Şimdi Ara

Peugeot 5008 (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
37.536
Cevap
147
Favori
1.647.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @kerem3577
    ben de eskiden sizin gibi dusunuyordum ama sanirim bu Opet ve sulu dizel olayi biraz farkli. 2 hafta kadar once iki ustteki opet mesajini baska bir konu altinda okumustum.
    acaba bir kisinin kuyruk acisi sonrasi mi yazilmis diye sikayetvar.com'a bir bakayim dedim, gordugum manzara, opet reklam butcelerinden olacaklarindan korkmasalar, Tvlerin ana haber bultenlerine cikacak kadar vahim bir manzara.

    normalde surekli shell'den ve surekli ayni istasyonun ayni pompasindan alirim ama mecbur kaldigimda opet'ten de mazot alirken artik opet'i, ozellikle sehir disindaki istasyonlarini listeden sildim....

    neyse o zaman toparlamistim sikayetleri yapistirayim buraya... sadece URL kisimlarini okusaniz ya da basliklari yeterli oluyor zaten durumu ozetlemeye.

    Sulu motorin:

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/714634/g/OPET+Benzinde+Su+Cikti!

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/794823/g/OPET+Kirli+Dizel+Yuzunden+Aracim+Ariza+Yapti!

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/793879/g/OPET+Aldigim+Yakit+Aracima+Zarar+Verdi+Ama+Ilgilenmediler!

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/741270/g/OPET+Tahlil+Sonuclari+Ile+Ilgili+Yazili+Bir+Bilgi+Gelemedi!

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/754045/g/OPET+Aldigim+Yatik+Aracima+Zarar+Verdi!

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/738855/g/OPET+Musteri+Memnuniyeti+Yok!

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/723016/g/OPET+Hem+Sulu+Benzin+Koydular+Hem+De+Sorun+Bulunamadi

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/693582/g/OPET+Motorin+Kalitesi+Yuzunden+Zarara+Ugradi!

    ….

    Eksik benzin:

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/724224/g/OPET+Motorin+yerine+Mis+gibi+Korfez+havasi

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/746316/g/OPET+Bu+Duruma+Aciklama+Istiyorum! bu super, benim depo 55 lt , fullettim 66 lt aldi diyor
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/739191/g/OPET+108+Kilometrede+20+Litre+Harcanmis+Gozukuyor

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/760368/g/OPET+6+Litre+Yakitla+80+Km+Gidemedim!

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/688623/g/OPET+Depo+Kapasitesi+Uzerinde+Yakit+Dolduruldu! bu da iyi 70 lt depoya 79 lt benzin.


    Daha bir suru var...

    konumuza donecek olursak, sanirim bizim araclarda yakit filtresinde su sensoru var, yurt disi forumlarda boyle birsey okudugumu hatirliyorum, hata mesaji ne diyor tam bilmiyorum ama ""water in diesel filter" gibi birsey olmasi lazim, denk gelen olursa ogrenmis oluruz. Eskiden o filtrede boyle bir kontrol oldugunu sanmiyorum... kaldi ki teknoloji gelisirken neden basimizi agritalim? ayrica cok buyuk rant var isin icinde, litresi 4 TL olan bir mal yerine litresi 0.00156 TL olan suyu satmaktan bahsediyoruz. neyse uzar bu konu. en guzeli bildiginiz sorun cikarmayan yerden almak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 1 Haziran 2011; 0:52:17 >




  • Selamlar,
    Yakıt konusunda dikkatli olmakta fayda var. Şimdiki araçlar biraz daha hassas oluyorlar.
    Bundan dolayıdır ki Toyota ve bazı markalar Türkiye'deki mazotun kalitesinin düşük olduğunu gerekçe göstererek dizel araçları göndermiyorlar.
    Önceleri mantıklı gelmiyordu fakat şimdi anlayabiliyorum. Kalitesi düşük mazot ile kullanılan aracın yaratacağı sıkıntılar hem markanın ismini lekeleyecek hemde maliyet anlamında yük getirecek.

    Kerem3577'ye bazı konularda katılmıyorum. Eskiden BMW, Mercedes kırsal motorin kullanmıyormuydu demişsin. Burada yanlış düşünüyorsun. Eskiden dizel araçları arabaya biner binmez motoru çalıştırılamıyordu, kontağı çevirip bir müddet bekliyordun, bir ışık vardı onun sönmesini bekliyordun ki aracı çalıştırabilesin. Şimdi hiç böyle problemler yok. Demek istediğim zamanla teknoloji gelişmekte, dün a denilen olay artık b hatta c durumuna geçti. Bence biraz dikkat etmekte fayda var.

    Shell neden onca yatırım yapıp sonrasında Ferrari ile geliştirdik diye yakıt reklamı yapsın, F1'de niye özel yakıtlar kullanılıyor.

    Şimdi burada önemli olan firmanın yakıtının kalitesizliğimi yoksa o bayilerin daha fazla kazanmak için yaptığı bir hilemi onu tespit etmek lazım. Eğer firmanın yakıtında kalitesizlik varsa bu zamanla firmanın piyasadan kaybolup gitmesine sebep olacaktı. Eğer istasyonların oyunu ise burada iş gene firmaya düşüyor demekki düzgün denetleme yapılamıyor. Kendi markalarına gelen zararı göremiyorlar.

    Şikayetvar.com'daki şikayetleri okudum. Birçok şikayete maalesef Opet geri dönüş yapmamış veya yapmış ama şikayetvar.com'da güncelleme yapmamış durumda. Açıkçası benim için bu durum eksi bir durum oldu. Bende sürekli Opet'ten yakıt almaya çalışan biriyim ama bendeki izlenimleri müşterilerin şikayetlerine pek önem vermeyen firma durumuna düştü. Maalesef bunu test etmekte pek hoş bir durum olmayacak benim için.

    5008'lerde bildğim kadarı ile ykaıt deposunda su sensörü bulunmakta. Yakıtta su tespit edildiğinde gösterge tablosunda bir sembol yanıyor ve uyarıda bulunuyor. Teknolojik biri olmama rağmen çok elektronik/teknolojik ürünleri sevmem. Narin olmalarından dolayı çabuk bozulmaya, bozuluncada masraflarının çok olmasından dolayı.

    Daha bilinçli bir toplum olup firmaların bu hatalarını rahatça dile getirmeliyiz (fakat hakaret boyutuna ulaştırmadan) ki daha iyi hizmet alabilelim. Böyle bir olay gelişmiş ülkelerin birinde olsaydı acaba o yakıt firması nasıl davranırdı. Bizdeki gibi 1,5 ay sessiz kalabilecekmiydi?

    Herkese kazasız ve keyifli sürüşler...




  • yeni 5008 im geldi..

    İlk iş kafalıklardaki video görüntüsünü ve kulaklıklardan sesi, radyodan bluetooth aracılı video sesini almak oldu..
    VİDEO BLUETOOTH KULAKLIKLAR NASIL KURULUR
    arabada olmayan alınacaklar
    1. DARK MİNİ MANİA MEDİA PLAYER (Hd smart vision ile birebir aynı) veya yeni versiyon olan cine mania.. (159 tl)
    2. video, sağ, sol ses kablolarının olduğu 3.lü video aktarıcı kablo (RCA kablosu) kadıköy yıldızhan da 3.5 tl
    3. USB BELLEK SD KART VEYA HDD BENDE 500GB LIK HDD VAR onu kullandım
    4. media mark dan aldığım netbook adaptörü (12 volt çıkışı olduğu için) 69 tl (ama netbook ve şarjı olan notbook içinde kullanılabiliyor, şarjı bitmişsse kullanılamıyor o durumda bilgisayarı kapatıyorsunuz, pili doldurabiliyor).
    NOt: arabanın çakmağına takılan basit kablo ile denedim çalıştırmadı. sebebini bilmiyorum..

