Çoklu ekramdan ses gelmesini sağlama
|
Aynı marka farklı MHZ ve CL değerine sahip ramler aynı OC ile calısır mı?
Selamlar arkadaşlar ,
Bilgisayarımda takılı 2*8 Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek) bulunmakta. Bu ramleri cl16 3600 MHZ olarak kullanmaktayım. Aynı ramlerden bulamadığım için 2*8 lik 2 tane daha ram alıp totalde 32gb rame ulaşmak istiyorum. Fakat alacağım ramler aşağıdaki 2 sinden biri olsa mantıklı olur diye düşünüyorum.
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (TLTYD416G3200HC16FDC01)
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Gaming Ram (TLTYD416G3600HC18JDC01)
Sizce nasıl bir yol izleme mantıklı olacaktır? Aynı oc ayarıyla farklı zamanlama sahip ramler çalışır mı ?
Klanımıza herkesi bekleriz
|
Selamlar,
Uzun yoldan gelirken klima birden soğutmamaya başladı. Sağa çekip durdum ve kompresörün çalışmadığını farkettim. Bu günse sanayide birkaç yer gezdiğimde kompresörün kilitlendiğini söylediler. Sıfır yada çıkma ile değişip ekstra olarak ta radyatörün değişip bütün boruların temizlenmesi gerektiğini söylediler. Aşağı yukarı da kompresör çıkma 2-3 bin radyatör bin toplamda 5-6 bine falan tamir olacağını söyledi bir yerde. Sizce sorun doğrumudur ? Verilen fiyatlar makul müdür? Belki 1-2 bin daha ucuza yapılabilir gibi geldi bana ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhabalar,
Yaklaşık 1 sene önce aldığım samsung galaxy watch(46mm) akıllı saatim geçen hafta itibari ile kendi kendine yeniden başlıyordu ve sonunda dün itibari ile boot logosundan öteye geçmedi. Boot logosu geliyor ve kapanıyor. Yetkili samsung servisine götürdüm bu gün ve akşam itibari ile saatin su aldığını diyaframında müdahale olduğunu ve garanti kapsamı dışında kaldığını söylediler. Saate aldığımdan beri herhangi bir müdahalede bulunulmadı ve sadece yaşadığım bu sorun yüzünden servise gitti.
Saati duşlarda bile genelde kolumdan çıkarıyordum. Ek bilgi olarakta web sitesinde ve kendi broşüründe bile saatin 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğu yazıyor.
Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar sonucun ne olacağı hakkında bilgi verebilirler mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
Ekranın yarısı öldü. İnternetten LCD siparişi için öneri.
PTT Bursa PİM 9 gündür kargoyu bekletiyor.
|
monter abra a5 V5.1.1 ekranın yarısı kararıyor
|
Toshiba P50-A Win7 Uyumlu Function Key Driver
|
HACETTEPE UNIVERSITY
|
Son Giriş: 50 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 997
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 17.016 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 750 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar