< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakpinar1222 -- 23 Mayıs 2021; 22:31:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakpinar1222 -- 23 Mayıs 2021; 22:31:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Asıl sorun bence bir AB vatandaşının 25 bin euro karşılığı aldığı aracı burada 350 bin vererek alınca, yine bir AB vatandaşının 300 bin euroluk araçtan beklediğini bizlerin 25 bin euroluk araçtan beklemesi. Araçların ülkemizdeki uçuk fiyatları genelde lüks, kusursuz vs algısı yaratıyor ancak maalesef bunlar sıradan araçlar.
Gösterdiklerin bir AB vatandaşının umurunda değil vermiş 25 bin euro almış aracı, eşek gibi kullanıp 2-3 seneye elinden çıkarıp yenisini alacak. Sen vermişsin 350 bin lira o parayı verip araca ulaşım bu denli zorken bunlar canını acıtıyor. Not: Sen derken şahsından bahsetmiyorum, genel durum. |
Olay bu kadar basit. Bazıları diyor ya, 300bin tl para vericem led far yok, kol dayaması yok, bilmem ne. O araba aslında 300bin tl değil işte.
|
Bu araçlar premium araçlar değil. Bizim ülkemizde verdiğimiz paradan kaynaklı premium zannediliyor.
|
Bu kadar detaylı bakarsan 600 bin TL lik mercedeste de bir sürü kusur bulursun.
Sonuçta hiç biri babamızın şirketi değil. Eğer memnun değilseniz satıp daha iyi bir araba yada işcilik yada kalite bakımından daha iyi bir marka modelde alabilirsin. Zaten burda kimse peugeot un işçiliğinin mükemmel oldugunu düşünmüyordur. Şu an peugeot alan adam zaten, dizeyn, motor-şanzıman uyumu ve sundugu opsiyonlardır. |
Kim alıyor o zaman 4mlyon aracı Almanya'da?
Tiguan dizel otomatiği olsa ne yazar? Benzinli, donanımsız hali bile dizel eat8 3008 den pahalı. Kim alsın dsg kazık tiguanı? Listede görünmez oldu doğal olarak. |
İşçilik hatası diye paylaşılan şeylerin bir çoğu başka marka/modellerde de olan ve çok önemli olmayan detaylar bana göre. Aynı şekilde Ford, VW, Opel, Skoda, vs. gibi arabalarda da burdaki görsellerdekine benzer hatalar bolca var. En kaliteli işçiliğe sahip premium olmayan araç olarak Golf 7 söylenir mesela. Ön göğüs ile orta konsolun birleşim yeri evlere şenliktir örnek verecek olursak. Arteon'un youtube'da inceleme videosu var, Türkçe. Açın bakın, bir sürü kusur buluyor adamlar. Peugeot'a ve 3008'e haksızlık yapılmış bu başlıkta. Not: Peugeot sahibi değiim ve geçmişte de Peugeot arabam hiç olmadı. |
Arkadaşlara katiliyorum 25-30 bin birimlik araclara 250-300 bin lira verince premium kalite bekliyoruz malesef
Ama ben yine de 250-300 bin lirayi dsg sanzimanli vosvosa baglamaktansa tam otomatik sanzimanli 3008 suv almayi tercih ederim. |
Kaç yıllık yollarda olan araçların fotolarını paylaşıp işçilik hatası demek "ürünü kötülemek" amaçlı yapılmış bir çalışmadır.
Hangi otomobil yada bir ürün fabrikadan çıktığı gibi diri kalır ki... Çocukca açılmış bir konu........ |
Gayet normal bütün bunların pejoda olması.
Sonuçta bi volkswagen değil ki anormal bi durum gibi gözüksün, pejodan beklenilecek bir malzeme kalitesi pardon kalite dedim ama. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 25 Eylül 2020; 9:35:27 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby_1967 -- 7 Ağustos 2021; 17:50:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Eylül 2020; 15:52:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |