Yüzbaşı
21 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 282 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Selamlar arkadaşlar ,

Bilgisayarımda takılı 2*8 Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek) bulunmakta. Bu ramleri cl16 3600 MHZ olarak kullanmaktayım. Aynı ramlerden bulamadığım için 2*8 lik 2 tane daha ram alıp totalde 32gb rame ulaşmak istiyorum. Fakat alacağım ramler aşağıdaki 2 sinden biri olsa mantıklı olur diye düşünüyorum.

Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (TLTYD416G3200HC16FDC01)

Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Gaming Ram (TLTYD416G3600HC18JDC01)

Sizce nasıl bir yol izleme mantıklı olacaktır? Aynı oc ayarıyla farklı zamanlama sahip ramler çalışır mı ?

Selamlar arkadaşlar,
Bu oyunu aktif olarak oynayan arkadaşlara ihtiyacımız var. Belediye seviyesinden bağımsız yeni arkadaşlara kapımız her zaman açık. Önem verdiğimiz 2 özellik var. Bunlar iletişimi kuvvetli ve takım ruhuna inanan insanların klanımıza gelmesi.
Klanımızın mevcut üyelerinin yaş ortalaması 25 ve gayet uyumlu insanlar.
Ulaşım adresini aşağıya bırakıyorum.

Edit : 25.03.2023 Klan 8 seviye oldu arkadaşlar aktif çalışmaya devam

#PRUQOPVJ

Ayrıca telegram linkimizide bırakıyorumhttps://t.me/clashofclansturkiye

Selamlar,

Uzun yoldan gelirken klima birden soğutmamaya başladı. Sağa çekip durdum ve kompresörün çalışmadığını farkettim. Bu günse sanayide birkaç yer gezdiğimde kompresörün kilitlendiğini söylediler. Sıfır yada çıkma ile değişip ekstra olarak ta radyatörün değişip bütün boruların temizlenmesi gerektiğini söylediler. Aşağı yukarı da kompresör çıkma 2-3 bin radyatör bin toplamda 5-6 bine falan tamir olacağını söyledi bir yerde. Sizce sorun doğrumudur ? Verilen fiyatlar makul müdür? Belki 1-2 bin daha ucuza yapılabilir gibi geldi bana ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.

samsung tr
Galaxy Watch (46mm) Gümüş (Bluetooth) | SM-R800NZSATUR | Samsung Türkiye
https://www.samsung.com/tr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch-46mm-silver-sm-r800nzsatur/

Merhabalar,

Yaklaşık 1 sene önce aldığım samsung galaxy watch(46mm) akıllı saatim geçen hafta itibari ile kendi kendine yeniden başlıyordu ve sonunda dün itibari ile boot logosundan öteye geçmedi. Boot logosu geliyor ve kapanıyor. Yetkili samsung servisine götürdüm bu gün ve akşam itibari ile saatin su aldığını diyaframında müdahale olduğunu ve garanti kapsamı dışında kaldığını söylediler. Saate aldığımdan beri herhangi bir müdahalede bulunulmadı ve sadece yaşadığım bu sorun yüzünden servise gitti.

Saati duşlarda bile genelde kolumdan çıkarıyordum. Ek bilgi olarakta web sitesinde ve kendi broşüründe bile saatin 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğu yazıyor.

Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar sonucun ne olacağı hakkında bilgi verebilirler mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Merhabalar,

19 nisanda sipariş verdiğim El Capitan toplama pcde hala ne ses var ne seda. Hala ödeme onaylandı yazıyor. Müsteri hizmetlerine telefon ile ulaşılamıyor ve mesajlara da çok geç cevap veriyorlar oda otomatik cevap. 15 mayısa kadar teslim edilecek tarzında mesajlar görüyorum(başka forumlarda). Aldığımda 10 iş günü ibaresi vardı onu da koronayı bahane ederek 15 iş gününe çıkardılar. (ilanda da iş günü falan yazmıyor tamamen paçayı kurtarma). Bu siteden alışveriş yapacak arkadaşlar teslimat sürelerini dikkate alarak alışveriş yapsınlar.

