Şimdi Ara

Peugeot 5008 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.524
Cevap
145
Favori
1.643.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 22poem

    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
    Edirnede oturuyorum ve 5008 almak istiyorum. Edirneye yakın bayiler arasında PREMIUM PACK - 1.6 HDi 112 bg - Auto6R yi en uygun fiyatla nereden alabilirm. yardımcı olursanız sevinirim.

    mrh ben denizli sadıklardan premium pack alarm paketi hariç sigorta ve kasko dahil 62500 tl ye aldım türkiye de en uygun fiyatı ve hizmeti orada buldum alacaksanız hiç düşünmeyin derim alırsanız şimdiden hayırlı olsun.....
  • simdi bayii leri yaristirmayalim ama,
    zam mi geldi acaba cunku kasko haric (jbl ve alarm paketi de haric) pazarlikli son fiyat 58000 TL idi mart sonu fiyati. kasko da sifirdan baslatinca 1500 TL civari oluyor. sonuc 59500. arada 3k var.
  • Ben ıstanbulda bir çok bayi aradım, 5008 in premium pack jbl ve alarm deri hariç full fonanımlısını 62500 tl ye indrebildim ama club finans doktors kartın varmı diye aktif iriyil libadiye caddesindeki bayide Uğur bey bana sordu bende var dedim doktorlara finans kartı olanlara indrimlerinin olduğunu söyledi, (KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER) deri paketi dahil 60800 tl son fiyat (trafik sgortası dahil) fiyat verdi.. Ben bir kaç bayiyi tokuşturdum ve ortaya bu fiyat çıktı başkaca 50 tl bile indiremedim, bende aldım, Ama şunu diyeyim aldığınız araçtaki donanımları tek tek öğrenin,(peugout nun sitesinde ancak broşür ve teknik özellikler PDF dosyalarını inceleyince buluyorsunuz donanım listesini).
    Bu arada Türkiyeye gönderilen 5008 lere navigasyon takmıyorlar, tabiii bizler çöl bedevileriyiz ve mağaralarda yaşıyoruz yaaa, fransız efendilerimiz bize uygun bulmamış olacaklar ki navigasyonu koymamışlar araca.
    Siz siz olun iyi araştırın, bir sürü donanım seçeneği var araçlarda biri bile eksik olsa düşük fiyat duyup sanki full almış gibi olabilirsiniz, mesela ön park sensörü olmayan premium pack da var bayilerde.
    Vergi levhanız varsa ekstra indirim var . Anadoluda daha da uygun alınabilir. Bu arada Sedefli beyaz 500 tl daha fiyatlı gidiyor bu aralar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupbalaban -- 27 Mayıs 2011; 1:28:47 >
  • Ben captiva kullanıyordum scenic citroen grand picasso yu ve 5008 i denedim ve euro ncap ın sitesinden çarpışma testlerini izledim, scenic ve 5008 5 yıldız almışlar, citroen G.picasso nun puanı biraz düşük olmakla birlikte oldukça başarılı, captiva beklenilenden kötü çıkmış,

    Sürüş konforu 5008 in harika, sanki uçak kullanıyor gibi hissediyorsunuz, otomatik vites değişimleri belli oluyor ama onun bile bir tatlılığı var, her vites geçişini tahmin edip kendiniz gazdan keserseniz hissetmeniz azalıyor.
    G.scenicin gaz pedalına cevap vermesi gecikiyor, bir çok kişide aynı sorunu tesbit etmiş, yani scenik le kırmızı ışıkta -eğer devamlı gaza basıp çekmezseniz- birden fırlayamazsınız, bunun dizel olmasıyla filan alakası yok, gösterge tablosunu bile dijital yapan bir firmadan ne beklersiniz, gaza basıyorsunuz, önce bilgisayara gidiyor o da tamam derse arabanıza gaz veriliyor, gibi..
    Tasarım yapanlara sesleniyorum burdan bir şekilde açılır tavan yapsınlar 5008 e sırf açılır tavanı olmadığı için bir ay düşündüm bu arabyı alıyım mı diye, jeep alıyosunuz dünya para vergisi fazla çok yakıyor, MPV alıyosunuz açılır tavan yok scenicde açılır tavan var ama otomatik vites yok, ve araçlar hala yere yakın, yol bariyerlerinde etrafı göremiyor önünüzdeki araba manzaranız oluyor, içlerinde koltuğu en yüksekte olan yine 5008 sürücü koltuğu en üste kaldırılınca captivanın koltuk seviyesi ile aynı oluyor ben ölçtüm. Araç alırken tavan yüksekliğini yazıyorlar, ama koltuğun yerden ne kadar yüksek olduğunu bilemiyorsunuz, secenic in koltuk seviyesi 5008 den 5 cm daha alçak.
    EEyy MPV tasarımcıları; yerden yüksek yapın arabalarınızı, 3. sırayı 10 cm daha büyütün, ve açılır tavan koyun arabalara.... Haa bide 5008 de tavan çıtası niye yok, çıta yerine bir sürü masafla bir şekil yapmışssınız, fonksiyonsuz.. Tavan bagajını kapıdan kapıya bir çıta ile tutturabiliyorsunuz ve arabanın görünümünü bozuyorsunuz. Fazladan para veriyorsunuz. Captivanın tavan bagajını 5008 e uydurmak için en az 300 tl masraf edeceğim..Tavan çıtası olsa çok basit olacaktı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupbalaban -- 27 Mayıs 2011; 1:31:09 >
  • ben bir duzeltme yapayim mart sonu 58k TL ye aldigim 5800 sedefli beyaz ama deri paket yok. yani alarm paketi, jbl, deri paket olmayan (on park sensoru, usb connect, video, sunroof vs var) bu fiyat. deri paket 1.5k oynuyordur dogrudur.
  • Bu haftaki AutoShow dergisinde arkadan çarpmalarda özellikle 3. sıra koltuklu MPV'lerin ve küçük vanların büyük risk altında olduklarına dair bir test mevcut. Arkadan çarpma testlerinin EuroNCAP'e dahil edilmesi sözkonusuymuş.

     Peugeot 5008


     Peugeot 5008


    Test linki:

    http://www.autobild.de/artikel/heckcrash-test-renault-grand-scenic-1558667.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oasisngn

    ben bir duzeltme yapayim mart sonu 58k TL ye aldigim 5800 sedefli beyaz ama deri paket yok. yani alarm paketi, jbl, deri paket olmayan (on park sensoru, usb connect, video, sunroof vs var) bu fiyat. deri paket 1.5k oynuyordur dogrudur.


    Sayın oasisngn, siz bu fiyata aracınızı nereden almıştınız? Bu fiyat hala geçerli midir acaba?
  • Mart ayında bir kampanya varmış bayilere sordum ozamanlarda kasko da dahil 60 bin altında premium pack ı alabiliyormuşuz geç kaldık, şimdi premium pack (kumaş koltuk, jbl, alarm hariç diğer donanımlar olan park paketi, usb wıp bluetooth paketi dahil ıstanbulda en son 62500 tl ye alabiliyorsunuz. Eğer vergi levhanız varsa 60 bin altına iniyor herhalde kasko hariç trafik sıgortası ruhsat vs dahil..
  • Selam arkadaşlar. Ben de dün mavi bir 5008 aldım. Deri koltuk, bluetooth 60.000 TL tuttu. Daha aracın özelliklerini bile inceleyemedim. Hayırlısıyla kazasız belasız kullanırız inşallah.
  • herkese merhaba
    nisan sonunda 5008 ime kavuştum.önceki aracım scenic idi. şimdi 1000 km de. beyaz alayım diye çok düşündüm . modaymış ama bu sene moda olan seneye olmaz diye her zaman geçerli olabilecek kpekbalığı gri aldım. kendi gözlemlerimi aktarmak istedim. kesinlikle aldığıma pişman olmadım. ama bir iki husus kafama takıldı. muhtemelen bu forumu peugeot turkiyeden de birileri okuyordur. en azından onlara fikir olur.
    1. müzik sistemini her açtığımda direkt usb dekileri okuyor. önceki sürüşte en son ne dinlediğinize bakmadan gene usb deki çalıyor.
    2. vites geçişleri normalde çok rahatsız etmiyor ama benzinlikten, tali yoldan vs ani yola fırlamak gerektiğinde sorun olacak gibi
    3. arka yolcu klimaları aşırı gürültülü çalışıyor nerdeyse arabadaki bütün seslerin toplamından fazla ses çıkarıyor
    4. öndeki yolcu koltuğunun emniyet kemeri uyarısı ilk çalışmada bipleyip süresini doldurduğunda susuyor fakat yola devam ederken her tümseğe giriş çıkış ve sarsıntıda yeniden devreye giriyor
    5. saklama gözleri sayıca çok ama şöyle geniş geniş bi tane yok. örneğin a4 boyutunda bir ince dosyayı sığdıracak yer bulamadım
    tüm bunlara rağmen memnuniyetim %95 .
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.peugeot 5008 i seçmemde bu forumun ve siz değerli üyelerin katkısı çok büyüktür.bende peugeot markasına ön yargılı yaklaşanlardan idim lakin arabayla yaptığım 3 seferlik test sürüşünden sonra ve eşimin arabaya olan alaksaından dolayı bende 2 gün önce kararımı verdim inşaallah plaka işlemleri çarşamba günü bitecek. premıum pack sedefli beyaz 5008 i vergi levhası indirimiyle 58150 tl ye aldım işbankasının 0.84 +dosya masrafı kampanyasından yararlandım.
    kafama takılan en buyuk sorun dvd player olayı özellikle bundan dolayı foruma üye oldum.eşimin önceki arabası kia sorento idi aracın çok buyuk olması ve vergilerinin ağırlığından ve ayrıca yakıt tuketımınden başka bir şikayetımız yok tu lakin alışageldiğimiz bazı alışkanlıklarımız var mesela küçük oğlumun arka monitörlerden calliou u seyretmeden bi yere gitmemesi gibi.bizde bunu ikame etmek adına 5008 in ilk seçeneğimiz olabileceğine karar verdik ama foruma girdikten sonra gördümki bu iş çok çetrefelli bir hal almış.yok WD TV Live alanlar I phone u komposit bağlayanlar samsung telefonuyla bağlananlar ..... derken bu iş benim kafamı attırdı soluğu serviste aldım bu sabah.ve servistekilere siz bu arabanın dvd playerini satmıyormusunuz arkadaş diye yüklendim,onlarda evet dediler ve önüme bir portatif DVD PLAYER çıkardılar ve 379 tl fiyat dediler ama şimdi Haklarını yiyemem, abi medya markta daha hesaplı bunlar diyede eklediler.
    tamamen şoktayım şu an ben katalogta arka orta koltuğun üzerindeki dvd playeri görünce getirecekleri cihazında öyle bişey olduğunu sandım ama nerde..... alakası bile yok hatta cihazın kutusunda RCA bağlantı kablosuda çıkmıyomuş.

    şimdi siz değerli dostlarıma sorum şu!!!!!

    acaba bu metodu yani Portatif DVD player olayını deneyen varmı medya markta birçok ürün var hatta SABA 169 tl ile indirimde. en ele avuca gelip braz kalıteli görüneni ise PHILIPS onunda 219-229 ve 299 tl lik modelleri var en iyisi tabiki 299 tl olanı lcd ekranı 360 derce dönebiliyor.
    esasında bu sistemin bir çok artısı olabilir diye düşünüyorum. bikere 3. bir ekranınız daha oluyor ön veya 3. sıra koltuklara lcd servis edebiliyosunuz ayrıca seyahatlarda yanınıza alıp odanızdada seyredebiliyorsunuz ama olay şu kiiii BU SİSTEM BİZİM ARAÇLARDA SAĞLIKLI ÇALIŞIYOMU !!!!!!
    Benim tek derdim bu ,bunu öğrenmek .
    Bilen yahut deneyen veya fikri ve bilgisi olan hatta hatta kullanan arkadaşlarımın bana cevap yazmasını bekliyorum
    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OSGBERR

    Arkadaşlar öncelikle merhaba.peugeot 5008 i seçmemde bu forumun ve siz değerli üyelerin katkısı çok büyüktür.bende peugeot markasına ön yargılı yaklaşanlardan idim lakin arabayla yaptığım 3 seferlik test sürüşünden sonra ve eşimin arabaya olan alaksaından dolayı bende 2 gün önce kararımı verdim inşaallah plaka işlemleri çarşamba günü bitecek. premıum pack sedefli beyaz 5008 i vergi levhası indirimiyle 58150 tl ye aldım işbankasının 0.84 +dosya masrafı kampanyasından yararlandım.
    kafama takılan en buyuk sorun dvd player olayı özellikle bundan dolayı foruma üye oldum.eşimin önceki arabası kia sorento idi aracın çok buyuk olması ve vergilerinin ağırlığından ve ayrıca yakıt tuketımınden başka bir şikayetımız yok tu lakin alışageldiğimiz bazı alışkanlıklarımız var mesela küçük oğlumun arka monitörlerden calliou u seyretmeden bi yere gitmemesi gibi.bizde bunu ikame etmek adına 5008 in ilk seçeneğimiz olabileceğine karar verdik ama foruma girdikten sonra gördümki bu iş çok çetrefelli bir hal almış.yok WD TV Live alanlar I phone u komposit bağlayanlar samsung telefonuyla bağlananlar ..... derken bu iş benim kafamı attırdı soluğu serviste aldım bu sabah.ve servistekilere siz bu arabanın dvd playerini satmıyormusunuz arkadaş diye yüklendim,onlarda evet dediler ve önüme bir portatif DVD PLAYER çıkardılar ve 379 tl fiyat dediler ama şimdi Haklarını yiyemem, abi medya markta daha hesaplı bunlar diyede eklediler.
    tamamen şoktayım şu an ben katalogta arka orta koltuğun üzerindeki dvd playeri görünce getirecekleri cihazında öyle bişey olduğunu sandım ama nerde..... alakası bile yok hatta cihazın kutusunda RCA bağlantı kablosuda çıkmıyomuş.

    şimdi siz değerli dostlarıma sorum şu!!!!!

    acaba bu metodu yani Portatif DVD player olayını deneyen varmı medya markta birçok ürün var hatta SABA 169 tl ile indirimde. en ele avuca gelip braz kalıteli görüneni ise PHILIPS onunda 219-229 ve 299 tl lik modelleri var en iyisi tabiki 299 tl olanı lcd ekranı 360 derce dönebiliyor.
    esasında bu sistemin bir çok artısı olabilir diye düşünüyorum. bikere 3. bir ekranınız daha oluyor ön veya 3. sıra koltuklara lcd servis edebiliyosunuz ayrıca seyahatlarda yanınıza alıp odanızdada seyredebiliyorsunuz ama olay şu kiiii BU SİSTEM BİZİM ARAÇLARDA SAĞLIKLI ÇALIŞIYOMU !!!!!!
    Benim tek derdim bu ,bunu öğrenmek .
    Bilen yahut deneyen veya fikri ve bilgisi olan hatta hatta kullanan arkadaşlarımın bana cevap yazmasını bekliyorum
    teşekkürler


    selamlar,
    bende aracım için portatif kendinden ekranlı bir tane ürün aldım. herhangi bir svideo çıkışlı ve ses çıkışları olan cihazı sisteme rahatlıkla bağlıyorsunuz. bence aracım bu konuda bir ayrımı yok :) iphone gibi cihazlar ise zaten yanınızda taşıdığınız ürünler olduğundan herhangi bir yere giderken (şehir içi seyatlarde) ek bir cihaz taşınması ve araçta gizlenmesi gereksinimi yaratmadığı için tercih edilebilir ancak bu da dvd ,cd gibi benzer medya ortamındaki filmlerin izlenebilmesi için evde ön hazırlıkların yapılmasını gerektirir :) bu araçtaki bence en büyük eksiklerden biri ana ünite ve speakerlar. eğer ana ünitede kendinden ekranlı ve arkadaki ekranlara görüntü aktarabilen bir ana ünite olsa idi çok daha şık olurdu... böylece usb belleklere yüklenecek filmlerde dahil olmak üzere geniş bir alternatif içerisinden yararlanılabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karhakan

    herkese merhaba
    nisan sonunda 5008 ime kavuştum.önceki aracım scenic idi. şimdi 1000 km de. beyaz alayım diye çok düşündüm . modaymış ama bu sene moda olan seneye olmaz diye her zaman geçerli olabilecek kpekbalığı gri aldım. kendi gözlemlerimi aktarmak istedim. kesinlikle aldığıma pişman olmadım. ama bir iki husus kafama takıldı. muhtemelen bu forumu peugeot turkiyeden de birileri okuyordur. en azından onlara fikir olur.
    1. müzik sistemini her açtığımda direkt usb dekileri okuyor. önceki sürüşte en son ne dinlediğinize bakmadan gene usb deki çalıyor.

    kontrol etmem lazim ama bana sanki radyoda birakinca radyodan basliyor gibi geldi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: karhakan
    2. vites geçişleri normalde çok rahatsız etmiyor ama benzinlikten, tali yoldan vs ani yola fırlamak gerektiğinde sorun olacak gibi

    firlamak gerektiginde oncesinde "S" ye basmanizi oneririm. ozellikle ilk calistiginda beklemeden ve motor isinmadan hareket ediyorsaniz spor modu herseyi kolaylastiriyor.
    quote:

    Orijinalden alıntı: karhakan
    3. arka yolcu klimaları aşırı gürültülü çalışıyor nerdeyse arabadaki bütün seslerin toplamından fazla ses çıkarıyor

    bunu acmak icin on paneldeki klima kontrol yuvarlagindaki rear dugmesine mi basiyorsunuz. arkadan hic klima sesi duymadim simdiye kadar. tarif etmeniz lazim sesin geldigi yer hava cikisi mi, baska bir sesten mi bahsediyoruz...
    quote:

    Orijinalden alıntı: karhakan
    4. öndeki yolcu koltuğunun emniyet kemeri uyarısı ilk çalışmada bipleyip süresini doldurduğunda susuyor fakat yola devam ederken her tümseğe giriş çıkış ve sarsıntıda yeniden devreye giriyor

    emniyet kemeri hayat kurtarir, yolculariniza ya takmasini soyleyin ya da sabit oturmalarini :)
    quote:

    Orijinalden alıntı: karhakan
    5. saklama gözleri sayıca çok ama şöyle geniş geniş bi tane yok. örneğin a4 boyutunda bir ince dosyayı sığdıracak yer bulamadım
    tüm bunlara rağmen memnuniyetim %95 .


    ayak altindakiler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakupbalaban

    Mart ayında bir kampanya varmış bayilere sordum ozamanlarda kasko da dahil 60 bin altında premium pack ı alabiliyormuşuz geç kaldık, şimdi premium pack (kumaş koltuk, jbl, alarm hariç diğer donanımlar olan park paketi, usb wıp bluetooth paketi dahil ıstanbulda en son 62500 tl ye alabiliyorsunuz. Eğer vergi levhanız varsa 60 bin altına iniyor herhalde kasko hariç trafik sıgortası ruhsat vs dahil..

    bence bayiilerin soylediklerini fazla ciddiye almayin, neticede maksimum kar hedeflerini gerceklestirmek istiyorlar. eskiden internet yokken kulaktan kulaga oynaniyordu ama artik, evden sonra en fazla para yatirdigimiz bir tuketim maddesi icin, pazarlik da yapilabilirken, en dusugu hedeflemek lazim.
    araba alinacak en iyi zaman (onem sirasinda gore)
    yil sonu > ceyrek sonu > ay sonu > herhangi bir zaman.
    eger yil sonunu bekleyemiyorsaniz 3-6-9. aylarin sonunu hedefleyin o zaman kotalarini doldurmak icin zaten kar etme gudulerinden biraz fedakarlik edebiliyorlar.
    baska arkadaslar da yazmis. su an 5008de
    - deri koltuk
    - jbl
    - alarm paketi
    - kasko
    olmayan paket filo indirimi ( sirket icin ) ile 58k TL.

    kasko ya da deri koltuk ya da bireysel alim ucreti, her biri icin 1000 er TL oynatabiliyor. Bence hedef olarak 58k gosterin bayii ye. Sansiz oldugumuz konu ise 5008 su an sinifinda en cok satan durumuna yukseldi o yuzden kota doldurma dertleri kalmamis olabilir bayiilerin.
    yeni arabalarina kavusan arkadaslara hayirli yolculuklar, 4000km ye ulasti benim arac.

    bence aractaki en buyuk eksiklik ( bilmiyorum baska fark eden var mi) yan aynalarda kör nokta icin dis bukeylik olmamasi, corrollada ve diger bir cok marka/model aracta bu mevcut. simdiye kadar 2 defa tehlike atlattim, buna bir formul bulmaya calisacagim bu haftasonu. aklimda 5-10 TL verip kucuk aynalardan almak ya da varsa sanayi'de aynalari kenarlari dis bukey olan oem aynalarla degistirmek var. daha evvel bunu yapmis olan varsa bilgi verirse memmun olurum.

    kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muerte69

    pasa343 arkadasim, hayirli ugurlu olsun!
    Sakincasi yoksa hangi ozellikte bir 5008 i, kac paraya, hangi bayiden aldin diye sorsam?

    Saygilar.



    Kusurabakma arkadaşım foruma ancak şimdi bakabildim.
    İZMİR Gaziemir Arkastan vergi levhasına (JBL, alarm,derikoltuk hariç) 58.000 TL.ye aldım.
    iyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oasisngn


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakupbalaban

    Mart ayında bir kampanya varmış bayilere sordum ozamanlarda kasko da dahil 60 bin altında premium pack ı alabiliyormuşuz geç kaldık, şimdi premium pack (kumaş koltuk, jbl, alarm hariç diğer donanımlar olan park paketi, usb wıp bluetooth paketi dahil ıstanbulda en son 62500 tl ye alabiliyorsunuz. Eğer vergi levhanız varsa 60 bin altına iniyor herhalde kasko hariç trafik sıgortası ruhsat vs dahil..

    bence bayiilerin soylediklerini fazla ciddiye almayin, neticede maksimum kar hedeflerini gerceklestirmek istiyorlar. eskiden internet yokken kulaktan kulaga oynaniyordu ama artik, evden sonra en fazla para yatirdigimiz bir tuketim maddesi icin, pazarlik da yapilabilirken, en dusugu hedeflemek lazim.
    araba alinacak en iyi zaman (onem sirasinda gore)
    yil sonu > ceyrek sonu > ay sonu > herhangi bir zaman.
    eger yil sonunu bekleyemiyorsaniz 3-6-9. aylarin sonunu hedefleyin o zaman kotalarini doldurmak icin zaten kar etme gudulerinden biraz fedakarlik edebiliyorlar.
    baska arkadaslar da yazmis. su an 5008de
    - deri koltuk
    - jbl
    - alarm paketi
    - kasko
    olmayan paket filo indirimi ( sirket icin ) ile 58k TL.

    kasko ya da deri koltuk ya da bireysel alim ucreti, her biri icin 1000 er TL oynatabiliyor. Bence hedef olarak 58k gosterin bayii ye. Sansiz oldugumuz konu ise 5008 su an sinifinda en cok satan durumuna yukseldi o yuzden kota doldurma dertleri kalmamis olabilir bayiilerin.
    yeni arabalarina kavusan arkadaslara hayirli yolculuklar, 4000km ye ulasti benim arac.