    GELELİM KURULUMA

    1. 12 VOLT ADAPTÖRÜ CİHAZA TAKIN VİDEO KABLOLARINI ARABANIN AV 1 (SAĞ KISMINA)E TAKIN
    2. cihazda video müzik yüklü sd kart veya hdd takılı olacak, arabanın video konsolu ( önkoltukların arasında arkadaki kısım) on/off tuşuna basın(kısa ca basın) açın
    3. kulaklıkların ikisinide açma tuşuna uzun basarak açın mavi ledler yanıp söner,
    4. video konsolunda on off tuşuna ( açık ken) uzun basılı tutun av1 ledlerinin üstündeki sırada bluetooth yazan satırda kulaklık işareti mavi olarak yanıp sönmeye başalyacak, ikide bir miktar yanıp sönünce sürekli yanmaya başlaycak eşleştirme tamamdır ..
    5. bu işi radyo açıkken menüden bluetooth fonkiyonlarından cihaz aramayı seçin radyoda bluetooth cihazları arar ( teefonuda bu şekilde bağlıyorsunuz) bulur "rsr panel gibi" bişey yazıyor 2 tane çıkıyor sanırım ikisiyle de eşleşiyor, head li bişey yazıyor o sanırım kulaklık ona ok demeyin .panelindeki 3. mavi kulaklık simgesi sürekli yanmaya başlar eşleştirme tamamdır..

    şimdi cihazı açın film seyretmeye başlayın . Kulaklıklarda A B sviçi var a soldaki kafalığın B sağ daki kafalığın sesini alıyor...
    radyo açıkken source basın video panelini bulacaktır..

    resimlerle yine anlacağım ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupbalaban -- 1 Haziran 2011; 11:42:43 >




  • @yakupbalaban
    dark yerine wd tv mini kullanmamanizin ozel bir nedeni var mi?
    12 voltla calistigi icin ek, maliyetli bir adaptor gerekmiyor, ayrica media marktlerde 50 TL, fiyati da ucuz. eger bluetoothlu bir media oynatici varsa o durumda onunla bir kablodan kurtulmak mumkun olabilir ama onun disindaki tum medya oynaticilar hemen hemen ayni diye biliyorum.

    bu arada

    quote:

    Orijinalden alıntı: Serdar Unlu

    ...
    Benim derdime hala kimse bir cevap vermedi. CD dinlerken parcayi REPEAT yapmanin yolunu bulan birileri varsa lutfen paylassin.

    Sevgiyle kalin...

    Serdar Bey,
    dun arac icinde biraz trafikte kaldim, sizin repeat sorunuzun cozumunu buldum sanirim,
    herhangi bir usb ya da cd calarken OK buttonuna basin (yon tuslarinin ortasindaki button), karsiniza repeat ve shuffle menusu cikacak eger repeat'i aktive ederseniz sanirim sadece o track calar. zaten ekran altinda RPT diye uyari cikiyor.

    kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 1 Haziran 2011; 13:15:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oasisngn

    @yakupbalaban
    dark yerine wd tv mini kullanmamanizin ozel bir nedeni var mi?
    12 voltla calistigi icin ek, maliyetli bir adaptor gerekmiyor, ayrica media marktlerde 50 TL, fiyati da ucuz. eger bluetoothlu bir media oynatici varsa o durumda onunla bir kablodan kurtulmak mumkun olabilir ama onun disindaki tum medya oynaticilar hemen hemen ayni diye biliyorum.

    bu arada

    quote:

    Orijinalden alıntı: Serdar Unlu

    ...
    Benim derdime hala kimse bir cevap vermedi. CD dinlerken parcayi REPEAT yapmanin yolunu bulan birileri varsa lutfen paylassin.

    Sevgiyle kalin...

    Serdar Bey,
    dun arac icinde biraz trafikte kaldim, sizin repeat sorunuzun cozumunu buldum sanirim,
    herhangi bir usb ya da cd calarken OK buttonuna basin (yon tuslarinin ortasindaki button), karsiniza repeat ve shuffle menusu cikacak eger repeat'i aktive ederseniz sanirim sadece o track calar. zaten ekran altinda RPT diye uyari cikiyor.

    kolay gelsin.

    dark mini mania da olur wd tv minide...2 side aynı işi görüyor..
    yakup bey uygun zamanda resimli anlatımı bekliyoruz...teşekkürler




  • bu arada yarın bayiye görüşmeye gidiyorum..
    belli olmaz yarın bende 5008 li olabilirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja
    bu arada yarın bayiye görüşmeye gidiyorum..
    belli olmaz yarın bende 5008 li olabilirim...

    Hayırlısı olsun şimdiden.
    Bugün bankada gördüm, 5008 için kredi başvurusu yapıyordu birisi. Proforma fatura bedeli 58.500 TL idi 5008 Premium Pack Sedefli Beyaz. Opsiyonlari nedir bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    bu arada yarın bayiye görüşmeye gidiyorum..
    belli olmaz yarın bende 5008 li olabilirim...

    ben de fethiye oto show da gördüm görüşmek için gittim çocuklarla beraber bir de baktık ki 5008 li olmuşuz.ben derim ki 5008 li olmadan oradan asla ayrılamazsınız alırsanız eminim ki alacaksınız şimdiden hayırlı olsun

    5008 le hayat çok rahat




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerka48


    quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    bu arada yarın bayiye görüşmeye gidiyorum..
    belli olmaz yarın bende 5008 li olabilirim...

    ben de fethiye oto show da gördüm görüşmek için gittim çocuklarla beraber bir de baktık ki 5008 li olmuşuz.ben derim ki 5008 li olmadan oradan asla ayrılamazsınız alırsanız eminim ki alacaksınız şimdiden hayırlı olsun

    5008 le hayat çok rahat

    iyi dilekleriniz için teşekkürler..bende bugün anakara abc otomotivden buz mavisi premium pack.deri döşemeziz 59000 tl ye anlaştım...biraz fiyat fazla oldu gibi....ama arabada ön-arka alarm varmış...(ne demekse artık)..üstelik bu obs,yonu b,ldiğiniz üzere arabadanda çıkaramıyoruz...artık neyse dedim..anlaştık..kısmetse salı günü alacağım..bu arada abc otomotivden ayşe hanım çok yardımcı oldu..kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja


    quote:

    Orijinalden alıntı: omerka48


    quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    bu arada yarın bayiye görüşmeye gidiyorum..
    belli olmaz yarın bende 5008 li olabilirim...

    ben de fethiye oto show da gördüm görüşmek için gittim çocuklarla beraber bir de baktık ki 5008 li olmuşuz.ben derim ki 5008 li olmadan oradan asla ayrılamazsınız alırsanız eminim ki alacaksınız şimdiden hayırlı olsun

    5008 le hayat çok rahat

    iyi dilekleriniz için teşekkürler..bende bugün anakara abc otomotivden buz mavisi premium pack.deri döşemeziz 59000 tl ye anlaştım...biraz fiyat fazla oldu gibi....ama arabada ön-arka alarm varmış...(ne demekse artık)..üstelik bu obs,yonu b,ldiğiniz üzere arabadanda çıkaramıyoruz...artık neyse dedim..anlaştık..kısmetse salı günü alacağım..bu arada abc otomotivden ayşe hanım çok yardımcı oldu..kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum

    hayırlı olsun.
    ön arka alarm heralde ön arka park sensörleri olsa gerek.
    eğer video paketi de varsa fiyat yüksek değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 307xt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja


    quote:

    Orijinalden alıntı: omerka48


    quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    bu arada yarın bayiye görüşmeye gidiyorum..
    belli olmaz yarın bende 5008 li olabilirim...

