Şimdi Ara

peugeot 308 1.6 hdi auto6r 2000 devir ustune cikinca tekleme acil yardim ustalar iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arac 90binde rampalarda ve ani yuklenmelerde araba 1 den 2 ye yada 2 den 3 e gecerken 2000 devir ustune ciktiginda tekleme yapiyor ozel servise goturdum yakittan yapar dediler katki attilar mazot filtresi degisti shellden fulledim fakat hala devam ediyor yardim ederseniz cok sevinirim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Debriyaj balatasina baktirin.

• Hocam konuyla alakasi yok ama hazir bulmusken bisey sorayim. Ileride 308 dusunuyorum. 110lul dizellerden ilk kasa. Ancak sorunlu araba deniliyor. Oylemi?

• Sehir disindaydim yarin servise goturcem artik cunku sinir bozucu olmaya basladi. Fakat normal kullanimda hicbirsey yok calisma normal kalkisi normal cekisi normal sadece soyledigim gibi rampa gibi zorlayan yerlerde tekliyo ayrica araba bosta gaza yuklenildigindede ayni sekilde tekleme yapiyo debrijajdan olsa yapar mi ?

• Valla hocam ben bu sknti haric bir sey ile karsilasmadim arabanin yakisi ve cekisi cok iyi memnunum diyebilirim. Bu olayida cozersem sknti olmaz insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: zepal

Sehir disindaydim yarin servise goturcem artik cunku sinir bozucu olmaya basladi. Fakat normal kullanimda hicbirsey yok calisma normal kalkisi normal cekisi normal sadece soyledigim gibi rampa gibi zorlayan yerlerde tekliyo ayrica araba bosta gaza yuklenildigindede ayni sekilde tekleme yapiyo debrijajdan olsa yapar mi ?
    yakıt sisteminde sorun olarabilir. enjektörün biri göz kırpıyor sanırım.
  • quote:

Valla hocam ben bu sknti haric bir sey ile karsilasmadim arabanin yakisi ve cekisi cok iyi memnunum diyebilirim. Bu olayida cozersem sknti olmaz insallah

Anladim hocam. Eyvallah. Umarim sorununuz en kisa zamanda hallolur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Goturdugum usta enjektor degil dedi bunun gibi cok vaka ile karsilastim hepside yakittan yapar dedi. Son yakiti karabuk opetten aldiim 70 80 km sonra bu olay oldu. Arac bilgisayara baglandi hata kodu yok .

• Saolun hocam tesekkur ederim gonlunuze gore olur umarim.

• Buyuk bi sknti sayilabilir mi peki hocam. Maliyeti ne olur bize ?

• quote:

Buyuk bi sknti sayilabilir mi peki hocam. Maliyeti ne olur bize ?
    westgate inizde sorun olabilir..

aynı sorun bende de yapıyordu 308 1.6 hdi 90 hp aracımda.

2500 devir civarı sanki gazı kesiyo bırakıyo tekleme yapar gibi westgate i değiştirince düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

westgate inizde sorun olabilir..

aynı sorun bende de yapıyordu 308 1.6 hdi 90 hp aracımda.

2500 devir civarı sanki gazı kesiyo bırakıyo tekleme yapar gibi westgate i değiştirince düzeldi.

Alıntıları Göster
    egr veya varsa dpf tıkanıklığı da aynı sorunu yapabiliyor...
  • Westgate dediginiz nedir hocam ilk defa duydum maliyeti nedir .Yorumlariniz icin ayrica tesekkurler

• quote:

Westgate dediginiz nedir hocam ilk defa duydum maliyeti nedir .Yorumlariniz icin ayrica tesekkurler

turbonuzun bir parçası..

aracınızı servise götürün bence biran önce benim dediğim oladabilir olmayadabilir bu şekilde binmeyin ama hatta forumda başlık açana kadar servise gitseydiniz daha mantıklıydı
  • Hocam bartindaydim burdada servis yok yoldayim ankaraya donuyorum hrmen servise goturecegim saygilar

• Konu gunceldir

• Hocam geçenlerde aynı sorunu bende yaşadım. Rampalarda dediğiniz gibi sanki ufak ufak tekleme yaptı araç. Ama sonradan geçince bende üstünde durmadım. Araç 2011 Astra j cosmo dizel.

• quote:

Arac 90binde rampalarda ve ani yuklenmelerde araba 1 den 2 ye yada 2 den 3 e gecerken 2000 devir ustune ciktiginda tekleme yapiyor ozel servise goturdum yakittan yapar dediler katki attilar mazot filtresi degisti shellden fulledim fakat hala devam ediyor yardim ederseniz cok sevinirim saygilar

bir çok nedenden yapar

1 egr valfi
    2 egzoz manifoldu kurum yapmış olabilir
    3 son olarakta yakıt filtresi kötü mazottan su çekmiştir
  • Sanzimandandir. Bizdede otomatik corolla dizel var 1. Viteste ayaginizi gazdan cekip aniden basinca sanki acemi biri debriyajdan aniden ayagini cekmis gibi ileri geri sarsiyor araci. Arasira oluyor sadece o yuzden aciliyet duymadik ama sizinki cok rahatsiz ediciyse sanzimani gosterin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Arac 90binde rampalarda ve ani yuklenmelerde araba 1 den 2 ye yada 2 den 3 e gecerken 2000 devir ustune ciktiginda tekleme yapiyor ozel servise goturdum yakittan yapar dediler katki attilar mazot filtresi degisti shellden fulledim fakat hala devam ediyor yardim ederseniz cok sevinirim saygilar

bir çok nedenden yapar

1 egr valfi
    2 egzoz manifoldu kurum yapmış olabilir
    3 son olarakta yakıt filtresi kötü mazottan su çekmiştir
    Hocam hiçbir sorun yok
    Aynı motor bendede var 1.6 hdi.
    Olayı anlatıyorum, gittim PO'dan mazot aldım, tekleme yaptı aynı dediginiz gibi.
    Gittim baktırdım servise, sıkıntı yok dediler.
    Sonra yakıt aldıgım yerin dibi gelmiş, mazotu bitirdim.
    Shell'den aldım.
    Bir sorun yok artık.
    HDI motor kötü mazotu sevmez, kullanım kitapçıgına bakın.
    Adamlar illaki iyi mazot koyun diyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.