirmiş;
    Peşin Fiyat 1.449 � + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyat 3.332,27 YTL
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_42PFL5603D-LCD-TV,4770.html

ürün cok yeni ve bu yeni panellerin 7 ve 9 serileri de gelecek onlarıda bekleyebilirsin...onlarin bundanda daha ii olacagı kesinler...

• Doğru söylüyorsunuz da beklemenin sonu yok:)) 10-15 gün ,içinde almam gerekiyor yoksa televizyonsuz kalacağım..
    7 ve 9 serileri büyük ihtimalle YTL 4.000'in üzerinde olacaktır. Bende YTL 3000'i fazla aşmak istemiyorum.. Zaten YTL 4000'e çıksam çoktan Samsung F86 almıştım. Eğer SD yayın kalitesi muadil fiyattaki TV'lerden kötü değilse, bu modeli almayı ciddi olarak düşünüyorum.. Ama herhangi bir review bulamadım.. O yüzden çekimser kaldım...

quote:

Orjinalden alıntı: caution

ürün cok yeni ve bu yeni panellerin 7 ve 9 serileri de gelecek onlarıda bekleyebilirsin...onlarin bundanda daha ii olacagı kesinler...

• quote:

Philips yeni lcd tv'si 5000 serisi Las vegas CES2008 görücüye çıktı

42PFL5603D
    FULL HD 1080p
    500 cd/m2
    6 ms
    Ambilight 2
    usb 2.0

sanırım ambilight bu modelde yok ..ist biliişimdeki ozelliklerinde yazmıyor

• 42PFL5603D Uzun süredir böyle güzel tasarımlı bi lcd bekliyordum. Bence nereye koyarsanız çok yakışacak bir model.
    forumda kontrast oranı gözüme takıldı 3000:1 diyor. acaba sıfırların önemi yoktur mantığıyla mı kimse düzeltme gereği hissetmedi
    Philips'in kendi sitesinde 30.000:1 Dinamik kontrast diyor. Tüm özellikleri her bişeye yetecek gibi görünüyor.
  • Philips 2008 yeni serileri ile iddialı geliyor,daha önceki yazılarımda hep demiştim,Beijing2008 geliyor ve acele etmeyiniz diye!!!
    Ana üreticiler yavaş-yavaş malları çıkarmaya başladı,USA da ise satılıyor,çok iddialı mallar geliyor.......

Philips,ise bu defa Sharp panelli TV lerle bakalım ne yapacak??
    Bu arada Philips Sharp tan yaklaşık 2milyon 32" modül alacak,high-end ve büyük ebatlı panelleride Sharp tan almaya başladı.
    Fiyatlarıda uygun olursa pazarda ciddi rakip olacaktır.

Bu arada Sony de USA pazarı için 4100 leri çıkarmaya başladı,Avrupayada aynı seriylemi yoksa farklı seriylemi gelecek bunuda göreceğiz ilerleyen günlerde
    ------------
    Philips in tek sıkıntısı fiyatının yükske oluşu değil,ayrıca aynı seri içinde on tane model çıkarıp,bir modelin özellğini bir başka modelde kullanmıyor!!
    bir modelde faklı özellikler,diğerlerinde farklı yani tamamen "marketing-tool"!!!bunu aslında Sony ve Samsung ta yapıyor hatta hepsi ama Philips
    çok fazla yapıyor.
    Diğer sıkıntısı,bir sürü yerden panel alıyor(maliyet ve seviye yüzünden)
    Panel olarak;LGE,AUO(Taiwan,Sharp,CPT(Taiwan),QDL(Taiwan),monitörleride aynı şekilde 5 tane yerden alıyor
    ----------
    Ama hala fiyatta bir yere oturamadı gitti!!
    Ancak yeni serileri bekleyin bakalım,birde fiyatlarına bakarsınız bu arada

2008 modeller>>5/6/7 ve 2 tane 9 serisi olarak geliyor
    5 serisi en düşük modelidir+

Contrast a kafayı takmayın,zira bu işin iyice suyunu çıkardı üreticiler!!!
    Klasik panellerde(bugün satılan bütün TFT-LCD ler) 2.000;1 den fazla CR yoktur NATIVE olarak
    DYNAMIC ise tamamen farklı ölçümlerle yine "marketing-tool" olarak gidiyor!!
    Aldığınız paneller üst seviye ise max.2.000;1 dir veya 1.800;1 dir,diğer paneller ise 1.600;1 ve 1.200;1 olarak devam eder
    arada başka CR değerli panel yoktur,bu arada giriş-alt-düşük seviye panellerde ise 800;1/1.000;1 olarak gider

+Görüntü işlemcisi nedir(bunu bilemezsiniz)ama bütün espri buradadır,yada kullandığı görüntü işleme tekniği(bunuda bilemezsiniz)!!

