Şimdi Ara

Peugeot 2008 mi Renault Captur mu yoksa İx35 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba.Şu an imzamdaki Epica'yı kullanıyorum.Yerden yüksek bir modele geçmek istiyorum.Sıfır alacağım için ve otomatik olduğu için öyle şaşalı, gösterişli Suv'lara bakamıyorum.Bütçe meselesi elbette..

3 araç konfigüre ettim.Üçünü de beğendim ama soru işaretleri var.

Peugeot 2008 - Allure donanım seviyesinde 1.6 Vti 120 hp tüm opsiyonlar dahil = 60.750 tl

Renault Captur - İcon 1.2 Turbo Edc = 58.940 tl.

Hyundai İx35 - 1.6 GDİ Elite otomatik = 68.500 tl.

Şimdi ix35 çok güzel çok donanımlı ve kaliteli bir araç ancak otomatik olunca yakıt tüketiminin çok fazla olacağı söyleniyor.Performans alınamadığı söyleniyor.Sadece kalite için o fiyatlara çıkmak gerekli mi?

Renault Captur fiyatı ve Edc kombinasyonu önemli.Belki pazarlıkla biraz indirime gidilebilir.

Peugeot 2008 cidden çok beğendim.Ancak Peugeot olduğu için acaba çok değer kaybeder mi 60 bin tl verdikten sonra?

Bütçem maksimum İx35 e yetecek kadar.Onun için başka araç bakamıyorum.Siz ne dersiniz Epica'yı satıp bunlardan hangisine geçmek lazım.Aynı konforu bulamayacağımı biliyorum ancak Epica'dan da sıkıldım ayrıca 2.0 motor.Yaş 34..

Karar verdiğim gibi maksimum 2 hafta içinde alacağım aracı.Epica'mın alıcısı hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Cars -- 31 Ağustos 2013; 15:46:05 >

• en donanımlısı captur olur gibi ... ve en güncel arabada captur ...

Peugeot ve Hyundai hakkında fazla yorum yapamayacağım ...
    ama Hyundai kaliteli araçlar üretir ... yakıt konusunu bence iyi araştır ..
  • e-vti mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

e-vti mı ?

E hdi ye bakarken karıştırmışım sanırım :).
  • Yalnız şöyle bir inceledim de, 2008 baya hoşuma gitti.Park asist'ine kadar herşey var.60 bine yerden yüksek tam donanım, iyi bir motor.Alınabilirliği en yüksek mini Suv lardan olmuş.Diğer tercihim Captur olurdu.O ix35 e bulaşılmaz bence.Pişman eder adamı.
  • Otomatik crossover için tek alternatif Subaru XV...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Cars

quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

e-vti mı ?

E hdi ye bakarken karıştırmışım sanırım :).

dizel benzinli farkı çok az 2008 de 3 bin tl kimse benzinli almaz

bence tercihinizi 2008 den yana kullanın full donanım , düşük yakıt tüketimi , yeni kasa ( 5 yıl kasa değiştirmez ) , torku yüksek hafif arazi şartların da üzmez .

bu modelin çok satacağını düşünüyorum 2. eli canlı olur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Peugeot 2008 mi Renault Captur mu yoksa İx35 mi?
  • Peugeot 2008 veya İX35
  • ix35 i alın keyfinize bakın. Captur a bu kadar para vermek gereksiz diye düşünüyorum.
  • ix35 şehiriçi katalog verisi 11.5 litre gerçek hayat verisi 15'den aşağı düşmez.

2008 ise 6 litre yakar şehir içinde. üstüne grip kontrol ile hafif arazide de kullanabilirsiniz.

captur ise hiçbir arazi yeteneği olmayan bolca süslü bir araç bu durumda size 2008 derim.

alternatif olarak fiat 500l ve kuga'ya da bakabilirsiniz.
  • 2008 diyorum ihtiyaçlarınızı karşılar tabi ki ix35 güzel ama o fiyat farkına gerek yok diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Cars

Herkese merhaba.Şu an imzamdaki Epica'yı kullanıyorum.Yerden yüksek bir modele geçmek istiyorum.Sıfır alacağım için ve otomatik olduğu için öyle şaşalı, gösterişli Suv'lara bakamıyorum.Bütçe meselesi elbette..

