Şimdi Ara

Peugeot Partner 1.9 Sabahları Çalışmıyor Dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babamda Peugeot Partner 1.9 (2003 Model) var. Sabahları zor çalışıyor. Bu yüzden tamire gitti. Isıtıcı bujileri patlamış. Toplamda 4 adet olan ısıtıcı bujilerden 3 tanesini değiştirmiş 4. ye gerek yok demiş usta. Sorun şuan devam ediyor sabahları çalışmıyor ama bir sefer çalışınca gün içinde sorunsuz çalışıyor. Yaz ortasında babam farları açık unutmuştu ve akü bitmişti. Sonra başka bir araçtan bağlantı yaparak çalıştırdık taki kış ayı gelen kadar sorunsuz çalışıyordu. Acaba akü den kaynaklanıyor olabilir ? Ayrıca babam mazot ışığını görene kadar asla yakıt almıyor diyorum acaba mazotla beraber pislikte gitmiş olabilir. Sizce sorun ne olabilir tamire gitmeden fikrimiz olsun istiyoruz. Tecrübeli arkadaşların fikilerine ihtiyacımız var
    Tşk

• muhtemel problemler:

1.ısıtma bujileri
    2.enjektörler
    3.mazot pompası
    4.marş motoru

araçta tekleme var mı?özellikle alt devirlerde tekleme,yığılma yapıyor mu?
  • Tekleme falan söz konusu değil sadece sabah ilk çalıştırmada sorun var. Onun dışında gayet iyi
  • o zaman mazot pompası sağlamdır.problem büyük bir ihtimalle enjektörlerden yada marş motorundan kaynaklanıyor..
  • Marş motoru dönmekte zorlanıyorsa akü soğuktan dolayı zayıflıyordur.
  • Bilgiler için Tşk ederim arkadaşlar
    Tamire götüreceğiz mecburen sabah nuh dedi peygamber demedi. Bende bıraktım kapıda yatıyor artık babam yaptırır :D
  • Arkadaslar bu konu baya eski ama bu problemle karsi karsiya olan baska arkadaslar olabilir diye yazman istedim buraya google den bende aradim zamaninda burasi cok cikti karsima sorunumu cozememistim simdi cozdum ve yazmak istedim
    benim de ayni arkadas gibi sabahlari calismiyodu hele bir gun calistirmayayim ikinci gun hic calismiyodu aku bitiyodu hesap edin
    tamirci arkadasima goturdum atesleme bujilerinin 4 tanesinin 3 tanesi calismiyor sadece bi tanesi calisiyo arkadasa 3 unu degistirelim bu nede olsa calisiyo dedim bana 3 u yeni elektrik 3 une fazla 1 ine az gelicek bu sefer yine problem yapar dedi suan 4 unude degistirdim soguk falan viz geliyo 1 de 1 araba calisiyo 2000 model partner eger bi arkadasa bu yazim yardimci olabilirse ne mutlu bana saygilarimla....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba PEUGEOT PARTNER CİTROEN BERLİNGO 1.9 DİZEL kullanicilari Şuan hala bu PEUGEOT PARTNER MAXİ 1.9 KULLANIYORUM BU ARAÇLAR DAKİ SORUN GENELDE VAR KIŞ AYLARINDA ÇIKIYOR POMPA MOTORU veya YAKIT MIŞIRÜNDEN KAYNAKLANIYOR KAPUTU AÇ POMPALA ELİNLE ÇALIŞIR GÜN İÇİNDE SORUN YAŞAMAZSIN ÖYLE GİDER DİK RAMPAYA GERİ PARK ETMİŞEN YİNE AYNI SORUN YÜZÜNDEN ÇALIŞTIRAMAZSIN POMPA NIN ÜZERİNDE BİR DÜĞME VAR ELİNLE 8....10 DEFA BAS TEK MARŞTA ALIR ÇALISINCA 5....6 DEFA DAHA BAS ARTIK ÇALIŞIR SORUN YAŞAMAZSIN HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.