Şimdi Ara

Philips 190X7FB modeli tr de satılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips 190X7FB model 2ms perfect panel LCD monitörünü arıyorum hiç bir yerde bulamadım.
    Acaba bunu satan bir yer biliyor musunuz?

• ya kardeş ben ilkdefa senden duyuyorum bu monütörü Philips 190X7FB model 2ms perfect panel LCD monitörünü eğer turkeyede varsa bende alırım bu monütörü bende yardım bekliyom ama şu bir gerçekki 2007 1. ayın sonuna doğru lcd patlaması olcağı kesin biraz dişinizi tutun ve bekleyin manyak lcd ler gelcek
    (Philips 190X6FB modelinde ve birçok modelinde DVI kablosu kutuya dahi değildi)
    BURDAN bakabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: astalagulu

ya kardeş ben ilkdefa senden duyuyorum bu monütörü Philips 190X7FB model 2ms perfect panel LCD monitörünü eğer turkeyede varsa bende alırım bu monütörü bende yardım bekliyom ama şu bir gerçekki 2007 1. ayın sonuna doğru lcd patlaması olcağı kesin biraz dişinizi tutun ve bekleyin manyak lcd ler gelcek

• philipsde her sene özelliklerini geliştirip duruyoe bu modelin. Birazda tasarım olarak gelişme gösterse daha iyi olur.
  • Arkadaşlar ben philips 170S7FB aldım.Monitörün heryeri çizik. Aynı çiziklere gold bilgisayarda başka 170S7FB monitörlerde de rastladım.Monitörü philipse geri gönderdim.Olumsuz bir yanıtla karşılaştığım taktirde philipsi mahkemeye verme kararı aldım çünkü çizikler philips baskı yazısının altında kalıyor.Şimdilik ya philips almayın yada samsung alın.Ben sonuca göre size haber veririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 548 dolar mı ytl mi ? Ytl ise iyi , dolar ise yuh.

Orjinalden alıntı: onur10

548 dolar mı ytl mi ? Ytl ise iyi , dolar ise yuh.

Merak etme o fiyata hayatta olmaz. Eğer olursa kimse almaz bence
  • satılıyor yeni girdi stoklara sanırım 190X6FB den tek farkı MS süresi.

Orjinalden alıntı: Atrinn

satılıyor yeni girdi stoklara sanırım 190X6FB den tek farkı MS süresi.

Kontrast oranı biraz daha iyi, Lightframe modu geliştirilerek yeni bir isim almış, ayrıca HDCP Ready olması gibi ekstraları var. :)

Orjinalden alıntı: Atrinn

satılıyor yeni girdi stoklara sanırım 190X6FB den tek farkı MS süresi.

Hayır tek farkı o değil.
    1-Tepki süresi daha iyi: 2ms
    2-DVI kablosu kutuya dahil.
    3-Renk = 16.7M, x6fb ise 16M
    4-Kontrast daha yüksek = 800:1; X6FB ise; 700:1
    5-Enerji tüketimi de daha düşük.

quote:

Orjinalden alıntı: artens

x6 ve x7 nin karşılaştırmasını yapan sağlam bir site var mı?farkları ne acaba

Philips Türkiye sitesi BURAYA bakabilirsiniz karşılaştırma için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drisert -- 6 Ocak 2007; 0:38:28 >

• 2 ms G to G ne demek oluyor tam olarak.Daha öncekisinde direkt 8 ms yazıyor
  • Bu ürünü alıp kullanan arkadaşların deneyimlerini aktarmalarını rica ediyorum, birkaç capsda makbule geçer, 22"wievsonic ve bu yeni ürün arasında kaldım karar vermek için iyi olurdu :) Hatta bu 2 ürünüde kullanmış coşkulu arkadaşlar varsa kendi resimlerinide koyup, görüşlerini dinlemek isteriz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: lui9i
    Gri Gri 2 ms diyor yalnız dikkatinizi çekerim. Siyah-siyah bilgisini bulmanız sizin için daha hayırlı olur.
    siyah-siyah bu üründe de 8ms olabilir. Dikkatli olun alırken

İyi güzel de ben bugüne kadar B to B (Black to Black, yani Siyah - Siyah) bırakın 2ms, 4ms olan 19" LCD monitör görmedim. Biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Çok makbule geçer
  • Philips 190X7FB

( Bu ürünü alıp kullanan arkadaşların deneyimlerini aktarmalarını rica ediyorum, birkaç capsda makbule geçer, 22"wievsonic ve bu yeni ürün arasında kaldım karar vermek için iyi olurdu :) Hatta bu 2 ürünüde kullanmış coşkulu arkadaşlar varsa kendi resimlerinide koyup, görüşlerini dinlemek isteriz :D )

Demiştim :P , Halen beklemedeyim, en azından 22" Viewsonic VG2230WM ile Philips 190X7FB kıyaslamasını yapabilecek bilgi sahibi arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.