Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (579. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.081
Cevap
113
Favori
1.515.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

2010 3008 premıum pack Mazot filtre değişikliği ne kadardır fiyat olarak ortalama bakım maliyeti kısaca
    Ayrıca araçta usb girişi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qun4L -- 21 Ağustos 2017; 8:59:0 >

Orijinalden alıntı: farukoza

quote:

Orijinalden alıntı: Tornio

GoodYear teknolojisi ile üretilen SAVA Eskimo HP2 Kış Lastiği deneyebilirsiniz.

Teşekkürler,

Başka kışlık lastik önerisi olan yok mu koca forumda?

Kumho'nun 215 60 16 ebatlı kışlık lastiği var, çok memnun kalmıştım, karda, soğukta çok başarılı ve nispeten sessiz. Tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: qun4L

Merhaba,

2010 3008 premıum pack Mazot filtre değişikliği ne kadardır fiyat olarak ortalama bakım maliyeti kısaca
    Ayrıca araçta usb girişi varmı

Merhaba, Aynı araç bende var, mazot filtresi 75-80 TL, Bakım maliyeti özel serviste: 350 Tl civarıdır. 2010 model araçlarda USB girişi normalde yok ama ben Görel Servisde 4 sene önce yaklaşık 200 Tl.ye torpido içine taktırmıştım, çok başarılı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatan873 -- 21 Ağustos 2017; 18:14:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2010 Peugeot 3008 Premium Pack 1.6 HDİ Auto6R 5K İnci Siyahı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

2010 2011 model 150000 km araç alınır mı arkadaşlar?

Neden alınmasın, yetkili servis bakımlı olsun yeter.

Zaten 180.000 de bir agir bakımı var.

Doldur depoyu, gez gezebildigin kadar.

İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• qun4L kullanıcısına yanıt
    benim aracım 2011 Model 3008 Premium Pack - orta Konsolda Kapağı açınca kapağın altında USB girişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornio -- 21 Ağustos 2017; 18:10:57 >

Alınır, benim araç 168.000 Km.de sorun yok.

Orijinalden alıntı: hatan873

quote:

Alınır, benim araç 168.000 Km.de sorun yok.

o zaman ilanlara bakmaya devam, temiz bulursam alıcam, arkadaşlar satmak isteyen varsa haberiniz olsun.

uzun zamandır araştırdığım araç mevzusunu sonuçlandırdım

bahsettiğin yakın akrabamın 2010 Model Peugeot 3008 1.6 HDİ Premium Pack aracı 138,000 Km'de olup sadece sağ arka kapı sürtünmeden orjinali ile değişmiş.
    Tanıdık bilindik tertermiz araç 51.000 TL'ye Allah kısmet ederse alacağım

Yarın sabah noter işlemleri sonrasında trafik sigorta ve kasko işlemleri olacaktır.

Araç ile ilgili fotoğrafları aracı tam aldıktan sonra paylaşacağım.

Sadece arabanın şuan mazot filtresi değişmesi gerekliymiş. Servise gidip onu yaptırıcam inşallah

Orijinalden alıntı: qun4L

Merhaba,

uzun zamandır araştırdığım araç mevzusunu sonuçlandırdım

bahsettiğin yakın akrabamın 2010 Model Peugeot 3008 1.6 HDİ Premium Pack aracı 138,000 Km'de olup sadece sağ arka kapı sürtünmeden orjinali ile değişmiş.
    Tanıdık bilindik tertermiz araç 51.000 TL'ye Allah kısmet ederse alacağım

Yarın sabah noter işlemleri sonrasında trafik sigorta ve kasko işlemleri olacaktır.

Araç ile ilgili fotoğrafları aracı tam aldıktan sonra paylaşacağım.

Sadece arabanın şuan mazot filtresi değişmesi gerekliymiş. Servise gidip onu yaptırıcam inşallah

Araç otomatik mi. Malum sitede 3 değişen 58 lira?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Takasa giricekti bayii ile. takas fiyatından bana verdi.

Orijinalden alıntı: axellus1

arkadaşlar tekrar sorayım. 2011 hdi felline mı yoksa 2012 e-hdi allure mu? motor farkı aradaki paket farkına değer mi?

