Şimdi Ara

PHILIPHS 43PUS6412 ANDROID 4K ULTRA İNCE LED TV(n11 içerir) 2.400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://urun.n11.com/led-tv/philips-43pus6412-android-4k-ultra-ince-led-tv-P201552402

Fiyatı sıcak gibi geldi tabi karar sizin şık ve güzel tasarımı olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ince led derken? bundan daha kalın led mi kaldı.... 43 inch e göre pahalı geldi bana...
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat olarak pahalı gelmiş olabilir ama incelik olarak bana sorarsanız güzel ve şık görünümü var 109 ekran ne büyük ne küçük ideal bi ekran boyutu bence oturma odası için gayrt ideal diye düşündüm affınıza sığınarak ..

• Menüsünde dolaşırken kanser olmak isteyen alsın.

• Buz gibi o paraya 43mu7000 alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Buz gibi o paraya 43mu7000 alırım

Katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incecik dediniz.. ozaman ips panel.. dolayisiyla siyahlari alamayacaksiniz hicbir zaman.... va panel hafif kalindir arkadan aydinlatma oldugu icin sadece sahne icindeki aydinlatilacak noktayi aydinlatir.. ips panel gibi koselerden komple ledleri açmaz.. benim gibi sinema ortami vs film izliyorsaniz acayip rahatsiz eder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su LED yalanini ne ureticiler, ne tuketiciler briakmadi. LED televizyonlar OLED ve turevleri panellere sahip televizyonlardir, veya reklam panolarinda kullanilan devasa LED modullerden yapilmis ekranlar. buradaki urun LCD televizyon LED degil . isterse sadece arkadan degil 4 bir tarafindan led ile aydinlatsin. eskiten florasan ile aydinlatiliyordu LCD paneller florasan televizyon mu diyorduk?
  • Pus6501 dusse hemen kapicam yok hicbi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 17 Ekim 2017; 9:54:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro gross marketlerde 40J5170 dahili uydu alıcılı 1549Tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsildarr -- 17 Ekim 2017; 9:59:51 >
  • Fiyatlar ne kadar yüksek. Geçen sene 2400 liraya 50ku7000 almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.