Şimdi Ara

peugeot 308 1.6 hdi auto6r 2000 devir ustune cikinca tekleme acil yardim ustalar iceri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben karabuk opetten aldim. Yani mazotu koyarkende pompa o kadar yavasti ki dikkatimi ozellikle cekti. Suan ilk yaptigi gune nazaran cok daha azaldi ama ben nolur nolmaz servise geldim filtrenin su olcumu yapilcakmis bklm umarim birsey cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu acali uzun bir zaman olmus ama sorunu cozunce tekrar yazmayi unutmusum eger ayni sorunla karsilasacak arkadaslar olursa diye arizanin teklemenin sebebi motor devir sensoruymus serviste cok makul bir fiyata degisti sorun cozuldu.

• merhabalar bende citroen c5 1.6 ehdi araç sahibiyim konuyu araştırınca sizinde aynı sorun ile karşılaştığınızı gördüm. Kimisi EGR diyor Kimisi Enjektör ,vs.vs. diyen çok. Nedense motor devir sensörü bana mantıklı geldi,acaba sizde bu sorun düzeldikten sonra tekrar aynı hatayı aldınızmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 30 Mayıs 2019; 12:35:16 >
  • h@ydut kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.
    Arabayı satalı uzun zaman oldu fakat motor devir sensörü değiştikden sonra tekrarlama yapmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.