Şimdi Ara

PEUGEOT 208 1,2 VTİ ETG (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
22
Favori
156.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba;
    Bu iki araç arasında kaldım 208 etg-yaris cool cvt. Açıkçası etg yeni olduğu için kararsızım,kullanıcı arkadaşlar bu iki aracı değerlendirirlerse sevinirim.
  • ata17 A kullanıcısına yanıt
    Bu forumda 1.sayfadan sonuna kadar yorumlarım vardır ve aramadığım memleket yok bu araba için metalik renk+smeg+esp+sensör fiyat 39.800 tl normal pahalı değil ;ama maalesef hataların olmuş 1- anahtar veren adama ben 10 lira verdim 2- aracı ben 20 aralıkta teslim aldım garajımda duruyor ocak 2'de ruhsatı çıkarıcam 2014 ikinci yarısında ödemeye başlıcam 3-hediye konusunda ben yedek paspas aldım,yedek anahtara bile gayet şık maskot aldım4-aydıtlatma lambam veya cd player kimsede yok

    sorularım 1- park sensörü için 230 tl ödedim demişsin 39.800 tl'den ayrıcamı bu tutarı ödedin yoksa belirttiğin tutara dahilmi?
    2- hill holder araba boştayken devreye girmez mesela sen dik yokuşta vitesi hangi konumda tutuyorsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R4BIA

    aracı ben 20 aralıkta teslim aldım garajımda duruyor ocak 2'de ruhsatı çıkarıcam 2014 ikinci yarısında ödemeye başlıcam



    Alıntıladığım mevzu hakkında bilgi verebilir misiniz ister özelden ister burdan? Ben aracımın modeli 2014 olsun diye aralıkta araç bakmayı bırakmıştım ama sizin yaptıklarınızı okudum keşke daha önce haberim olsaydı da ben de böyle yapardım diye düşündüm. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Hayırlı olsun ata17.Aracımı 41.000 TL'ye vadeli aldım.(15" alüminyum jant + esp + park sensörü + smeg ekran)2013 MTV'ye karışmadım.Ziebart için keşke gördüğün veya bildiğin yerde yaptırsaydın.Karter koruması benim araçta yoktu 1300 tl içine bu dahilmi bilmiyorum ama önemli eksiklerden bir tanesi bu araçta.(135tl servisten söylenen fiyat)
    Yokuş kalkış desteği tam frene basınca devreye girer gaza basmazsan titreterek arabayı kaldırır.Fren pedalının sertliğinden de anlayabiliyorsun aslında devreye girip girmediğini.Vites kolu önü ışığı bende de yok.
    Aracını almışsın çokmu verdim azmı verdim diye düşünme alınmış alınmıştır , kafanı bulandırma Euro tavan yaptı 2014 fiyatlarını görünce oh iyiki almışım dersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkx -- 28 Aralık 2013; 19:18:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ata17

    Merhabalar.Aracı 9 aralıkta ankara abc den aldım ve aracı teslim almak için taa.. canakkaleden ankaraya gittim. Sebep aracın rengi konusunda bahar grisinde ısrarcı olmamdı. ancak biraz moralim bozuk sanırım çok ani karar verdim ve oldukça kazık yedim. araç active model ve aracı peşin 39800 tl ye aldım. bu fiyatın içinde smeg ekran ve esp var.ayrıca yol yorgunu olduğum için sonradan farkettiğim üzere bana hediye edildiği söylenen park sensörünün bana 210 tL bedelle be 22 tl elektrik işçiliği ile beraber 230 liraya satılmış olduğuydu. ve bu orijinal smeg göstergeli sensör değil. bildiğimiz alalede bir arka park sensörü.

    araca ayrıca ziebart koruma paketi satın aldım aynı bayiden 1300 tl ye. paket kapsamında motor koruma,vinil koruma,kaput filmi,cam filmi ve ses yalıtımı yapıldı. ben bunların hepsinin ziebart olduğundan şüpheliyim.çünkü faturamda marka yazmıyor.sizce ziebart olmasa bile bu fiyat nasıl?yapılan işlemin ziebart olduğunu nasıl teyid edebilirim. garantili ürünler olduğuna göre ziebart merkezde kimin adına ne yapılıyor kayıtları tutuluyordur herhalde.