    ben de fethiye oto show da gördüm görüşmek için gittim çocuklarla beraber bir de baktık ki 5008 li olmuşuz.ben derim ki 5008 li olmadan oradan asla ayrılamazsınız alırsanız eminim ki alacaksınız şimdiden hayırlı olsun

    5008 le hayat çok rahat

    iyi dilekleriniz için teşekkürler..bende bugün anakara abc otomotivden buz mavisi premium pack.deri döşemeziz 59000 tl ye anlaştım...biraz fiyat fazla oldu gibi....ama arabada ön-arka alarm varmış...(ne demekse artık)..üstelik bu obs,yonu b,ldiğiniz üzere arabadanda çıkaramıyoruz...artık neyse dedim..anlaştık..kısmetse salı günü alacağım..bu arada abc otomotivden ayşe hanım çok yardımcı oldu..kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum

    hayırlı olsun.
    ön arka alarm heralde ön arka park sensörleri olsa gerek.
    eğer video paketi de varsa fiyat yüksek değil.


    Arkada kafaliklarda 2 monitor var..video paketi sanirim bu...(uzun zamandir dvd player verilmiyor diye biliyorum...)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakupbalaban

    yeni 5008 im geldi..

    İlk iş kafalıklardaki video görüntüsünü ve kulaklıklardan sesi, radyodan bluetooth aracılı video sesini almak oldu..
    VİDEO BLUETOOTH KULAKLIKLAR NASIL KURULUR
    arabada olmayan alınacaklar
    1. DARK MİNİ MANİA MEDİA PLAYER (Hd smart vision ile birebir aynı) veya yeni versiyon olan cine mania.. (159 tl)
    2. video, sağ, sol ses kablolarının olduğu 3.lü video aktarıcı kablo (RCA kablosu) kadıköy yıldızhan da 3.5 tl
    3. USB BELLEK SD KART VEYA HDD BENDE 500GB LIK HDD VAR onu kullandım
    4. media mark dan aldığım netbook adaptörü (12 volt çıkışı olduğu için) 69 tl (ama netbook ve şarjı olan notbook içinde kullanılabiliyor, şarjı bitmişsse kullanılamıyor o durumda bilgisayarı kapatıyorsunuz, pili doldurabiliyor).
    NOt: arabanın çakmağına takılan basit kablo ile denedim çalıştırmadı. sebebini bilmiyorum..

    GELELİM KURULUMA

    1. 12 VOLT ADAPTÖRÜ CİHAZA TAKIN VİDEO KABLOLARINI ARABANIN AV 1 (SAĞ KISMINA)E TAKIN
    2. cihazda video müzik yüklü sd kart veya hdd takılı olacak, arabanın video konsolu ( önkoltukların arasında arkadaki kısım) on/off tuşuna basın(kısa ca basın) açın
    3. kulaklıkların ikisinide açma tuşuna uzun basarak açın mavi ledler yanıp söner,
    4. video konsolunda on off tuşuna ( açık ken) uzun basılı tutun av1 ledlerinin üstündeki sırada bluetooth yazan satırda kulaklık işareti mavi olarak yanıp sönmeye başalyacak, ikide bir miktar yanıp sönünce sürekli yanmaya başlaycak eşleştirme tamamdır ..
    5. bu işi radyo açıkken menüden bluetooth fonkiyonlarından cihaz aramayı seçin radyoda bluetooth cihazları arar ( teefonuda bu şekilde bağlıyorsunuz) bulur "rsr panel gibi" bişey yazıyor 2 tane çıkıyor sanırım ikisiyle de eşleşiyor, head li bişey yazıyor o sanırım kulaklık ona ok demeyin .panelindeki 3. mavi kulaklık simgesi sürekli yanmaya başlar eşleştirme tamamdır..

