Şimdi Ara

Peugeot 308 2010 benzinli otomatik D de iken vuruntu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Arkadaşlar selam, aracım 2010 model benzinli 308 otomatik vites. 126.000 de aracım, araç D konumunda kirmizi ışıkta frende beklerken 4 5 saniye de 1 çok ufaktan vuruntu yapıyor araba ileri hareket etmek istiyor gibi yapiyor. Ne olabilir ? Birde bu şekilde şuan kullanmaya devam etsem sorun olur mu ? Motor kulakçıkları daha yeni değişti. Yardımcı olursanız çok sevinirim canlar" 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhabalar,

Robotize şanzımana zaten çok verimli çalışan ve sorunsuz bir şanzıman diyemeyiz. Otomatik vites araçlar D'de iken kendini öne atar, sizin aracınızın şanzımanı özelinde ise, fazla ısınmaya,şehiriçi dur kalklara, trafikte beklenmeye ve performanslı kullanımı çok sevmeyen bir şanzıman. Işıklarda N'ye almaya özen gösterin derim.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt
    Hızlı geri dönüş için çok teşekkür ederim. Şunu eklemek istiyorum ben en son servise bakımları için bu aracı götürdüğüm de kafama takıldı sordum. Bu araç için bi kısım tam otomatik diyor birileri robotize diyor diye tam otomatik demişlerdi. Bir de sizin dediğiniz gibi kullanınca Bu sefer vitesi yanlış atarsam dur kalk oluyor öyle hızlı harket ederken PRND hatası veriyor bu sefer stop edip geri çalıştırmak gerekiyor. Şunu sormak istiyorum o şekilde kullanmaya devam etsem o vuruntu ileride çoğalır mi ?

• Oğuz.ACR O kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aracınız robotize şanzıman. Eat6 tam otomatik şanzımana sonraki yıllarda geçildi. Vuruntu kesin olarak artar ya da artmaz demek doğru olmaz fakat size problem çıkaracağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 🙏🙏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.