    arabayı çok mu pahalı almışım sizce? ayrıca hiçbir hediye vermediler. hatta bir anahtarlık bile.

    bir de arabayı tanıtan usta anahtarı vermedi bahşiş için. cebimde bozuk para yoktu 50 tl de ona verdim anahtarı alabilmek için:((

    2013 ikinci yarı motorlu taşıtlar vergimi de kendim ödedim :(
    neyseki trafik sigortasını firma yaptırdı. peşin aldığım için vazgeçtim deyip gidemedim de. parayı ödemiştim bir defa.

    son olarak esp ve hill holder aynı pakette dendi bana ancak arabanın geri kaçırdığı oluyor. hill holderi devreye sokmayı ben mi beceremiyorum acaba. yoksa bu konuda da kandırıldım mı? bu arabalarda hill holder var mı yok mu? varsa sistemi bana izah edebilir misiniz.ben yeni şöför sayılırım. daha önce sadece tam otomatik araba kullandım ve sürekli kullanıcı değildim.

    :(( bu arada benim de vites kolu önünde aydınlatma lambam ayrıca torpidoda bir cd playerim yok. cevaplarınızı bekliyorum.lütfen birileri içimi rahatlatsın:(((
    Ve dili yanmış biri olarak SAKIN ABC den araba almayın derim...



    Kardeş benim de aynı senin gibi olaylar başıma geldi. İstanbul Avrupa da aracı bulamayınca ve bu yakada satışta olan şahsiyetler araba bulunmaz bu saattten sonra dedikten sonra anadolu yakasından istanbul'un diğer ucundan bulup aracı gidip aldım. Bir anahtarlık bile hediye edilmedi. park sensörü orjinal takalım dediler size 150 Tl diye. Sandım ki bana hediyeleri de bu olacak. Aracı aldım geldim. Evimin önünde bulunan 20-30 cm lik duvarı sensör görmeyince işkillendim. Haramidere de olan servise gittim. Baktılar, yardımcı oldular. "Kusura bakmayın bu kadar yardımcı olabiliyoruz dediler". Neden olduğunu sordum. Ruhsatı istediler. Aracın numarasından üzerine takılan park sensörünün kodunu gösterdi. Bakın bu hediye olarak takılan 50 tl lik sensörlerden diyince, aracı aldığım yere telefon açtım. Kasko poliçemle satış evraklarını kargolamayın ben oraya gelecem ve bu park sensörünü çıkarttıracağım dedim. Herşeyi anlattım ama bana orjinal park sensörü diye yarım saat dil döken satış görevlisi 150 TL ye orjinal park sensörü olamayacağını anlatmaya başladı. Halbuki aracı aldıktan sonra kardeşim ve eşimin yanında diğer yetkili satıcıların hediye diye 50 tl lik park sensörü taktıklarını, kendilerininkinin orjinal olduğunu anlatmıştı. Hayır dedim sökün, bana böyle dememiştiniz diye. Delikler kalır ama dediler. İki tane buton vardır takın dedim. Öyle birşey de yok dediler. Herneyse park sensörünü çıkardılar. Arka tarafta 4 delik. 150 km fazladan yaparak gidip geldik. Bu arada bir baktım ki park sensörü 60 tl işçilik 39 tl. eee 100 lira yaptı 50 lira nerde? Dosyaya koymuşlar. Allah bilir ben oraya gitmesem o 50 TL de satış görevlisi ve bana 60 tl lik park sensörünü yarım saat orjinal diye anlatan kıza kalacaktı. Haramidere de park sensörü taktrayım dedim. Bi baktık onların ki küçük delikli. Dışardan alalım dedim. Yok biz servis olarak bunu kullanıyoruz dediler. karter koruma 125, 50 de kauçuk paspas aldım.

