Şimdi Ara

Peugeout 206 ve 307 alinır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etraftakiler fransiz arabasi yeaeae hic bulasma diyorlar ama her yerde 206 ve 307 var ve ben gercekten begeniyorum bu arabalari. Parcalari cidden cok mu pahali ikinci el pazari nasil motorlari nasildir. 10-22 bin TL bandinda olan temiz bir pejo alma niyetim var ama siz ustadlara danisayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesimde bir ara 307 nin 2005 dizeli vardi.gayet memmundu aracindan.temizi olduktan sonra tabiki alinir.bosver sen milletin fransiz arabasi alinmaz demesine bakma.cin arabasi bile alinabiliyorsa,yillarin pejosu gozu kapali alinir

• Kronik sorunları var 307de insanı arabadan soğutan türden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabı tabı hepsı sorunlu ondan o kadar ınsan alıyor bu aracları
  • 6.5 sene 307 , 6.5 sene de 106 kullandim.
    2 sene kadar da 205 kullanmistim.

Ne yalan soyleyim hic biri masraf acmadi. Sadece 307 nin akusunun bitmesinden dolayi o gun yolda kalmistim.

• Benim 2003 model 307 XT arabam var. 1 Yıldır bende.

Almadan önce araştırdım. Herkes alma, çok arıza açıyor. Sanayiden çıkmazsın. Patlıyor, çatlıyor gibi laflar ediyorlardı. Ama bunları söyleyen herkes daha önce hiç bu arabanın sahibi olmamıştı.

1 Yıldır bakım haricinde hiç sanayiye gitmedim. daha önce magane sahibi olmuştum. kat kat daha güzel 307...

Araba şans işidir. Daha 30 kilometrede dikkatini çekerim 30 bin değil 30 kilometrede olan 2013 opel astra elektrik arızası yüzünden 3 bin liralık hasar açtı. Garantiden yapıldı ama arızayı açtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

Benim 2003 model 307 XT arabam var. 1 Yıldır bende.

Almadan önce araştırdım. Herkes alma, çok arıza açıyor. Sanayiden çıkmazsın. Patlıyor, çatlıyor gibi laflar ediyorlardı. Ama bunları söyleyen herkes daha önce hiç bu arabanın sahibi olmamıştı.

1 Yıldır bakım haricinde hiç sanayiye gitmedim. daha önce magane sahibi olmuştum. kat kat daha güzel 307...

Araba şans işidir. Daha 30 kilometrede dikkatini çekerim 30 bin değil 30 kilometrede olan 2013 opel astra elektrik arızası yüzünden 3 bin liralık hasar açtı. Garantiden yapıldı ama arızayı açtı.

Haklisin dostum. Kul yapisi sonucta. Ya ne bilim tutulan bi araba alcam diye icime sinmeyen bisey almak yerine benimseyecegim bisey almak daha iyi bence.

Peki araclarin ic hacmi nasil. Genisligi tatminkar mi. Mesela palio gibi kucuk degil dimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 207 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006 206 Hdi sahibiyim gelelim sorularınıza ;

-mevcut satılan 206'ların km illaki yüksek olacaktır temizini ve düşük km'sini bulmak gerçekten zor.Bakımı gelmiş bir araç alırsanız sizi üzebilir.Ön düzen değişimi filan.
    -şehir içi kullanım veya ilk araba deneyimi yaşayacaklar için gayet uygun.
    -öyle parçası filan çok pahalı değil piyasaya göre ortalarda.
    -yakıt konusunda tatminkar şehri içi 5.5 şehirdışı 4.0 Lt yakıyorum.
    -kaporta olarak biraz zayıf yol sesi alma durumu var.
    -kendi aracım yer yer sıkıntı çıkarsa da aracımdan memnunum.
    -araka koltuklarda diz mesafesi örnek verirsem Gets's göre daha azdır.
    -güzel bir usta bulursan yıllık yağ değişimini 110-120'ye kapatırsın.

2. el araba biraz kısmet işi araba var sıkıntı çıkarmaz araba var sanayiden çıkmaz.Biraz daha çıkma şansınız olsa 207 alın derim.Mevcut 206 ve 307 lere göre daha düşük km'de bulabilirsiniz.Almadan önce güzel bir expertiz yaptırın derim.

• 307 iç hacim olarak c segmenti diğer araçlara göre daha geniştir. Ön camı büyük olduğundan ferah bir iç mekan sunuyor.
  • Bi arkadaşında dediği gibi bende araba alacağım arıyorum daha hiç arabası olmamış insanlar tartışmaya giriyor o güzel değil o yolda kalır motor çöker o kasa o motora büyük vs vs en sonunda yoldan araba çevirip sorucam tek tek memnunmusun diye 1 ay oldu hala araba arıyorum :/ kafa karıştırmadan güzelce bilgili insanlar cevap verse işler bu kadar zor olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.