Şimdi Ara

Peugeot 3008 & VW Tiguan {Seçim} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonjustice

Bende fiyat aldım aracımı sattım. Fiyatlar uçmuş.Önceki rakamları bilerek yeni fiyatlara araç olmak insana kendini aptal hissettirir.

Peugeot dört bayi aradım Skypack 3008 en uygun fiyat 196k aldım. İnsan bu rakamlara Allure ,GTLine paketleri almak istiyor, hadi en kötü Prime olsun diyoruz ona da 215k diyorlar.

Yazık günah parayı kolay kazanmıyoruz. Vazgeçtim beklicem toplu taşıma devam. Keşke satmasaydım aracımı defalarca diyorum.
    190’a prime edition sattıklarını öğrendiğimden beri alıp almamak konusunda gidip geliyorum 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok araştırıp, test sürüşüydü internetten her inceleme ve kullanıcı yorumlarını da okuduktan sonra kafaya koydum, 2 hafta önce ikinci el GT Line 2016 1.6 benzinlisini aldım temiz bir aracı uyguna denk düşürüp.

Şuana kadar kararımdan son derece memnunum, sadece 3008'i seçmekle değil, Prime Edition yerine ikinci el GT Line almakla...

Sıfır GT Line almayı geçtim, sıfır Prime Edition ya da Sky Pack falan almak yerine ikinci el GT Line almak şu konjonktürde çok daha mantıklı bir tercih "bence"

Ama herkesin öncelikleri, bir arabadan bekledikleri, bütçesi vs. farklıdır. O yüzden siz iyice araştırmanızı yapın, ona göre içinize en çok sineni alın. Dediğiniz gibi bu paralar kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 22 Temmuz 2019; 18:34:54 >
  • 2014'te golf aldım. o zaman çok diyorlardı nette DSG problemli diye. Gözümü kararttım aldım, hiçbir şey olmadı, hiç bozulma olmadı. Bence otomatik vites kullanmayı bilmeyenler topu arabaya atıyor. Bir kaç hafta önce de arabayı büyütmeyi düşündüm. 3008 ile tiguan arasında kaldım. Baktım millet yine diyor DSG falan. Daha yeni yani oturmamış bir araba olmasına rağmen İleride çıkacak kronik sorunlardan ve değer kaybından korkmadan 3008 diyor. Yahu bir düşünün taşının. Şu anda gözde olabilir ama iki 3 sene sonra bakalım ne olacak o arabanın hali, yollarda görebilecek misiniz? Tiguan göreceksiniz ama, bunu da yazın bir kenara. Kendini kanıtlamış araba vs kanıtlamamış araba. Risk iştahınızla alakalı.

• Ben olsam Tiguan alırım uzun vadede Peugeot ne olacağı belli değil ve iç genişlik olarakta Tiguan daha büyük ve ikinci el de ülkemizde tartışmasız wolksvagen üstünlüğü var 10 tane 3008 satılıyor sa 30 tane Tiguan satılıyor riske atacak paranız varsa 3008 alın ama uzun vadede emin olun sizi üzecek bir araç almış olacaksınız

Orijinalden alıntı: turusan

Ben olsam Tiguan alırım uzun vadede Peugeot ne olacağı belli değil ve iç genişlik olarakta Tiguan daha büyük ve ikinci el de ülkemizde tartışmasız wolksvagen üstünlüğü var 10 tane 3008 satılıyor sa 30 tane Tiguan satılıyor riske atacak paranız varsa 3008 alın ama uzun vadede emin olun sizi üzecek bir araç almış olacaksınız
    10 tane 3008 satılıyorsa 30 tane tiguan satılıyor mu acaba.
    Aşağıda satış adetleri.3008 2 katından fazla satmış.Kasım ayında 6 kat fark yapmış.Toplam satışta tiguanı bırak golfü geçmiş.
    Peugeot 3008 & VW Tiguan {Seçim}
    Peugeot 3008 & VW Tiguan {Seçim}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 11 Aralık 2019; 1:36:2 >

• Bilmeden konuşmamak ve bir markanın fanatiği olmamak lazım. 10 adet 3008 satılırken 30 tane Tiguan satılıyor diye yazmış bari satış rakamlarına bakta yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor_35 -- 11 Aralık 2019; 2:30:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ikinci el piyasasından bahsettim sıfır araç satışından bahsetmedim yazımı okursanız görürsünüz zaten okuduğunu anlamak çok önemli bol bol kitap okuyun size tavsiyem.

Ayrıca sıfır araç alırken Tiguan almak için 3008 fen daha fazla para vermek lazım istediği donanımda Tiguan almaya parası yeten biri kesinlikle 3008 almaz. Aynı şekilde BMW X3 almaya parası yeten biride Tiguan almaz bu iş bütçe meselesi .

Fanatiklik yapmaya gerek yok 3008 kötü araç demiyorum Tiguan daha iyi diyorum bunda alınacak gücenecekk birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 11 Aralık 2019; 10:0:30 >

Bence yok, kuru kuru sıkıyorsun

• Zamanında insanların 130'a aldığı GTLine dizeller şu anda malum sitede en ölüsü 190-200bin TL'den gidiyor, üzerine yukarıda somut bilgiler verilmiş olmasına rağmen burada hala ezberden satış, ikinci el masalları anlatılıyor

3008'in piyasası oluştu, tutuldu araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 11 Aralık 2019; 10:21:28 >
  • İsteyen istediğine inansın para verecek olan sizsiniz Tiguanında 3008 inde kalitesi ortada kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş konuyu açan arkadaşa tavsiyem paran yetiyorsa Tiguan al pişman olmazsın. Paran yetmiyorsa zaten konuşmanın anlamı yok. Arkadaşın attığı listede Dastır da Tiguandan çok satılmış ozaman Dastır Tiguandan iyi araba diyelim sizde mutlu olun. Hepinize iyi forumlar . Burada mantıklı tartışılacak bir kitle yok 3008 Fanları güzel çalışıyor Hakkında hayırlısı....

• kalite mi vw tiguan.vw cok severim ama ilk önce şu dsg yi düzeltsin.şimdi doğruya doğru pejo güzel arac yaptı ve hakkını alıyor.vw şu kibirli hareketlerinden vazgecmeli.markanın bu kadar götünü kaldırmayın.
    Boşver benim kitap okuyup okumadığımı.O zaman tiguanın 2.elde daha fazla adet sattığını gösterir rakamları göster.Benim bildiğim çok satan aracın döngüsü daha fazla olur.insanlar tutan ikinci eli iyi olan aracı alıyor.Sıfırda iki kat satmış araç ikinci elde nasıl 3 kat az satıyormuş biz cahillere anlat.İkinci elde en fazla egea,megane satar çünkü sıfırı çok satılmıştır.
    Yada insanların tiguan alacak parası olsa 3008 almaz sonucuna nasıl vardın.Dip fiyat zaten 200 bin 3008 de.Tek tek mi görüştün 3008 sahipleriyle.Yada adamın tipine bakıp bunda tiguan parası olmadığı için 3008 almışmı diye düşündün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin için dünyanın en iyi arabası 3008 olabilir ama benim için değil bir aracın çok satması iyi olduğunu kanıtlamaz birde firmaların satış politikaları var bunlarda satış rakamlarını etkiler istediğin Tiguanı almak almak için 3 ay beklersin ama 3008 i gidip hemen alabilirsin vs....

yetişkin 86 çocuk 85 yaya 67 asistanlar 58

Siz 3008 alın çok iyi yapmışlar belli sonuçlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor_35 -- 11 Aralık 2019; 16:13:38 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.