    şimdi cihazı açın film seyretmeye başlayın . Kulaklıklarda A B sviçi var a soldaki kafalığın B sağ daki kafalığın sesini alıyor...
    radyo açıkken source basın video panelini bulacaktır..

    resimlerle yine anlacağım ...

    Yakup bey son satirda...radyo acikken source basin..video panelini bulacaktir
    Diye yazmussiniz..zaten bluetooth kulakliklardan ses geliyor.bu islem ilave olarak arabanin hoplarindanda ses gelmesi icinmi acaba .? Siz denedinizmi..ses geliyormu bu sekilde..
    Tesekkurler




  • sevgili omerka
    fethiye autoshow da gördüğün 5008 köpekbalığı grisydi değil mi? onu sadıklardan almıştım fethiyeye götüreceğiz sonra teslim edelim dediler tamam dedim. sonra aklıma geldi görenlerin nazarı değecek diye. umarım nazarın değmemiştir :))
  • Sayın ganeja, aldığınız fiyat vergi levhası indirimli fiyat mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wind32

    Sayın ganeja, aldığınız fiyat vergi levhası indirimli fiyat mıdır?


    evet dostum..şahsi vergi levhalı....eğer ilgilenirseniz abc de mavi ve beyaz 2 adet daha var(dı)....58500 e biter...ayşe hanımla görüşebilirsiniz...(benimkinin biraz pahalı olmasının sebebi ön arka alarm paketi imiş...400 civarında farketti
  • Merhaba arkadaşlar
    Geçen hafta İzmir Gaziemir Arkas'tan vergi levhasına 58.000 TL ye Buhar Grisi 5008 imi hayırlısı ile aldım.

    Araç ile birlikte orjinal halı paspaslar , çok kulanışlı ilkyardım çantası ve yangın söndürücü ,eşya filesi ve kulaklıklar eksiksiz verildi.(Modacar da orjinal 5008 kauçuk paspaslar var tavsiye ederim).

    Araç ile şuana kadar 400 km yaptım ilk izlenimlerim beklediğimden iyi diyebilirim.Bir tek 2.ve 3 vites geçişleri biraz beli ediyor ama diğerlerinde bir sorun yok.Zamanla gaz ayarı ile bu aşılıyor veya daha seri ve hisis bir kullanım istenirse spor modu bunu karşılıyor diyebilirim.

    Öncelikle bu sayfalarda okuduğum ve benide endişelendiren 120 ve üstünde titreme vb.sorunlar şükür ki bende olmadı.Hafta sonu çocuklar ile 4 yetişkin 1 büyük ve 1 küçük çocuk Çeşme - Alaçatıya gittim.Çocuklar ilk heves arkada gitmek istediler ve hiç rahatsız olmadan tüm koltuklar açık bir şekilde gidip geldik.Koltuk diz mesafelerinde en azından bizim için bir sorun yok gibi.Otobanda aracı denemek için kısa bir süre için 170 kadar çiktım ve titreme vb.hiçbiri olmadı.Gidiş ve gelişte ciruse controle alıp sabit 130 km hız ve klima açık bir şekilde kullandım.Çoğunluğu şehir içi kullanım olmak üzere yakıt göstergesi şuan için 100km de 7 lt.olarak görünüyor.

    Aracın konforu ve müzik sitemi bence makul.Hep olmasını istediğim nevigasyon ve geri görüş sitemi bence büyük eksik.Nevigasyonu cep telefonu ile çözdüm fakat geri görüş için beklemedeyim.Diğer aracımda vardı baya alışmışım şimdi anlıyorum.Arka taraftaki görüntü sistemi için birşey düşünmedim çünkü karışık kuruşuk etrafta fazla kablo gözüksün istemiyorum.