    bence aractaki en buyuk eksiklik ( bilmiyorum baska fark eden var mi) yan aynalarda kör nokta icin dis bukeylik olmamasi, corrollada ve diger bir cok marka/model aracta bu mevcut. simdiye kadar 2 defa tehlike atlattim, buna bir formul bulmaya calisacagim bu haftasonu. aklimda 5-10 TL verip kucuk aynalardan almak ya da varsa sanayi'de aynalari kenarlari dis bukey olan oem aynalarla degistirmek var. daha evvel bunu yapmis olan varsa bilgi verirse memmun olurum.

    kolay gelsin.




    Bende aynı tehlikeyi dün atlattım...Nerdeyse servis minübüsünün altına giriyordum..Sol ayna çok küçük çizildi..hızım düşük olmasından kurtuldum....Ölü nokta işi gerçekten çözmemiz gerekiyor...Daha önceleri caddy kullanıyordum..onun aynalarına alışık olduğumdan (onda kör nokta var) bu hatayı yaptım..Sorunu bir şekilde halleden varsa bilgi verirse gerçekten iyi olur...
  • dun gece mesaji yazdiktan sonra biraz arastirdim. geldigim nokta ebay.co.uk da su urunu satan bir satici buldum.
     Peugeot 5008

    sanirim cifti 75 TL civarina geldi, isitmalisi, mavisi vs de var, mevcut aynanin uzerine yapistiriliyor ya da tutturuluyor sanirim.
    siparisi verdim, USPS ile gelecegi icin 2-3 haftayi bulabilir gelince yorumlarimi yazarim. hepsiburada da bir kac kucuk dis bukey ayna var
    oncelikle ebaydan aldigimi deneyip olmazsa
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=otev2300501&categoryId=20024838
    bunlara yonelmeyi dusunuyorum.
    aslinda peugeot aynalarinda kendiliginden konkavlik oldugu icin bu sorun olmaz vs diyorlar ama ya ben koltugu cok geri cekerek kullaniyorum araci ve ayna, ayna kutusunun icinde kaliyor ve yeterli gorus saglamiyor ya da bildigimiz duz ayna bu bizdekiler.

    Tr de bulamadim orijinal boyutta uc kismi konkav olanlardan. yakin zamanda servise giden olursa sorarsa sevinirim.

    edit: ebay'dan aldigim aynalar geldi, mevcut aynanin uzerine yapistirdim, ve hic memmun kalmadim, normal gorusu etkileyecek kadar kalitesi kotu ve parabolik oldugu icin yan aynalarin ne gosterdigi, arabanin ne kadar geride oldugu anlasilamiyor. alirsaniz da sadece sola alin ve iyice yapistirmadan bir test edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 8 Haziran 2011; 12:12:34 >
  • PEUGEOT SATAN BİLGE

    31 MAYIS A KADAR CLUB FİNANS SAHİBİ DOKTORLARIMIZA CLUB FİNANS DOKTOR KART I OLANLARA ÖZEL İNDİRİM 549 737 40 80

     Peugeot 5008
  • VERGİ LEVHASI OLAN ŞAHIS VE FİRMALARA - FİRMA ORTAKLARINA ÖZEL İNDİRİM VARDIR

    PEUGEOT SATAN BİLGE

    549 838 40 80
  • bend daha denemedim ama evde bir kaç tane media player denedim, mediamark ta cine mania var 159 tl ye alıyosunuz iki cep tlefonu büyüklüğünde, birde flash kard alın ve istediğinizi yükleyin ( mkv dahil) bağlantı yapmak zaten olay değil hertürlü çıkışı var cine mania nın, aracım salı günü ( 3 gün sonra ) gelecek ilk işim bunu denemek olacak, bence 170 tl ye işi bitirirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.