Şimdi Ara

Petrol Ofisi mi? Shell mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
39.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

peki hocam shell çöp

@MeGaDave06 hocam onu anladım da hepsi buysa azmış daha fazladır diye düşünmüştüm ondan sordum

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Korona tablosuyla bunu bir tuttun ya diyecek bişey yok.

Korona tablosu tek bir şahsiyetin ağzından çıkıyor öbürü ise laboratuvar araştırması laboratuvar araştırmalarına ve methodlarınada inanmıyorsan hiçbir motor yağınada inanma o zaman ? Neden aracına uygun gidip yağ seçiyorsun ki ? Belki yağ firmaları o bmw mercedes onaylarını rüşvet alıp aldı dimi ama ?

Türk menşeili opete inanıyorsun ama Global bi firma olan shelle inanmıyorsun korona tablosuna değinipte türk menşeili bi petrol şirketine inanmakta ne biliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 7 Şubat 2021; 23:13:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

peki hocam shell çöp

@MeGaDave06 hocam onu anladım da hepsi buysa azmış daha fazladır diye düşünmüştüm ondan sordum

Alıntıları Göster
    Shelle iletişime geçip detaylı bakmak lazım. Benim bulduğum en güncel tablo bu çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yaw hepsi aynı rafineriden geliyor aynı mazotlar tek farkı içine atılan binde 3 yakıt katkısı
  • Firmaların yakıt kalitesini , içeriğini bilmem ama 3 aracım oldu. İkisi benzinli biri dizel. Üç araçta da shellden yakıt alınca menzilde kısalma ve motor sesinde artış yaşadım. Benim sıralamam bp, po, opet. Mecbur kalmadıkça shell ve totalden almıyorum. Bu 5 firma dışında da hiçbir firmadan almıyorum.
  • kılçıksız BP en uzun gidendir. En azından benim araba da ( clio 4 sport tourer-1.5 dci 75 bg)
  • İşin mutfağında neler oluyor bilmiyorum fakat bp nin kendi işlettiği istasyonlardan aldığım mazot hem ses hem de çok az olsa da menzil olarak farkediyor. Shell aldığım zaman titreme ve seste artma seziyorum. Fakat buradaki en önemli kıstas BP nin kendi işlettiği istasyon olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opet
    O olayın yakıtla alakası var fakat direk Shell’le alakası yok hocam. Ben Opet’ten alırım yıllarca bende de dpf verir. Dpf’in çeşitli nedenleri var. Markayla alakası yok. Shell ve Opet çok kaliteli yakıt veriyor.
  • Multijet için hangisi iyi

• dci için hangisi iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Şubat 2021; 8:20:43 >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Babam opetten aldı yıllarca linea 1.3 Multijet var rampon siyaha dönüyordu devamlı. SHELL aldı son 2 yıldır araba siyah dumandan kurtuldu :) buda onun tecrübesi
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

bende shell alıyorum zaten.  

• Bende opetciyim. Zorda kalirsam shell tercih ederim heralde.

• Dizelde Shell V Power tavsiye ederim. Daha sessiz çalışıyor. Dpf arızası da almadım.

• Yıllarca benzinli araç kullandım, 6-7 aydır da dizel. Yakıtı hep PO' den alırım şimdiye kadar bir problem yaşamadım.

• Shell BP Total PO OPET eurodiesel diye bilinen ekstra katkılı olan dizeller genel anlamda problem cıkarmayacağını düşünüyorum. Benzinli araç kullanıcısıyım ama dizel ve küçük sınıf bir motorlu 1.0/1.4 arası aracım olsa shell den alırdım. 1.6-2.0 arası için markanın çok fark edeceğini düşünüyorum güç kaybı hissedilmesi açısından çekiş tepkime falan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.