Şimdi Ara

peugeot 206 ,clio hb,opel corsa ,fiat palio mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu araclardan hangisini secmeliyim sizce . max bütce 12,500
    model ve motor olarak yzarsanız sevinirim.
    simdiden tesekkurler

aslında 2003 renault clio 1,2 veya 1,4 16 v hb diyorum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme84 -- 11 Ocak 2009; 12:40:50 >

• Konu dışı olacak ama seni rahatsiz ettiyse afola, çünkü konu açamadıgım için burdan sorayim dedim;

Bu resimleri hangi siteden yapiyoruz?
     peugeot 206 ,clio  hb,opel corsa ,fiat palio mu ?
  • Hocam o fiyata en iyi seçim 2003-2004 60-70binlerde palio 1.2 16v 80 hp olur. Ekonomik, performanslı. Tabi 14lere çıkabilirseniz 2004 clio 2 1.2 authentique 75 hp de iyi seçim olur.
  • Peugeot 206 bence çok avantajlı ve rahat bir araba ben olsam onu alırdım ama fiat palio da içlerinde tercih edilebilir bir araç.
  • opel corsa derim
  • ,
  • bende eskilerde 206 hastasıydım,, velhasıl pejo yu millet yerden yere vurmaya başladı. özellikle 206 ların doğan şahinden bi farkı kalmadı. ellenmeyen tarafı yok anlıyacağın...
    aslında bütçen tavsiyeme yetmiyo ama sahibinden com.da bi clio hb var, rengide çok tatlı, fıstık yeşili olması lazım 1.5dci motorlu. hakketen güzel araba, 15.500fiyat yazmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Citroen C4 vs Opel Astra
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dizayn olarak en iyi 206 motorlar arasında cok fark yok.

Gencsen 206 derim havası çok başka karizması var diğerlerine göre

ama parçası biraz pahalı. Fakat temiz ne bulursan onu al bence
  • Dostum alabileceğin en güzel araç budur:

http://www.sahibinden.com/2004_model_sirion_ful_bakimli_masrafsiz-23WQQaXQQ11273883WQQpXQQdisplayitem&keyword=sirion

İşte bu da araçla ilgili detaylar; fotoğraflar!İncelemeden karar verme! http://www.daihatsuaskina.com/forum/genel-bilgiler-kisa-kisa-t2.html

3 yıldır bu araçla aynı araçtan kullanıyorum;çok memnunum, daha da değiştirmeyi düşünmüyorum! Araçla ilgili her türlü sorunu paylaşabilirsin..
    Sonuç olarak bence araba aşk işidir!Dilerim bir aşk evliliği yaparsın! Görüşmek üzere!!

• evet gercekten sirion un bu kasasi saydigin tum araclardan daha guzel ve kaliteli

yerinde olsam;
    1. sirion
    2. corsa dizel tek kapi(2004)
    3. renault clio hb 2003 1.4
    4. fiat palio (2005 bile bulunabilir)
    5. 206 (307nin bize cektrdiklerinden sonra sahsen yanasmam bir daha)

ikinci el aldigin icin benzinli+LPG tavsiye ederim. dizelin herkes bakimi pahali diyor ama asil sorun parca pahaliligi. bir turbo gidiyor hop 1000 lira, mazot pompasi gidyor hop 600 lira vs vs. benzinlide en fazla buji kablo aku degisiyor ayrica keyfide baska

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 8 Şubat 2009; 11:53:52 >
  • O paraya 2002-2003 ford fiesta flair 1.3 bulabilirsin hem az yakar,sağlamdır bildiğim kadarıyla klima ve sürücü hava yastığı gibi özellikleride var 2. el 206 ve clio lardan uzak dur.Bu sınıfta benim seçimim hangi kasa olursa olsun fiesta veya polo olurdu çünkü özellikle küçük fransızlar çabuk dökülüyor.
  • 206 ve corsa arasında seçim yap. zaten 2 ci el alıyorsun çok kaybın olmaz kanımca. ben 206 ları baya sessiz bulmuştum. sıfır alsan 206 alma derim ama zaten 2 ci el alıyorsun
  • senn saydığın seçeneklerden corsa yada palio bence
  • palio hariç diğerlerinin hepsi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.akkaya

O paraya 2002-2003 ford fiesta flair 1.3 bulabilirsin hem az yakar,sağlamdır bildiğim kadarıyla klima ve sürücü hava yastığı gibi özellikleride var 2. el 206 ve clio lardan uzak dur.Bu sınıfta benim seçimim hangi kasa olursa olsun fiesta veya polo olurdu çünkü özellikle küçük fransızlar çabuk dökülüyor.

hatta ford fiesta fun bile alınabilir 1.4 90 bg. almadan önce çok bakmıştım da kısmet bunaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 9 Şubat 2009; 14:48:01 >
  • Eğer hala almadıysan ben de 206 kullanıcısı olarak 206 öneririm, o fiyata alabileceğin araçlar içinde donanımı en zengin ve kullanımı zevkli araçtır. özellikle 2001 sonrası çıkan 1.6lt 16v olanlardan alırsan performansı çok iyidir. (yanlış hatırlamıyorsam 0-100km 9.6sn.) yakıt tüketimi ekonomik sayılır.
    Ayrıca 206 peugeotun ürettiği en sağlam araçlardandır, ufak tefek sorunlar çıkartır ama bakımlarını aksatmazsan kolay kolay yolda bırakmaz seni. içinden bozuk yollarda sesler gelir fakat zamanla alışırsın asfaltta ise konforu idare eder. bu araçlar içinde kasası değişmeden hala üretilen ve satılan tek araçtır, parçası ve ustası heryerde bulunur... vs. vs.

• kardeş ya palio yada 206 derim ikisininde performansı çok yüksek bende palio vardı 1.6 16V 103 hp canavarDı adeta mükemmel diyebilirim. her türlü modifiye gidiyor. ama şimdi sattım palioyu üstüne 2 milyar verdim 206 aldım oda çok güzel . yani arkadaşlar ya palio yada 206 bunlar yakışıklı araba . digerlerinde iş yok . zaten clio teneke :) almayın elinizde patlar dokunduğunuz yer içine göcüyor opel corsada idare eder ama fazla yakışıklı değil yani yaramaz..
  • 206,corsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.