Edit: Ürün 1 ay sonr geldi atıyorum. Bi hata çıktı bir şey oldu aide/değişim için yaşanılacak olası durum da aşağıdaki konuya çok benzer bence. Çünkü müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor!!!!!
https://forum.donanimhaber.com/yeni-bir-itopya-rezaleti-cozuldu--143127796

Edit2: Arkadaşlar kasa ve ekran kartının bulunduğu 2 parça kargo geldi fakat 3. kargo kayıp ortada yok. İncehesap depoya sorup geri döncem diyor(Geri dönüş falan yapılmıyor yalan.). Kargoyu arıyorum kargo yok adınıza diyor. Resmen aldığım ürünler hayalet kargo olarak gönderilmiş. (Hiç bir yerde gözükmüyor.) ve 1 i de kayıp.Takip numarası falan hiç bir şey yok elimde. Aman diyim bunlardan uzak durum kaç gün oldu rezil olduk valla. 07.05.2020

Edit3: monitör hala kargolanmadı ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor. Ulaşabilsem iptal ettireceğim.
Bu işten anlayan biri var mı aranızda yardımcı olabilecek ?11.05.2020

Edit4:Müşteri hizmetlerine ulaştım ve siparişimi iptal etmiyorlar. Sürekli depoya bakıp geri döncez deyip dönmüyorlar. Sedat- Merve -Rukiye bilmemne daha bir sürü müşteri hizmetleri çalışanı hep yalan söylüyor. Bu lanet siteye güvenmeyin arkadaşlar.12.05.2020

Edit5:Ürün sözde ana depoya geri dönmüş. Yarın kargoya teslim edilecekmiş falan filan. THH ye başvurmanın zamanı yaklasıyor bu perşembeye kadar verdiler verdiler artık. 12.05.2020

Edit6: bu gün de yalan cıktı arkadaşlar. İptal talebimi ilettim ve yine ne mi oldu. Depoya talebi ilettik bekleyin dediler. Ulan ne desek bekleyin diyorlar ne dandik firma ya. 13.05. 2020

Edit7: Artık kargo yola çıkmayınca kesin olarak dedim sisteme girin iptal talebimi. Hala 1-2 iş gününe iptal olacak paranız geri yatacak diyorlar. Allah bilir ne zaman yatar param. Bunların sözüne güvenip sakın iş yapmayın alayı yalancı. Sedat diye bir çalışanları var ağzı iyi laf yapıyor ama hep yalan bu gündü yarındı diyerek 1 hafta daha oyaladı beni. 14.05.2020

Edit8: Müşteri hizmetlerinin mesajlara cevapları ektedir. Daha arama kayıtları olsa ekledim fakat işin bu kadar çirkinleşeceğini düşünmedim.
,

Son Edit: Arkadaşlar ürünümü sonunda iptal ettiler fakat kullandığım selfy kodu ve yakaldığım indiirm yalan oldu. Neyse verilmiş sadakam varmış paramı geri aldım. Bir daha bu siteden çöp almmmmaaaaaaammmmmmmmmmmmm
Merhabalar,

Kullandığım laptopun ekranının yarısı açıldıktan sonra ısınana kadar diklemesine siyah oluyor. Bilgisayar ısınınca da kısmen çalışıyor ama bu seferde tüm ekranda renkler soluk olarak gözüküyor. Sorunun LCD den kaynaklandığını düşünüyorum ve değiştireceğim. Laptopun ekranı 15.6 inch. Tam olarak ne sipariş vermem gerektiğini ve ya nasıl özellikleri olması gerektiğini bilmiyorum. Kaliteli birşey arıyorum.

40 pin mi vermem gerekiyor Bazı ilanlarda çözünürlükte yazmışlar önemli mi?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,

11.11.2019 tarihinde verdiğim köpek maması siparişi hala PTT BURSA PİM şubesinde bekliyor. Siparişi n11 sitesinden yapmıştım. Siparişi iptal etmek istiyorum ama satıcı onay vermem diyor. Paramı geri almakta sorun yaşarmıyım ve ya başka önerebileceğiniz bir yöntem var mı?
Merhaba arkadaşlar,

Laptop ekranı soğukken yarısından itibaren kararıyor. Isınınca arkaya öne kastırınca görüntü tekrar geliyor fakat kapatınca yine aynı şey tekrarlıyor.

Ekran değişimi yapmadan lehimle kurtarmak mümkün mü acaba bu problemi başına gelen var mı önceden ?
Toshiba P50-A Win7 Uyumlu Function Key Driver

Sorun bu arkadaslar sanırım supporrt sitesinde verilen butun driverler 8 uyumlu buda beni deli etmek üzere tam randımanlı olarak kullanamıyorum FN tuslarını bilen varsa yardım edebilir mi ?
şimdiden teşekkürler.
Arkadaslar camda 3 mm falan yuzeysel bir cizik var tirnak takilmio genpa garantisi var bataryamda sarji az gidiyor garanti kapsamina girermi cam nasil cizildi anlamadim nasil cam bu
Hakkında
Forum İmzası:

HACETTEPE UNIVERSITY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 873
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 12.144 (Bu ay: 224)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 594 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.