    Sonuç: Artık anladım ki park sensörü fabrikadan gelirse orjinal. Türkiye de servisler kendilerine göre 3. parti (orjinal olmayan) mallar kullanıyorlar. Aracın arkasında delikler kötü gözüküyor. Park sensörü araştıracam artık. Kaliteli beyaz renkli ve büyük gözlü bir park sensörü bulursam, Haramidere deki servisim takacağını söyledi. Bakalım uygun fiyata bulursam ne âla...

    seljuk arkadaşın dediği şeyi serviste söyleyince nereyi yağlayalım diye adam bir daha sordu. Motor ve şanzuman kulakçıkları diyince sanki ilk kez duymuş gibi yüzüme baktı. Siz yağlayın dedim. Tamam motor kulakçıklarını yağlayalım dedi. Allah bilir sadece motor kulakçıklarına baktı da şanzumanı unuttu. Araçta çok güzel bir değişim oldu. Önceden de memnundum ama şimdi 1. ve 2. viteslerde dahi yağ gibi akıyor. Teşekkürler seljuk




  • rica ederim :) keyifli sürüşler
  • park sensörü 39800 ün içinde ancak hediye ettiklerini söylediler ama faturada tutar olarak hanesi var. motorlu taşıtlar konusunda bana da gidin ocakta gelin o zaman sadece 2014 ilk yarıyı ödersiniz dediler ama zaten çanakkaleden gel git,kal o parayı vereceğim diye bir de yakayı bir an evvel kurtarayım diye herşeye eyvallah ettim.
    yokuşta ileri viteste misal ışıkta durdum.ayağımı frenden çekinde hemen gaza davranmazsam araba geri kaçabiliyor.ben tam otomatik viteste bunu hiç yaşamadım.
    arabada bir park konumu olsa idi ki o zaman etg olmuyor sanırım .süper olurmuş.

    ziebart şaşmaz abcnin sitesinde bayi gibi tanıtılmış.ancak ziebartın ana sayfasında bayi listesinde adı yer almıyor. bu konuda da eve döndükten sonra uyandım. ilk defa araba alıyorum acemilik ve şehir dışından biryerden almanın dezavantajları işte.neyse herşeye rağmen arabamı seviyorum. haketmedikleri bir tutar almışlarsa Allah yedirtmesin ne diyeyim. beş senelik memurum, beş senede biriktirdiğim parayla aldım arabayı.Eğer hakkımı yemişlerse Allaha havale ediyorum.

    bu arada kaskoyu sigortam netten groupamaya yüzde on meslek indirimiyle 958 tl ye yaptırdım. genişletilmiş süper kasko. sanırım bir tek bu konuda şanslıyım ki onu da Allah göstermesin zor bi duruma düşersek anlayacağız.




  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Aynen yazdığım gibi oldu kasım 15-20 den itibaren bu aracı almaya karar verdim hemen hemen hergün peugeot bayisini aradım sonunda aralık 10 gibi aracınız geliyor dediler ayın 20 sinde geldi dediler ben gittim aracın ruhsatını çıkartmak istemediğimi belirttim bana bir kağıt imzalattırdılar trafikte doğacak yasal işlemlerden sorumlu değiliz diye bende aldım garajımda duruyor
  • Öncelikle herkese merhaba,

    Uzun arayışlarım neticesinde bende Peugeot 208 Active 1.2 VTİ ETG5 (ESP + Park sensörü) siparişi verdim. Aracı 39.000 TL'ye anahtar teslim bu fiyata satın aldım ve Ocak ayının ilk haftası inşallah teslim alacağım. Umuyorum ki bu paraya doğru bir tercih yapmışızdır :)

    Herkese kazasız huzurlu güzel günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci_34 -- 30 Aralık 2013; 20:50:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizci_34

    Öncelikle herkese merhaba,

    Uzun arayışlarım neticesinde bende Peugeot 208 Active 1.2 VTİ ETG5 (ESP + Park sensörü) siparişi verdim. Aracı 39.000 TL'ye anahtar teslim bu fiyata satın aldım ve Ocak ayının ilk haftası inşallah teslim alacağım. Umuyorum ki bu paraya doğru bir tercih yapmışızdır :)

    Herkese kazasız huzurlu güzel günler dilerim.