3 araç konfigüre ettim.Üçünü de beğendim ama soru işaretleri var.

Peugeot 2008 - Allure donanım seviyesinde 1.6 Vti 120 hp tüm opsiyonlar dahil = 60.750 tl

Renault Captur - İcon 1.2 Turbo Edc = 58.940 tl.

Hyundai İx35 - 1.6 GDİ Elite otomatik = 68.500 tl.

Şimdi ix35 çok güzel çok donanımlı ve kaliteli bir araç ancak otomatik olunca yakıt tüketiminin çok fazla olacağı söyleniyor.Performans alınamadığı söyleniyor.Sadece kalite için o fiyatlara çıkmak gerekli mi?

Renault Captur fiyatı ve Edc kombinasyonu önemli.Belki pazarlıkla biraz indirime gidilebilir.

Peugeot 2008 cidden çok beğendim.Ancak Peugeot olduğu için acaba çok değer kaybeder mi 60 bin tl verdikten sonra?

Bütçem maksimum İx35 e yetecek kadar.Onun için başka araç bakamıyorum.Siz ne dersiniz Epica'yı satıp bunlardan hangisine geçmek lazım.Aynı konforu bulamayacağımı biliyorum ancak Epica'dan da sıkıldım ayrıca 2.0 motor.Yaş 34..

Karar verdiğim gibi maksimum 2 hafta içinde alacağım aracı.Epica'mın alıcısı hazır.

hocam renault capturu bilmem ama ix35 otomatiğin fabrika verisi 11 litre şehir içi en az 13 litre yakar o araç 2008 ise 1 yıl kullan satacağın fiyat 50 birde benzinli bende dizel otomatik 3008 vardı onu bile 6 bin zararla zar zor sattım benzinli bir peugeotu satman daha zor

• Biraz daha bekle suzuki sx4 s-cross eylülde gelecek onu incele kararını sonra ver.
  • Captur derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Biraz daha bekle suzuki sx4 s-cross eylülde gelecek onu incele kararını sonra ver.

bayaa sert bir araç olmuş diyor yurtdışı yorum siteleri. bakalım fiyatı uygun olursa benimde listemde olacak gelecek sene araç değiştirirken. en azından tipi iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Otomatik crossover için tek alternatif Subaru XV...

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

+1

sakın ha

türkiye fiyatı hiç satmadığından uygun ama daha yeni denedim kuga ile birlikte.

1-inanılmaz sert bir süspansiyonu var bize hiç gelmez.
    2-yol, rüzgar motor sesini aynı anda alıyor.

kuga yakıt hariç diğer tüm konularda çok daha üstün kaçmış. bende tipini beğeniyorum ama xv olmamış. hele bizim yollarda böbrek taşı düşürürsün.

4*4 şart değilse yeti, 2008 ve 500l bu segmentin en alınası araçları her açıdan. 4*4 şart ise yeni s4'e bakacağız. yakıt orun değilse kuga en iyi seçim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Ağustos 2013; 18:18:02 >

• Hyundai İx35 - 1.6 GDİ Elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

+1

sakın ha

türkiye fiyatı hiç satmadığından uygun ama daha yeni denedim kuga ile birlikte.

1-inanılmaz sert bir süspansiyonu var bize hiç gelmez.
    2-yol, rüzgar motor sesini aynı anda alıyor.

kuga yakıt hariç diğer tüm konularda çok daha üstün kaçmış. bende tipini beğeniyorum ama xv olmamış. hele bizim yollarda böbrek taşı düşürürsün.

4*4 şart değilse yeti, 2008 ve 500l bu segmentin en alınası araçları her açıdan. 4*4 şart ise yeni s4'e bakacağız. yakıt orun değilse kuga en iyi seçim gibi.

Kuga çok güzel ama, konfigüre ettiğim Kuga 85 bintl yi geçiyor .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.