    Bu arada 2.sıra koltuklar ile 3.sıra koltuklar arasında eni 15 cm derinliği 10 cm civarında bir boşluk var ve malum halı kaplı.3.sıra koltukları kullanımda buraya basıldığında daha ilk kullanımda ilerde buraların toz ve çamur olacağını gördüm.Bugün bu boşluğa ilkyardım çantası , yangın tüpü diğer eşyalarımı yerleştirdim hepsini aldı üzerinede bir boy laminant alıp koydum çuk oturdu.Bu laminatı siyah deri görünümlü vinil kumaşla kaplayacağım.Böylece hem bu alan kulanılmış oldu.Etrafata ıvır zıvır yok hemde arkadakiler rahatca üzerine basıp hareket edebilecekler.Temizliğide kolay olacak.

    Herkeze kazasız hayırlı sürüşler dilerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdar Unlu

    Herkese merhaba.

    2,000 km deki aracimiza yakiti ucuz diye Full Petrol'den aliyoruz ve simdiye kadar soylediginiz sikintilarin hicbirini yasamadik.

    Aynadaki kor nokta ciddi bir sorun bencede, cozumu yakalayan arkadaslarin paylasimlarini bekliyoruz.

    Monitorlerden yararlanmak icin bence en iyi cozum alinabilecek en ucuz Portable DVD Player i temin etmek. Bizde daha once Sony marka olanda vardi ama en cabuk o bozuldu, ekrani kendi etrafinda donen Philips'e falan bence ihtiyac yok ama zevkler tartisilmaz. Baglanti kablolarini biraz uzun tutabilirseniz portatif monitoru onde veya 3. sirada kullanabiliyorsunuz. Ayrica simdiye kadar alinmis tonla DVD yi USB belleklere atmaya calismaktanda yirtmanin yolu bu gibi gorunuyor bana. Kulakliklari cocuklarin kullanmalarina ailecek pek sicak bakmiyoruz. Buna tesadufen buldugumuz cozum ise aldigimiz Recaro araba koltugunun kendi kolonlarinin olmasi. DVD Player i arabaya, koltugun hoparlorlerinide kulaklik cikisindan Player a takinca hersey tamam oldu.

    Benim derdime hala kimse bir cevap vermedi. CD dinlerken parcayi REPEAT yapmanin yolunu bulan birileri varsa lutfen paylassin.

    Sevgiyle kalin...


    Onlarca bin lira verip aldığınız araçlara ucuz yakıt koymayın. 150-200 tl için değmez. Kaliteli yakıt kullanmanızı, yakıt gösterge ışığı yanmadan deponuzu doldurmanızı önemle tavsiye ederim. İyi forumlar, kazasız sürüşler.




  • Dün Shell bayinden aldıgım dizel ile aracımdaki sabahları olan devir düşüklüğü,silkinme problemi tamamen ortadan kalktı.Demekki sorun Opetin sattıgı kalitesiz dizel imiş.
    Tüm arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pitt5008

    Dün Shell bayinden aldıgım dizel ile aracımdaki sabahları olan devir düşüklüğü,silkinme problemi tamamen ortadan kalktı.Demekki sorun Opetin sattıgı kalitesiz dizel imiş.
    Tüm arkadaşlara duyurulur.

    bu shellin hangi dizeli acaba..?tek tip dizelmi var shellde...bende daha önce c-max vardı..sürekli opet euro dizel alıyordum..bir sorun yaşamadım..ama 5008 biraz daha hassas galiba seçici olmak lazım..opetten şikayetler başladı
  • Bugün ben de 5008 sahibi oldum. Müzik sistemi görünüş olarak hiç yakismamasina rağmen işlevsellik açısından fena değil. 160GB'lik iPod'u sorunsuz gördü ve çaldı ancak iPod'tan müzik dinlerken cep telefonun ile Bluetooth bağlantısını kaybetmesi kötü. Ilk kalkış esnasında ve sonraki vites geçişinde araç "yigiliyor" ancak sonraki vitesler gayet tatminkar. Cam tavan ve koltuk başlıklarındaki ekranlar benim minik adamın aracı begenmesine yetti :-) Zaten çocuk için bu sınıfta bir araç akmaya karar vermiştim.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.