    Hayırlı olsun. SMEG ekran ve çelik jant var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim programmer_onur,
    SMEG ekran yok hatta 1.2 active ETG5 araba bile kalmamış koca istanbul'da :), çelik jant standart biliyorum active de?
  • denizci_34 kullanıcısına yanıt
    çelik jant standart değil.daha doğrusu standart jantın niteliği yazmıyor teknik özelliklerde. ben aslında bu arabayı incelerken allure 1.2 almak istedim ama Türkiyede yok dediler.onda neredeyse eksik yok.ama adamlar da bize neredeyse allure fiyatına sattılar activeyi. kimbilir allure gelse nasıl gidecek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizci_34

    Öncelikle herkese merhaba,

    Uzun arayışlarım neticesinde bende Peugeot 208 Active 1.2 VTİ ETG5 (ESP + Park sensörü) siparişi verdim. Aracı 39.000 TL'ye anahtar teslim bu fiyata satın aldım ve Ocak ayının ilk haftası inşallah teslim alacağım. Umuyorum ki bu paraya doğru bir tercih yapmışızdır :)

    Herkese kazasız huzurlu güzel günler dilerim.

    Öncelikle hayırlı olsun eğer araç nakitse çok vermiş gibisiniz..Ben dahil forumdan çok kişi nakit 38250 ye aldılar(smeg dahil) beyaz renk..çelik jant standart değil gelen aracınızda çelik jant ve metalik renk varsa fiyat normal..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizci_34

    Öncelikle herkese merhaba,

    Uzun arayışlarım neticesinde bende Peugeot 208 Active 1.2 VTİ ETG5 (ESP + Park sensörü) siparişi verdim. Aracı 39.000 TL'ye anahtar teslim bu fiyata satın aldım ve Ocak ayının ilk haftası inşallah teslim alacağım. Umuyorum ki bu paraya doğru bir tercih yapmışızdır :)

    Herkese kazasız huzurlu güzel günler dilerim.

    Metalik renk ve kredi ise uygun.

    Beyaz renk+smeg+park sensörü+esp ve kredi ile 39.250 ye aldım. Sizinkinde renk ve jant farklı varsa normal. Active versiyonda plastik kapakla geliyor.
  • Aracı kredili bu fiyata aldım.
  • denizci_34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah. aracı ocağın ilk haftası alacağınızı söylemişsiniz dünde ötv ye zam geldi % 40 tan % 45 e çıkarmışlar. size bu zammı yansıtacaklar mı yoksa anlaştığınız fiyat üzerinden mi alacaksınız konuştunuz mu bayiyle ?
  • Kutu kadar motoru olan arabalardan %45 ötv, %18'de kdv alınıyor. Böyle bir şey olabilir mi ? Euro desen 3tl oldu. Aracı daha 1 ay geçmeden neredeyse aldığım fiyata satabilecek duruma geldim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haacar

    Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah. aracı ocağın ilk haftası alacağınızı söylemişsiniz dünde ötv ye zam geldi % 40 tan % 45 e çıkarmışlar. size bu zammı yansıtacaklar mı yoksa anlaştığınız fiyat üzerinden mi alacaksınız konuştunuz mu bayiyle ?

    Şimdi konuştum. Anlaşma yapıldığı için fatura kesilmiş. Zam yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcan83 -- 2 Ocak 2014; 10:19:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seljuk

    Kutu kadar motoru olan arabalardan %45 ötv, %18'de kdv alınıyor. Böyle bir şey olabilir mi ? Euro desen 3tl oldu. Aracı daha 1 ay geçmeden neredeyse aldığım fiyata satabilecek duruma geldim.

    Aynı paraya 1.6 için 2 adet, 2.1 lt için 3 adet araç alınabiliyor Abd'de. Neyse, Allah bildiği gibi yapsın. Acaba Ocak içinde Peugeot zammı yapıştıracak mı veya 1.2 Etg Active için ne kadar yapıştırır?

    Geçen yıl yüzde 37'den 40'a çıkınca bir iki ay 'Ötv farkı bizden' kampanyası yapmışlardı malum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.