Dynamic palavra değerlerine hiç itibar etmeyiniz,çoğu TV üreticisi paneli aynı yerden alıyor,zaten üreten(özellikle üst seviye panelleri)
    kaç kişi(bu arada genelde size şu panel bu panel derler,bunada inanmayınız lütfen!!)
    Taiwan AUO ve CMOs bazı seviye panellerde harikalar yaratıyor!!!!Sharp gibi dünyanın en büyük ve gelişmiş panel üreticisi
    neden senelerdir CMOs u kullanıyor(bazı serilerinde!!)

Siz ortaya çıkan nihai ürüne bakacaksınız,yoksa TV yi dağıtıpta içine bakarsanız,hayal kırıklığına uğrarsınız

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 21 Mart 2008; 19:58:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

İstanbulbilişim fiyat konusunda saçmalamış durumda 2 günde 400 YTL lik oynamalar oluyor fiyatlarda...Euro filan tamamda bi sabitleyin 2800YTL lik 32inc bugün olmuş 2400YTL... 2 gün sonra bakıyosun 2750.

32 alıcam şimdide yeni modeller geldi iyice çorba oldu kafa...

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_32PFL7603D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+32PFL7603D-10

Buda süper, 42 fiyatıda istanbulbilişimde hiç fena değil 32inc de ambilght filan var olsa olsa 3000YTL den girer...Nisan a kadar beklicez yine sanırım.

32PFL9632D ile bu yeni ürünü philips in sitede karşılaştırdım sanki 32PFL9632D daha iyi duruyor... dinamik kontrastı zaten takmaya gerek yok varsada arada minik bi fark vardır zıplatmışlardır 30.000 e...tasarım güzel ama sanki biraz bilgisayar monitörü kıvamında geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 21 Mart 2008; 22:37:44 >

• sevgili dostlar şu saate kadar samsung 40m87bd ile sony 40v3000 arasında kararsızdım şimdi ise philips 42plf5603d çıktı kontrast yüksek ama sanırım bu dinamik kontrast dinamık kontastı da hoş anlamış değilim normal kontrast ile dinamik kontrast arasında ne fark lcd seçerken hangisine itibar etmeliyiz bu üç seçenekten hangisi iyidir birde bugün duydumki sony nin türkiyede yetkili ana servisi yokmuş lokal çözümler buluyormuş birde sony nin siyah çerçeveli lcd lerinde görüntülerinde bulutlanma oluyormuş sony den vazmı geçsem acep
  • arkadaşım,
    size sony hakkında bilgi verenler ya kara cahil , yada bilerek sizi yanlış yönlendiriyorlar.
    bir kere sony yetkili ana servisi diye birşey olmadığı gibi sony'nin kendisi bizzat Türkiye'de... ismi de sony eurasia.
    yani tabiri caizse insanların gerçek garantili dedikleri ürün bu firmaya aittir. şu anda da lcd lerde 5 yıl garantili bir kampanyaları var. diğer ithalatçılar kendi garantilerini verirler tabii varsa. bu da iki yıldır. yani bir sony lcd nin garantisini sorduğunuzda bile arkasaında sony'nin olup olmadığını anlayabilirsiniz. 5 yıl garantili deniyorsa sony'e ait, 2 yıl deniyorsa herhangi bir ithalatçıya aittir.

quote:

Orjinalden alıntı: BETBEYFUR

sevgili dostlar şu saate kadar samsung 40m87bd ile sony 40v3000 arasında kararsızdım şimdi ise philips 42plf5603d çıktı kontrast yüksek ama sanırım bu dinamik kontrast dinamık kontastı da hoş anlamış değilim normal kontrast ile dinamik kontrast arasında ne fark lcd seçerken hangisine itibar etmeliyiz bu üç seçenekten hangisi iyidir birde bugün duydumki sony nin türkiyede yetkili ana servisi yokmuş lokal çözümler buluyormuş birde sony nin siyah çerçeveli lcd lerinde görüntülerinde bulutlanma oluyormuş sony den vazmı geçsem acep

• Birde bu 5 yıl garantinin sony sitesindeki açıklamasını gönderiyorum.Önemli detaylar var.

Sony LCD TV'ler 5 Yıl Garantiye Sahip

1 Kasım 2007 tarihinden itibaren 2 yıllık yasal süreye ek olarak, cihaz değişimi hariç, yedek parça değişimi ve servis ücretlerini kapsayan ilave 3 yıl garanti olanağı ile birlikte sunulan BRAVIA LCD TV’ler, toplam 5 yıllık garanti süreleriyle Sony kalitesine duyulan güveni ortaya koyuyor.

BRAVIA LCD TV’lerin, 5 yıllık garanti süresi içinde malzeme, işçilik veya montaj hataları nedeniyle arızalanmaları durumunda değiştirilen parçaların bedeli veya ek bir ücret talep edilmeksizin tamir edilmeleri sağlanacak. Ayrıca böyle bir durumda tamir sırasında geçen süre de garanti sürelerine eklenecek.”

BRAVIA LCD TV’ler için sunulan 5 yıllık garanti olanağı, ürün ambalajları, garanti belgeleri, reklam çalışmaları ve afişlerin üzerinde kullanılan özel olarak hazırlanmış logolarla duyuruluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.