Şimdi Ara

Pharmaton'da Kullanılan Jelatin Domuz mu Sığır Jelatini mi? Yada Ne Jelatini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba; arkadaşlar ben bu ürün aldım, yalnız piyasada bulunan bu tür ürünlerde kullanılan jelatinin %90'ının domuz jelatini olduğu düşünülür ise durum gerçekten korkunç. Ürünün kutusunda ve şişesinde jelatine dair hiç bir bilgi yok, ama prospektesünde gelatin ibaresi var ve ne jelatini olduğu yazmıyor. Bu durum beni çok şüphelendirdi, ithalatçı ve üretici firmaya posta attım, ithalatçı firma geri dönüş yaptı ve bana telefon ile ulaşmaları için numaramı istediler. Pazartesi görüşebilirim, onlarla...

Onlarla görüşmeden önce bu besin desteğini kullanan ve içeriğindeki jelatinin ne jelatini olduğunu bilen var mı? İnternette o kadar aradım, ama bu ilacın ingiltere temsilcisinden başka birine verdiği cevaptan başka bir şey bulamadım, ondada hem domuz hem de sığır jelatini kullandıklarını söylemişler.

Yani bu konuda duyarlı arkadaşlardan cevap ve yardım yada bu ürüne benzer güvenilir bir ürün tavsiyesi istiyorum.. Ürünün vaad ettiği etkilere gerçekten ihtiyacım var..

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 23 Ocak 2012; 19:59:24 >

• Ben yeni aldım bu ürünü ve yaklaşık 10 tane fln yedim okadarki 2 saat önce 1 tablet attım bu konuda böyle bir şey duymadım bende cevap bekliyorum şu an ! 1 şişide solgar nero kullandım ama pek etki görmedim ondan..
  • Yukarı
  • kardeş cevap geldimi?
  • buna mi taktin
  • solgar nero iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna takmak en doğal hakkım... Zaten kimse takmadığı için bu adamlar istedikleri gibi at koşturuyor bu ülkede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Buna takmak en doğal hakkım... Zaten kimse takmadığı için bu adamlar istedikleri gibi at koşturuyor bu ülkede...

ama ingiltere de bile satılan bir ürün sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEANDARTEL

kardeş cevap geldimi?

Kendileri ile iletişime geçmeye çalıştım, benden telimi istediler verdim.. Ayrıca alo alo gıdaya da başvurdum... Arkadaşlar bu konuda herkes ne içtiğini sorgularsa bu adamlar yazmak zorunda kalır ne jelatini olduğunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Buna takmak en doğal hakkım... Zaten kimse takmadığı için bu adamlar istedikleri gibi at koşturuyor bu ülkede...

ama ingiltere de bile satılan bir ürün sonuçta

Anlamadım ingiltere de satılan ürün olması neyi değiştirir? Onlarda zaten domuz önemli değil...
  • Bende mail attım bakalım dönüceklermi Türkiye temsilcisi kim acaba bu ürünün ?
  • quote:

Bende mail attım bakalım dönüceklermi Türkiye temsilcisi kim acaba bu ürünün ?

http://www.boehringer-ingelheim.com.tr/
  • isviçreye mail attım duvar cevap yok Bende, 174 alo gıda "o ürün bizden onaylı değil dolayısı ile olumlu veya olumsuz size cevap veremiyourz dedi" Genelde tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı ürünlere bakılıyormuş , boehringer-ingelheimı aradım yetkili şu an orda olmadığı için bana yarın dönücekler tel no fln aldılar olumlu veya olumusz cevap alamamkta ilginç yaa.!
  • quote:

isviçreye mail attım duvar cevap yok Bende, 174 alo gıda "o ürün bizden onaylı değil dolayısı ile olumlu veya olumsuz size cevap veremiyourz dedi" Genelde tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı ürünlere bakılıyormuş , boehringer-ingelheimı aradım yetkili şu an orda olmadığı için bana yarın dönücekler tel no fln aldılar olumlu veya olumusz cevap alamamkta ilginç yaa.!

Gelişme var mı?
  • quote:

quote:

isviçreye mail attım duvar cevap yok Bende, 174 alo gıda "o ürün bizden onaylı değil dolayısı ile olumlu veya olumsuz size cevap veremiyourz dedi" Genelde tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı ürünlere bakılıyormuş , boehringer-ingelheimı aradım yetkili şu an orda olmadığı için bana yarın dönücekler tel no fln aldılar olumlu veya olumusz cevap alamamkta ilginç yaa.!

Gelişme var mı?

boehringer-ingelheim.com. firmasından beni özel olarak aradılar bayanla baya konuştum diyorki kesinlikle "sığır" bende lafa inanmam dedim belge varmı dedim kadın gizlilik ilkelerine uymak kaydı ile sağlık bakanlığına gönderdikleri belge kopyasını yolladı bana sözleşme Türkiye topraklarına giriş vizesi gibi bir şey ürünün ingilizce metin zaten...
    sağlık bakanlığına mail attım cevap bu çık işin içinden :D ama ben yiyorum bitirdikten sonra eve sokmayacağım daha :D

Müdürlüğümüze 27.01.2012 tarihinde göndermiş olduğunuz pharmaton adlı gıda takviyesi ile ilgili mailiniz incelenmiş olup 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu uyarınca yetkili kurum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olup konu hakkında Müdürlüğümüzün bilgi verme yetkisi bulunmamaktadır

• quote:

quote:

quote:

Gelişme var mı?

boehringer-ingelheim.com. firmasından beni özel olarak aradılar bayanla baya konuştum diyorki kesinlikle "sığır" bende lafa inanmam dedim belge varmı dedim kadın gizlilik ilkelerine uymak kaydı ile sağlık bakanlığına gönderdikleri belge kopyasını yolladı bana sözleşme Türkiye topraklarına giriş vizesi gibi bir şey ürünün ingilizce metin zaten...
    sağlık bakanlığına mail attım cevap bu çık işin içinden :D ama ben yiyorum bitirdikten sonra eve sokmayacağım daha :D

Müdürlüğümüze 27.01.2012 tarihinde göndermiş olduğunuz pharmaton adlı gıda takviyesi ile ilgili mailiniz incelenmiş olup 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu uyarınca yetkili kurum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olup konu hakkında Müdürlüğümüzün bilgi verme yetkisi bulunmamaktadır

Aynen bana da aynı maili attı Sağlık Bakanlığı.. Bende jelatini kesip içindekini bal ile karıştırdım bir kere ama içime böylede sinmiyor açıkçası :) Çok teşekkür ederim duyarlı olup, ilgilendiğin için...

Herkes bizim gibi duyarlı olsa inan bu sıkıntıları çekmeyiz...

• var mu hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içindeki şeyde haram madde olmadığı belli mi???? keşke uzak dursaydık. biz uyanık olmazsak bize her pku yedirirler malesef
  • şu domuza lanetli hayvan gibi yaklaşmayın artık. sadece eti haram. at yemek de caiz değil bildiğim kadarıyla ama bazı serumlarda at antikoru kullanıyor onu da kullanmayın o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.