Şimdi Ara

Peugeot Access -Active farkı? (Satın Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
13.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki ay fuardan Peugeot 308 alacağım kısmetse, Access ve Active farklarını tam olarak bilmemekteyim, sitesinde de açıklama mevcut değil. Tam olarak nedir?

Ayrıca Eylül ayı kampanya fiyatından belki fuar indirimi, biraz daha düşük olur diye, bekleyeceğim bakalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Önümüzdeki ay fuardan Peugeot 308 alacağım kısmetse, Access ve Active farklarını tam olarak bilmemekteyim, sitesinde de açıklama mevcut değil. Tam olarak nedir?

Ayrıca Eylül ayı kampanya fiyatından belki fuar indirimi, biraz daha düşük olur diye, bekleyeceğim bakalım.

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//54/5499-e45d4e.pdf

bu linkten access, active ve sportium donanım farklarını inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhti

quote:

Önümüzdeki ay fuardan Peugeot 308 alacağım kısmetse, Access ve Active farklarını tam olarak bilmemekteyim, sitesinde de açıklama mevcut değil. Tam olarak nedir?

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//54/5499-e45d4e.pdf

bu linkten access, active ve sportium donanım farklarını inceleyebilirsiniz.
    Teşekkür ederim, kararı mı verdim ve ÖTV zammından kurtulmak için son bir hamleyle bugün 308 Active 92 HP Dizel aracı satın aldım.

• quote:

Teşekkür ederim, kararı mı verdim ve ÖTV zammından kurtulmak için son bir hamleyle bugün 308 Active 92 HP Dizel aracı satın aldım.

hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler...
  • Hayrını görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

quote:

hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler...

Alıntıları Göster
    Amin, cümlemize. Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için araç için evraklar bu hafta tamamlanır, haftaya araca kavuşma şansına sahip olabilirmişim, umarım kazasız, belasız iyi günlerde kullanılırım.

Gerçi insanda akaryakıt ve ÖTV denen ne idüğü belirsiz zamlardan sonra ne araba almak ne sürme hevesi bırakmasalarda mecburiyetten gerektiği için almak durumunda kaldım.

• quote:

Amin, cümlemize. Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için araç için evraklar bu hafta tamamlanır, haftaya araca kavuşma şansına sahip olabilirmişim, umarım kazasız, belasız iyi günlerde kullanılırım.

Gerçi insanda akaryakıt ve ÖTV denen ne idüğü belirsiz zamlardan sonra ne araba almak ne sürme hevesi bırakmasalarda mecburiyetten gerektiği için almak durumunda kaldım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayırlı olsun ,keşke fuarı yada sene sonunu bekleseydin.
    Fiyatlar zaten şişkin.
    Bana sorarsan zaten daha yüksek mtv oranına göre ayarlanmış gibi.
    2010 Aralık ayına göre euro %10-15 artmışken,1600 cc araçların çoğunda fiyatlar %20-25 artmış durumda.
    Hele sene sonunda model yılı atlama muhabbeti olacak,kimsenin Kasım,Aralık ayında ciddi indirimler olmazsa doğru dürüst araç alacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Hayırlı olsun ,keşke fuarı yada sene sonunu bekleseydin.
    Fiyatlar zaten şişkin.
    Bana sorarsan zaten daha yüksek mtv oranına göre ayarlanmış gibi.
    2010 Aralık ayına göre euro %10-15 artmışken,1600 cc araçların çoğunda fiyatlar %20-25 artmış durumda.
    Hele sene sonunda model yılı atlama muhabbeti olacak,kimsenin Kasım,Aralık ayında ciddi indirimler olmazsa doğru dürüst araç alacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Öğlen konuyu görmüştüm, karar verip almışsınız aracı.

Hayırlı olsun.. Ben de sene sonunu bekleyip beklememe konusunda kararsız kaldım ama bugün bir araç için kapora gönderdim.

Araç ekim sonu gibi gelecek sanırım o zamana kadar muhtemelen vazgeçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Öğlen konuyu görmüştüm, karar verip almışsınız aracı.

Hayırlı olsun.. Ben de sene sonunu bekleyip beklememe konusunda kararsız kaldım ama bugün bir araç için kapora gönderdim.