Araçların Km.leri ve hasar-boya temizlik durumları da aynı ise bence bir üst model yani 2012 her zaman daha iyidir. Piyasa Allure modeli daha iyi tanıyor, 2.eli de iyidir.
    Ama 3008'i bilenler için Felline modelinde fark yapan deri koltuk+zenon far da çok cazip duruyor.
    Nihai Karar sizin, iki aracı da gidip bizzat görün, resimler aldatır, daha karşıdan araca doğru yaklaşırken ve ilk sürüşte işte bu dersiniz.
    Üstad, 2011 model 3008'im var. Dün Ankara'dan gelirken seyir halinde Motor arızası verdi, bu gün servise (Ordu-Bayram) götürdüm bilgisayara bağladılar Enjektör hatası olduğu ortaya çıktı. Araç 67 bin km'de. Bu zamana kadar tüm bakımlarını yaptırdım. En son (2 gün önce) İstanbul'da Petrol Ofisinden yakıt almıştım. Acaba yakıttan kaynaklanabilir mi?. Konu hakkında sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Bilgi verirseniz memnun olurum. Saygılarımla...

Orijinalden alıntı: spirdal

Üstad, 2011 model 3008'im var. Dün Ankara'dan gelirken seyir halinde Motor arızası verdi, bu gün servise (Ordu-Bayram) götürdüm bilgisayara bağladılar Enjektör hatası olduğu ortaya çıktı. Araç 67 bin km'de. Bu zamana kadar tüm bakımlarını yaptırdım. En son (2 gün önce) İstanbul'da Petrol Ofisinden yakıt almıştım. Acaba yakıttan kaynaklanabilir mi?. Konu hakkında sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Bilgi verirseniz memnun olurum. Saygılarımla...

Enjektör olmayadabilir, servisler zaman zaman bu tarz durumlar, yapabiliyorlar.

Enjektör alıştırma yaparak sorunu bir ihtimal giderebilirsiniz.

Ben 105.000 km deki, aracımda bu tarz bir problem yaşamadım, yakıt sürekli opet den alındı.

Aracı iki depo daha kullandıktan sonra tekrar aynı hatayı alırsanız, tekrar servise gösterebilirsiniz, kişisel tavsiyem; bilinen ve popüler yerlerden yakıt almanız yönünde olacaktır.

İyi forumlar...

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• quote:

quote:

arkadaşlar tekrar sorayım. 2011 hdi felline mı yoksa 2012 e-hdi allure mu? motor farkı aradaki paket farkına değer mi?

Araçların Km.leri ve hasar-boya temizlik durumları da aynı ise bence bir üst model yani 2012 her zaman daha iyidir. Piyasa Allure modeli daha iyi tanıyor, 2.eli de iyidir.
    Ama 3008'i bilenler için Felline modelinde fark yapan deri koltuk+zenon far da çok cazip duruyor.
    Nihai Karar sizin, iki aracı da gidip bizzat görün, resimler aldatır, daha karşıdan araca doğru yaklaşırken ve ilk sürüşte işte bu dersiniz.

araçların km ve kaporta durumları hemen hemen aynı. takıldığım nokta motorlar. Hdi ile e-hdi arasında ki seçim.yıl olarak üst model her zaman daha iyidir ama motorları farklı olması kararsızlığa sürüklüyor.

• quote:

quote:

quote:

araçların km ve kaporta durumları hemen hemen aynı. takıldığım nokta motorlar. Hdi ile e-hdi arasında ki seçim.yıl olarak üst model her zaman daha iyidir ama motorları farklı olması kararsızlığa sürüklüyor.

2011 ile 2013 arası motorlar aynıdır.

2012 lerde e_hdi oldu ve stop&start özelliği eklendi.

İyi forumlar...

• axellus1 A kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla; 2010 modellerde 110 HP 16 Valf 1.6 HDI motor var ve özellikle yüksek vites/süratlerde/ş.arası daha performanslı, 2012'lerde ise e-HDI motorlar var 112 HP 8 valf olup özellikle şehir içi düşük vites/süratlerde daha atak ama yüksek süratlerde daha düşük performanslı, ayrıca start stop da olması lazım. Aralarındaki fark 2 HP gibi ama daha yeni teknolojisi var.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.