Şimdi Ara

PetShop İşletiyorum Sorularınızı Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En ucuz kaliteli mama su an yerli uretim olan Bonacibo.

O bile %60 fiyat arttirdi son 1 senede ancak kur etkisinden dolayi diger mamalara yaklasmak mumkun degil.

Yerlilerden Spectrum yine iyi mamadir.

Gerisini cope atin enjoy king goody migros mamalari vs bunlar sadece tahil icerikli mamalardir icinde hicbir sey yok. Hayvaniniz zamanla hastalanir zayiflar.

Yabancilardan golosi royal canin advanced gibi mamalar iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Tamamda hocam herkes o kadar para veremez enjoy ve dr sacchi parasina gore guzel mamalardir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alperv72 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmem hocam enjoy dr sacchi tredline guzel mamalardir fiyatlarina göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahir26

Hayvanlar haftasında sanırım Ekim ayı ilk haftasında güzel kampanya oluyor. Yarı fiyatına iniyordu mamalar. Kedime alıyordum o da rahmetli oldu. Hayvan besleyip bunu bilmeyen yoktur ama tavsiye olarak Ekim ayında mamaya yüklemenizi öneririm.
    Ekim gibi belli olur. Bu arada kediniz için üzüldüm. Benim çocukken baktığım kedi öldüğü zaman uzun süre kendime gelememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loaders

Tamamda hocam herkes o kadar para veremez enjoy ve dr sacchi parasina gore guzel mamalardir.
    Sacchi zaten Spectrumun alt markası kısmen fena olmayabilir ancak enjoy kötü bir mama.

Maalesef hayvan beslemek lüx bu ulkede, eğer ki aşısını yaptıramayacak iyi mama alamayacaksa beslememesi en doğrusu. Hayvana yazık onun da bir canı var sonuçta.

Marketlerin kasap reyonunda tavuk artıklarını alabilirler. Oradaki bir kişi ile tanışıp, hergün tavuk kol bacak, ve but kısımlarının atılan kısımlarını verebilirler. Hem de ücretsiz. Mama işin kolayı.

GOody, enjoy reflex bunların hepsinden aldım hepsi aynı. Yerlilerden bir dediğim markalar farklı. GÖzle görülür derecede kötü mamalar. Dışkısının renginden tut, dışkılama sıklığı, kilo kaybı bunlar belirgin oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Ocak 2019; 15:23:37 >

• Aslında sokak hayvanları için sormuştum. Bazen yolumun üstünde oluyorlar, yalvarırcasına bakıyorlar, insanın içi parçalanıyor. Çok pahalı olmasın ama amacıda karşılasın. Elimizdeki para ile ne kadar çok cana yardım edersek o kadar faydalı olmuş oluruz.

• Kuşum ötmüyor ne tavsiye edersiniz?
  • Royal kanın kısır kedi maması ne kadara 15 kiloluk ve bir kiloluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar

Sokaktan aldığım büyüttüğüm güzel bir kedim var 9 10 aylık. Kendisine royal canin mama veriyoruz.gecen n&d aldık ama biraz bana kokuyor gibi geldi.önereceğin güzel temiz mama var mı.bizim velet çok tüy döküyor onun için ne yapabiliriz.ne öneriyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu silica kumlar gerçekten bu kadar pahalı mı yoksa petshoplar kafasına göre mi zam getiriyor 15 e aldığımız kum 30 lara çıkmış hayır her ay falan zam gelmesi saçma değil mi tamam zam gelsinde bu kadar sık da olmaz yani

• hocam amerikan jumbo bıldırcın arıyorum 500 gram gelenlerden . zaten 18 günde yumurtadan çıkıyor 3 ayda sayıyı beşe katlarım. ama nerden bulacağım çarşıda hep normal küçük bılrdırcınlar var

• kafalarına gore zam yapiyorlar bende 20tl istanbul/bakirkoy

• Temkeş kullanıcısına yanıt
    hocam nd guzeldir kokusu ise aroması fazla oldugu icindir

• Proplan kedi maması gerçekten kalitelimi yoksa yabancı olduğu için mi pahalı?

• sizde N&D fiyatları nasıl ben bir ara kilosunu 35ten alıyordum şimdi 45 olmuş lanet olsun dostum ve sade balıklı alıyordum ama artık bizim petshopcu ondan almıcakmış çok satamıyor diye.
    En son brit care aldım somonlu mini köpek için yazıyordu ilk başta baya mini şeytan çıkarmaya başladı bizim köpek sonra düzeldi

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Niye bu kadar güldüm ki ben buna hala da gülüyorum Allah Allah ahahahahahah

• Sultan papağanım var vitamini öneriyorlar gerçekten kış zamanı ise yarıyor mu ???fiyatlari ne Aralık'ta vitaminlerin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

Proplan kedi maması gerçekten kalitelimi yoksa yabancı olduğu için mi pahalı?
    kaliteli hocam ne kadara alıyorsun ayıptır söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmazingGumball

Sultan papağanım var vitamini öneriyorlar gerçekten kış zamanı ise yarıyor mu ???fiyatlari ne Aralık'ta vitaminlerin
    yarıyor hocam ama avisol marka al alacaksan
  • Petshoplar neden hep çok kötü kokuyor ? O kokuya tüm gün nasıl tahammül ediyorsunuz ?

Size de rusyadan çok özel tanıdıklar(!) çok kaliteli köpekler getiriyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 27 Ocak 2019; 18:22:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.