Araç ekim sonu gibi gelecek sanırım o zamana kadar muhtemelen vazgeçerim

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım. sakıncası yoksa fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

• quote:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım. sakıncası yoksa fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız.
  • Hayirli olsun, guzel secim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun.. kazasız belasız sürmeniz dilleğiyle...
  • quote:

Hayırlı olsun ne kadara aldınız aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorTTranS

Hayırlı olsun kazasız belasız.

Alıntıları Göster
    92 HP Active düz vitesli modeli, 44.400 lira olarak anlaştık, 45.500 den ancak bu kadar inebildi.

Otomatik 112 Hp lik araç içinse 49.250 lira istediler, ancak düz vites kullanmak hoşuma gittiği için ve 5.000 liralık fark göz ardı edilmeyeceği için düz vitesi tercih ettim. Start&Stop olmaması ve 20 Hp'lik fark düşündürse de uzun vade de beni tatmin edeceğini düşünüyorum.

Ben de fuarı bekleyecektim kesin niyetim oydu ancak ÖTV gerçeği gözümü korkuttu, madur olmamak adına ve bu fiyata çektikleri için açıkçası alayım gitsin dedim.

Sitesinde, 47.950 TL olarak fiyat biçilmiş, bu aya özel olduğunu düşünüyorum, sitesinin baya bir altında fiyat verince beni en çok etkileyen faktör bu oldu.

Ayrıca metalik boya farkını da dahil etmediler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

92 HP Active düz vitesli modeli, 44.400 lira olarak anlaştık, 45.500 den ancak bu kadar inebildi.

Otomatik 112 Hp lik araç içinse 49.250 lira istediler, ancak düz vites kullanmak hoşuma gittiği için ve 5.000 liralık fark göz ardı edilmeyeceği için düz vitesi tercih ettim. Start&Stop olmaması ve 20 Hp'lik fark düşündürse de uzun vade de beni tatmin edeceğini düşünüyorum.

Ben de fuarı bekleyecektim kesin niyetim oydu ancak ÖTV gerçeği gözümü korkuttu, madur olmamak adına ve bu fiyata çektikleri için açıkçası alayım gitsin dedim.

Sitesinde, 47.950 TL olarak fiyat biçilmiş, bu aya özel olduğunu düşünüyorum, sitesinin baya bir altında fiyat verince beni en çok etkileyen faktör bu oldu.

Ayrıca metalik boya farkını da dahil etmediler.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun aracınız.

peugeot sağlam indirimler yapan bi firma olarak bilinir zaten güle güle binin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozden05

hayırlı olsun aracınız.

Alıntıları Göster
    mümkün olursa foto da isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozden05

hayırlı olsun aracınız.

Alıntıları Göster
    Güle güle kullanın, araç içindeki her yolcunun emniyet kemerini kullandığından da emin olunuz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Güle güle kullanın, araç içindeki her yolcunun emniyet kemerini kullandığından da emin olunuz lütfen.

Alıntıları Göster
    Araç elime geçer geçmez, fotoları ekleyeceğim :)

Bu arada sormak istediğim bir şey var, başka bir aracıma ait plakayı bu aracıma geçirmek istesem, nasıl bir yol izlemeliyim? Plaka benim için özel olduğu için plakayı yeni alacağım araca geçirmek istiyorum. Ruhsat çıkartırken, eski aracıma da yeni plaka çıkartıp, zaten satma düşüncesindeyim.

Astarı kumaşından pahalıya gelecekse, hiç bulaşmayayım.

Emniyet kemeri olmadan çok kısa mesafeler dışında araç sürmem, araca da bindirtmemeye gayret ederim.

• quote:

Araç elime geçer geçmez, fotoları ekleyeceğim :)

Bu arada sormak istediğim bir şey var, başka bir aracıma ait plakayı bu aracıma geçirmek istesem, nasıl bir yol izlemeliyim? Plaka benim için özel olduğu için plakayı yeni alacağım araca geçirmek istiyorum. Ruhsat çıkartırken, eski aracıma da yeni plaka çıkartıp, zaten satma düşüncesindeyim.

Astarı kumaşından pahalıya gelecekse, hiç bulaşmayayım.

Emniyet kemeri olmadan çok kısa mesafeler dışında araç sürmem, araca da bindirtmemeye gayret ederim.

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Güzel seçim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.