Şimdi Ara

Peugeot J9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sırf nickimle dalga geçin diye açtım bu konuyu
    başlıkla ilgili konumda şudur.bizim servis volkswagen in güzel bir modeliydi hatırlamıyorum şimdi onla giderdik normalde araç bozulunca j9 geldi lan nasıl rahat anlatamam koltuklar geniş oooh kebap eskiden olsa ana mercedes volkswagen televizyonlu falan filan deyip kıskanırdık şimdi düştüğümüz hale bak salon salomanje J9 un ayrı bir tadı varmış zamanında anlayamamıştık

• Okula 2 sene boyunca j9 la gittim.Sesi hala kulaklarımda..!
  • çim motoru bır
    j9 ıkı :)
  • j9'a binince başım ağrır midem bulanırdı benim. öyle lanet birşey. hala da görünce tiksinirim
  • J9 candır fakat J10LAR ve yeni nesil J9LAR çok rahatsız..
  • Bizim de okul servisimiz var C plakali Peugeot J9 araba da iyi yani bence :)
  • tabii ses gelicek motor kabin içidne yalıtım "0" motoru isuzu motorudur 1 milyon km devirir çok dayanıklı bir motor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault kango
    15 yıl önce açıldı
    Opel Frontera
    19 yıl önce açıldı
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim fikrim (yolcu olarak) minibüs tarihinin yüz karaları 1. magirus 2. j9
  • Servisle giderken en arka sol koseye gecip cami sonuna kadar acardim... Ne kadar zevkliydi be
  •  Peugeot J9

karizma araç ya..
  • Artık bu aracı karsan kendisi yapmıyor mu? Çünkü son modellerin önünde pejo simgesi değilde. Karsanın simgesi var.
  • Crafter candir.Hele otobanda.
  • Hayatımda Bindiğim en berbat araçlardan biri okula giderken hep Arıza Yapardı Külüstür.Okul sonradan Peugeot Boxer almıştı onlar çok rahattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 10 Nisan 2012; 9:15:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.