Bildirim
Pejo 307 CC alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
15 binliraya kadar paran olsa al derdim pejo
ama 30 bin verilmez pejoya fransız alıcaksan renault al en azından parçası bol -
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
ama 30 bin verilmez pejoya fransız alıcaksan renault al en azından parçası bol
Renault ne alcamki cabrio? -
quote:
Orijinalden alıntı: Şeker Oğlan
quote:
Renault ne alcamki cabrio?
Megane 2 cc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 13 Ekim 2014; 2:19:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Renault ne alcamki cabrio?
Megane 2 cc yada megane 2 sport
Ama onlar güzel gözükmüyor. 307 cc nin stoplara bitiyorum çok güzel gözüküyor arkadan geniş ve basık çok hoş duruyor. Ve ön konsola teyp yerine tam ekran girmelik bölüm var modifiyeye çok açık araç. Yokmu tam bilgisi olan bunun hakkında yakıtı nasıl parçaları bakımı nasıl vs?
-
207cc tavisye ederim. model yeni olduğundan daha sorunsuzdur. 1.6THP 150HP'lik olursa daha da keyifli.
son sahibi olursunquote:
Orijinalden alıntı: powermoon
207cc tavisye ederim. model yeni olduğundan daha sorunsuzdur. 1.6THP 150HP'lik olursa daha da keyifli. -
Astra h cabrio veya megane 2 cabrio daha doğru bir seçim olur.
Şimdi her şeyden önce 307 cc tasarımı çok güzel olan bir araç.quote:
Orijinalden alıntı: Mazotşist
son sahibi olursun
Alıntıları Göster
307'ye karşı daha yumuşak süspansiyonu dışında bir numarası yok Megane 2'nin.
Temizini, apaçi eline düşmemişini bulabilirseniz 307 CC de üzmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 13 Ekim 2014; 10:56:44 > -
Arkadaşlar astra CC ve megane CC daha iyi olabilir parça olarak falan ama görünümleri hoş değil spora raç gibi değiller. Ama 307 CC nin arka stoplara bitiyorum çok hoş yanıyor içi deri koltuk falan donanımıda iyi.quote:
Orijinalden alıntı: rst78
Şimdi her şeyden önce 307 cc tasarımı çok güzel olan bir araç.
307'ye karşı daha yumuşak süspansiyonu dışında bir numarası yok Megane 2'nin.
Temizini, apaçi eline düşmemişini bulabilirseniz 307 CC de üzmez.
Alıntıları Göster
206 cc demiş bir arkadaş o araç ufak öyle ufak cabriolar hoşuma gitmiyor opel tigra gibi. 307 cc yi tam olarak bilebilen yokmu?
-
quote:
fransıza ne sebeple 30 bin verilmez? -
Bu insana inanmayin evini Isid orgutu basicak saniyo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bu kafayla spor araç önerisi verilmez.
Konuya gelirsek; 3 sene önce alma durumumuz vardı sonradan kaldı. O zamanlar baya bi araştırmıştım.
Önce şunu söyleyeyim 1.6 ve 2.0 motor seçenekleri var. 2.0'ların da 2 tane güç seçeneği var(140hp ve 177hp).
Yakıtı fazla. Ama lpg ile çözersiniz. Orta konsol deri kaplama olduğu için bazı araçlarda deformasyonlar olduğunu görmüştüm.
Aracın tavanı genel olarak çok sıkıntılı değil ama yine de ilk bakılması gereken yer orası.
2. eli yavaştır. Ama 3 serisi ya da s2000 haricinde 2. eli hızlı bi cabrio ben görmedim. O yüzden 307cc'ye suç atmak mantıksızdır.
Şu an bile dikkat çekici bi araçtır. Bu fiyata alınabilecek en iyi cabrio budur. Ben de tercihimi bu araçtan yöne kullanacaktım ama olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
quote:
Konuya gelirsek; 3 sene önce alma durumumuz vardı sonradan kaldı. O zamanlar baya bi araştırmıştım.
Önce şunu söyleyeyim 1.6 ve 2.0 motor seçenekleri var. 2.0'ların da 2 tane güç seçeneği var(140hp ve 177hp).
Yakıtı fazla. Ama lpg ile çözersiniz. Orta konsol deri kaplama olduğu için bazı araçlarda deformasyonlar olduğunu görmüştüm.
Aracın tavanı genel olarak çok sıkıntılı değil ama yine de ilk bakılması gereken yer orası.
2. eli yavaştır. Ama 3 serisi ya da s2000 haricinde 2. eli hızlı bi cabrio ben görmedim. O yüzden 307cc'ye suç atmak mantıksızdır.
