O arkadaşa da söyledim size de söyleyeyim o zaman Üretici, modelini piyasaya sunarken segmenti ne ise onu belirtip fiyatını belirler,ona göre sunar Örneklemek gerekirse superb genişlik olarak E serisini aratmaz,fakat superb için 2.0 Tsi 4x4 motoru olmasına ve bu motor hayvani performans vermesine rağmen E segmentidir diyen adam net gerizekalidir Olay bu kadar basit Peugeot 408i Citroen de C4 ve onun sedan versiyonu c4x i bu segmente konumlandırmış. Karar tüketiciye düşüyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Temmuz 2024; 17:1:13 > |
PEUGEOT 408 GT RENK KARARSIZLIĞI VE GENEL YORUM HK (4. sayfa)
-
-
1.2 - 3 silindir fındık motor klima açık 160 ı geçiyor mu -
Adam cidden anlamıyor, üsteki arkadaş güzel yazmış, c segment olarak bilmeye devam et, hatta d sınıfı de, kimsenin demesi doğru olanı değiştiremez sonuçta -
Corolla 1.33 de geçmiyordu yazsana c değil B segment diye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Temmuz 2024; 17:31:0 > -
Düşük ıq sorunun var galiba senin. 130 bg 230nm üretiyor motor. -
Of ne kadar yüksek bir veri. 20 jantla harika gider o araç aynen -
Corollada 408 de C4X de
C segmenti boşuna kendinizi kasmayın. Ama yokuşta 1.6 dizel araçtan sellektor yiyen fındık motorlu 408 e neredeyse 2 milyon para veren insanlara acıyorum. -
Yav derdin arabayı kötülemek ise ona göre konuşalım.ha kullanan birinden tavsiye almaksa ona göre konuşalım. Motoru kötü de birşey de. Ne bileyim elektronik arızası var mı diye sor anlarım. Gereksiz yere polemik çıkarıyorsun.
Passat 2.0tdi 140bg 350nm tork üretiyordu. Bu motora da kötü de anlını karışlasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 15 Temmuz 2024; 17:38:45 > -
Kötü değil ama verimsiz 2011 model e90 320d kullanıyordum yıllar önce 184 hp ile passatın içinden geçer ayrıca ne yaparsam yapayım 7 litre ile geziyordum. ZF şanzıman ile dsg saçmalığını kıyaslamak bile istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 15 Temmuz 2024; 17:43:15 > -
BMW yede bindik hocam 2024 fiyatları 3.3m. İkinci el fiyatları 2020 model 1.9 civarı eski ve yeni modaya uymuyor . Arka koltuğu ve tekeri terletilmiş 2. El BMW yi niye alayım sıfır varken.
Ayrıca 1.3 tce 3 silindir clio gelip 320ye saplasa motor birden iyi mi olacak yada clio daha iyi bir araba mı? gene 3 silindir motor işte. -
Kimse kalbini kırmak istemiyor ama daha önce gerçekten iyi araçlara bindigini hiç sanmıyorum . 408 iyi bir araç değil . Motoru desen kötü , kalitesi desen kötü , pejo'nun satış sonrası hizmeti kötü . Aracın övülecek hiç bir yanı yok fiyatida gereksiz şişik.
-
Bak dostum olayı anlamıyorsun, olay arabaların birbirini geçmesi değil. Ama 2 milyona yakın bir para veriyorsam kusura bakmada 1.6 dizel egea bana sellektor atamamalı. Doğruyu kabul etmiyorsunuz 408 e bu motor yakışmıyor ALINMAMALI
Bu kadar basit. -
Yav siz aracı kullanmadığınız için Fiat albea muamelesi yapıyorsunuz yani gülüyorum ancak ahahahahas neyse kullanan biliyor gereksiz önyargı görüyorum elbet kırılır.
10 sene önce de dsg ye anı muamele yapılıyordu şimdi durum ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 15 Temmuz 2024; 17:56:15 > -
Benim kullanmadığım araba yok. İnsanları tanımadan etmeden yorum yapma ufaklık. Sana 3 silindir 1.2 motorunla başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 15 Temmuz 2024; 17:56:4 > -
Ufaklık mı ahahahahas ya ne bot adamsın sen
Adam gibi muhatap aldık cevap verelim dedik
adam sandık eşşeği anlıma değdi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 15 Temmuz 2024; 17:58:30 > -
Yaşı küçük heralde gerçekten bu arkadaşın . Hayatında aldığı tek sıfır araç da 408 olunca laf söyletmiyor :)
-
Üstadım gerçekten forumda böyle yorumlar yazmak istemiyorum ama zorluyorlar beni onun yaşı kadar eminim forumda geçirdiğim yıllar var. 20 ye yakın araç değiştirdim. Ama bu kadar fanboyluk görmedim. Dediğiniz gibi yüksek ihtimalle ilk aracı yada babasının ilk aracı. -
Hocam şimdi siz bir çok farklı araç kullandınız . Ama bu çocuk muhtemelen ilk sifir araç deneyimini bu model ile yaşadı . Farklı araçlara binmedigi ve deneyimlemedigi için 408'i mükemmel bir araç olarak düşünüyor. 3 silindirli motor falan hic rahatsız etmiyor çünkü daha iyilerine hiç binmedi .
BMW ye falan bindim diyorda o da yalan muhtemelen . 2020 model 3 serisini beğenmeyip 408'i beğenmesi zaten saçmalık olurdu .
-
Haklı olabilirsiniz G20 beğenmeyip 408 beğenen biriyle tartışmaya girmekle ben hata yapıyorum zaten.
Neyse konuyu kirletmeyelim.Almak isteyene hayırlısı olsun diyelim.
İyi forumlar. -
Okuma yazmanızda yok herhalde insan bi profile girer bakar.
Moueson kendine üstat dedittirdin ya :d senin yan çar herhalde bu hesap
cherry ile range rover kıyaslayıp cherry daha iyi diyen birine üstat demek ayrı bir seviye olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 15 Temmuz 2024; 18:32:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X