Şimdi Ara

PetShop İşletiyorum Sorularınızı Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Petshoptan hayvan alınmasımı yoksa barınaktan hayvan sahiplenmekmi sizce en doğrusu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Yav kardeş espri şaka yapiyoruz ciddiye aldin he.
    Muhabbet kuşum var hayvanseverim ben. 10 kelime bilir ayrica

• Ucuz kedi köpek mamaları var. 15 kg 45 tl şu an. Bu mamaları önerirmisiniz. Bu mamalar genelde petshoplarda satılıyor ve marketlerde satılan mamalar ile fiyat farkı çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Yav kardeş espri şaka yapiyoruz ciddiye aldin he.
    Muhabbet kuşum var hayvanseverim ben. 10 kelime bilir ayrica
    Wow iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam muhabbet kuşu için şeffaf paketde el ile doldurulan yemler var markasız. Baya ucuz oluyor onlardan satiyor musunuz onerir misiniz ?
    Kus kumu hiç kullanmadim şimdiye kadar bir sey olmadi 2.5 yaşında bazen ishal oluyor ishal ilacim ve vitaminim var onu kullanınca geçiyor. Kalamar kemiği kullandim şimdiye kadar 3 tane ama pek sevmiyor ilkini yiyordu son iki taktigimi nadir didikliyor yalamiyor hiç.

• En çok sattığın mama ve kedi kumu hangisi ve ne kadar?

• Dükkanda hayvan tutan ve onları satan petshop lardan nefret ediyorum. Yavru kedileri yazın sıcağında kışın soğuğunda dışarıda kafeste bekletiyorlar. Kedi köpek bunlar hareket etmesi gereken hayvanlar ama bu şerefsiz ahlaksız petshopcular hayvanları adeta eşya gibi satıyorlar.
    Dükkanında canlı yoksa seni tebrik ederim. Hayırlı işler dilerim

• Pro plan kedi mamasi varmi elinizde ?

• Loaderciğim internet üzerinden satış yapıyor musun? Mağaza nerede? En iyi kedi maması, f/p kedi kumu önerir misin? Teşekkürler

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Sokakta ve barınaklarda sahiplenilcek muhabbet kuşu, kanarya... olmadığı için.

• Kedi köpek satışı yasaklandı deniliyor sürekli ama bi petshopa gitseniz rahatlıkla alabiliyorsunuz. Bunun önüne neden geçilemiyor?
  • alperv72 kullanıcısına yanıt
    barınaktan alinması en dogru bi karar en azindan eve yemege muhtac kedilere sahip cıkmış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthbsbg

Pro plan kedi mamasi varmi elinizde ?
    var hocam kısır kedi maması 1kg 40tl
  • loaders kullanıcısına yanıt
    Kisir degilde. Pro plan adult tavuklu veya kuzu etli 10 kg bize guzel bir fiyattan verebilirmisin ? 2-3 ayda bir 10 kg aliyorum cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

Kedi köpek satışı yasaklandı deniliyor sürekli ama bi petshopa gitseniz rahatlıkla alabiliyorsunuz. Bunun önüne neden geçilemiyor?
    ruhsat lazım onun icin ama ruhsatsızlarda var denetim neredeyse hic yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthbsbg

Kisir degilde. Pro plan adult tavuklu veya kuzu etli 10 kg bize guzel bir fiyattan verebilirmisin ? 2-3 ayda bir 10 kg aliyorum cunku.
    sadece kısır var hocam elimde tavuklu ve kuzu etlilere pek talep olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurchik

Loaderciğim internet üzerinden satış yapıyor musun? Mağaza nerede? En iyi kedi maması, f/p kedi kumu önerir misin? Teşekkürler
    yerim istanbul/bakırköyde internetten satışım yok malesef kedi kumu kristal ise tredline normal kum ise pisipisi mama olarak nd alabilirsin (tahılsızı) az yer cok doyurucudur.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Hayvanlar haftasında sanırım Ekim ayı ilk haftasında güzel kampanya oluyor. Yarı fiyatına iniyordu mamalar. Kedime alıyordum o da rahmetli oldu. Hayvan besleyip bunu bilmeyen yoktur ama tavsiye olarak Ekim ayında mamaya yüklemenizi öneririm.

• Hayvanlarla konuşabiliyor musunuz?
  • Petşoğta canlı satuşı yoksa ne anladım ben kapt gitsin dükkanı boşboş mama başı mı beklenir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.