Şu an bile dikkat çekici bi araçtır. Bu fiyata alınabilecek en iyi cabrio budur. Ben de tercihimi bu araçtan yöne kullanacaktım ama olmadı.
Teşekkürler yardımınız için. Benimde kaç senedir aklıdma olan bir araç ama cesaret edip alamadım şu an kışa girerken alayım yaza doğru yavaş yavaş arabayı yaparım diyorum janttır yaydır ekrandır arka logo ön logo iptalleri vs. vs. yazada hazır olur diyorum siyah renk istiyorum hem.
Peki bu aracın parça sıkıntısı olurmu yada bakımlar? Ayrıca bu araçların tavanı su alıyormu almıyormu nasıl anlıcaz bilmiyorum hem neden su alıyoki tavanlar oralar kapalı değilmi?
-
Sondan bir önceki sahibi olursun...quote:
Orijinalden alıntı: Şeker Oğlanquote:
quote:
Teşekkürler yardımınız için. Benimde kaç senedir aklıdma olan bir araç ama cesaret edip alamadım şu an kışa girerken alayım yaza doğru yavaş yavaş arabayı yaparım diyorum janttır yaydır ekrandır arka logo ön logo iptalleri vs. vs. yazada hazır olur diyorum siyah renk istiyorum hem.
Peki bu aracın parça sıkıntısı olurmu yada bakımlar? Ayrıca bu araçların tavanı su alıyormu almıyormu nasıl anlıcaz bilmiyorum hem neden su alıyoki tavanlar oralar kapalı değilmi?
Alıntıları Göster
-
Merhabalar. Kuzenimde manuel koyu yeşil 307CC var. Gerçekten çok güzel bir araç. Ayrıca hardtop cabrio oluşu çok güzel. 1.6 benzinli motoru var ve öyle fazlada yakmıyor. Herşeyden önce görsel olarak üstünü açınca çok güzel duruyor. İç malzeme kalitesi oldukça tatminkar. Arka stopları benim çok hoşuma gidiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Exxplosive
Sondan bir önceki sahibi olursun...
Alıntıları Göster
Bu arada aracı almayı düşünürseniz satıyor mu diye sorarım sizin için...
-
1 gün kullanma şansım oldu aracı. 1.6 olan modeldi. Tavanda bir sıkıntı görmedim çok pratik şekilde açılıp kapanıyor. Performansı 1.6 motora göre gayet yerinde. Yakıt olarak çok uzun kullanmadığımdan bilemeyeceğim . Motor sesi oldukça hoşuma gitmişti aracın.
quote:
Orijinalden alıntı: cnspnky
Merhabalar. Kuzenimde manuel koyu yeşil 307CC var. Gerçekten çok güzel bir araç. Ayrıca hardtop cabrio oluşu çok güzel. 1.6 benzinli motoru var ve öyle fazlada yakmıyor. Herşeyden önce görsel olarak üstünü açınca çok güzel duruyor. İç malzeme kalitesi oldukça tatminkar. Arka stopları benim çok hoşuma gidiyor.
Bu arada aracı almayı düşünürseniz satıyor mu diye sorarım sizin için...
Bir fiyat sorun isterseniz ama yeşil renk aramıyorum siyah renk arıyorum o olmazsa ikinci tercih kırmızı. Ama uygun fiyat söylerse araç temizse ona bakarım kaplatırım siyaha sorun olmaz ama pahalı derse almanın anlamı yok. -
quote:
quote:
quote:
Tavan sıkıntısı çok görülen bi cabrio değil. Ama fitillere baktırın. Bu önemli.
Motor olarak 2.0 177 hp olanı seçin. Zaten 1500+ kg araç için daha düşüğü çok hantal olur. Ayrıca bu motor seçeneğinde jantlar 206RC'deki jantların aynısıdır.
O bakımdan jant değişimine de bence gerek yok zaten çok estetik duruyor.
Kozmetik olarak yay dıışında yapılan oynama kötü duruyor söyleyeyim.
Yedek parça olarak bulunurluğu tamamen parçanın kendisine bağlı. Aracın önü zaten standart 307. Motor ve şanzuman da da parça sıkıntısı olmaz. Ammaaa
Tavan, bagaj kapağı, stoplar , tampon, vs arkada bulunan ne varsa çıkmacıda çok bulunmaz. Şansın varsa bulursun fakat yaygın bi araç olmadığından sıkıntı olur. Servisten alırsın anca.
-
Benzer içerikler
- egea üretimi durdu mu
- hgs etiketi yapıştırmak zorunlu mu
- kaportadaki asit lekeleri
- kaputtan duman çıkması
- dayton lastik kimin
- byd piyasa değeri
- trafik cezası itiraz
- renault megane fiyat listesi
- citroen fiyat listesi 2025
- togg en çok satılan renk sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X