Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (581. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.081
Cevap
113
Favori
1.500.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok doğru bir açıklama olmuş ağzına sağlık. Öyle 1 litre falan gerçekçi değil. İlave olarak şunu da belirtelim Start Stop'un asıl getiriliş amacı uyanık üreticilerin Avrupa Birliği emisyon normlarından kurtulmak için bulduğu bir göz boyamadır. Yani fayda, tüketiciye değil üreticiye faydadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Araç açık alanda park edildiği için farlarında böyle bir kalıpsal zımpara gibi lekeler var. Güneştem muhtemelen,

Bunlar çıkartılırmı?

Yoksa farmı değişmesi gereklidir.

Orijinalden alıntı: qun4L

Merhaba,

Araç açık alanda park edildiği için farlarında böyle bir kalıpsal zımpara gibi lekeler var. Güneştem muhtemelen,

Bunlar çıkartılırmı?

Yoksa farmı değişmesi gereklidir.

Fırça ile yıkama kaynaklı bir durum.

Pasta cila yardımı ile pürüz giderilir patlatılır, ancak sonrasında vernik atılmaz ise, bir hafta sonra aynı hale gelir.

İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• melodramm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bir kaç araç temizleyicisi ile görüşeceğim bu konuda
    Kendiniz yaparsanız sırasıyla 800,.1000,.1200,.1500,.2000,2500,3000 zımpara (bol su ile beraber tercihan fıs fıs dediğimiz boş bir cam sil veya benzeri şişeye su doldurarak) sonra meguiars plastix (veya benzeri ile) ile cilalayarak. Ya da 50-60 TL karşılığı sanayide bu işi yapan bir yere far sildirerek (böyle deniyor). Kolay bir is değil 2saat sürer haberiniz olsun iki arabama da yaptım biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoert -- 30 Ağustos 2017; 1:47:22 >

3008 aracınızda hangi kış lastiklerini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Gerçek kullanıcı yorumlarını dinlemek istiyorum. Teşekkürler,

Asus K53SV-SX581R
  • aoert A kullanıcısına yanıt
    Serivse götürdüğümde adamlarr ücretsiz zımpara ile yapıp pasta ile temizlediler az biraz leke kaldı sadece ama yeterli en azından :)

Orijinalden alıntı: farukoza

Arkadaşlar,

3008 aracınızda hangi kış lastiklerini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Gerçek kullanıcı yorumlarını dinlemek istiyorum. Teşekkürler,

Yaz lastiği olarak önermemekle beraber; kış lastiği olarak petlas kullanan çok arkadaşım var ve memnunlar.

3008 ve 5008 araçlar bunlar.

İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• farukoza F kullanıcısına yanıt
    Nokian, düşünebilirsiniz ne de olsa iskandinav ülkesi üretimi, kış uzmanlık alanları bu ülkelerin. Bir de lassa snoways zamanında kullanmıştım gayet te memnun kalmıştım Ankara kışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoert -- 2 Eylül 2017; 17:54:28 >

Orijinalden alıntı: randa

Sawa aldim hem fiyat olarak uygundu hemde memnun kaldim tavsiye ederim

Teşekkür ederim. Sava benim de ilgi alanımda. Fiyatı diğer markalara göre oldukça uygun.Fakat "ucuzdur vardır illeti" atasözü beni düşündürüyor. Siz bir kış mı geçirdiniz Sava lastiklerinizle? İkinci sene durumu nasıl?

Asus K53SV-SX581R
  • farukoza F kullanıcısına yanıt
    Ben daha bir sene kullandim kismetse bu kis ikinci sene olacak sahsen sorun yasayacagimii dusunmuyorum sawa cok bilinen bir marka olmamasina ragmen balkanlarda falan cok yaygin kullanilan bir marka

Eski aracimda petlas almistim ikisini kiyaslarsam sawa kesinlikle yumusak olmasi ve yol tutusu bakimindan cok daha iyi diyebilirim

Orijinalden alıntı: randa

Ben daha bir sene kullandim kismetse bu kis ikinci sene olacak sahsen sorun yasayacagimii dusunmuyorum sawa cok bilinen bir marka olmamasina ragmen balkanlarda falan cok yaygin kullanilan bir marka

Eski aracimda petlas almistim ikisini kiyaslarsam sawa kesinlikle yumusak olmasi ve yol tutusu bakimindan cok daha iyi diyebilirim

Sava ve petlas arasında kaldım ben de. Mesajınızı dikkate alacağım. Teşekkürler,

Asus K53SV-SX581R
  • Rica ederim simdiden hayirli olsun kazasiz surusler dilerim

2010 aracımın 215/60R16 lastikleri var ,

Sol ön kapıda basınç olarak 2.4 görünmektedir.
    Bu lastiklere 2.4 basınç. az değilmidir?

konu ile ilgili yardımlarınız rica olunur

Orijinalden alıntı: qun4L

Merhaba,

2010 aracımın 215/60R16 lastikleri var ,

Sol ön kapıda basınç olarak 2.4 görünmektedir.
    Bu lastiklere 2.4 basınç. az değilmidir?

konu ile ilgili yardımlarınız rica olunur

Fabrikasyon olarak yol tutuşu/konfor/süspansiyon/yakıt tüketimi hesaplarına göre "sürücü+yolcular" için en uygun değer bu 2.4 bar veya 35 PSI. Denedim, daha fazla hava basılırsa araç zıplıyor, kasislerde sert geçiş oluyor. Eğer "sürücü+yolcular+bagaj doluysa" yani araç tam yüklüyse bu defa etiketin altındaki değer artarak devreye giriyor.
  • arkadaşlar 2011 hdi 95 bin km araç için anlaşmak üzereyim. aracın 100 binde ağır bakımı veya başka dikkat etmem gereken bir yeri var mıdır? aracın en az bir yıl bakımları haricinde masraf çıkarmaması gerekiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.