Şimdi Ara

Petlas Yeni 4 Mevsim Lastiğini Tanıttı ( multiaction )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Bildiğiniz üzere Petlasın önceden 4 mevsim diye tanıttığı lastikte kar tanesi logosu bulunmuyordu. Bu lastikte kar tanesi logosu mevcut.

Petlas Yeni 4 Mevsim Lastiğini Tanıttı ( multiaction )

MultiAction PT555 lastiği tüm sene boyunca her hava ve yol koşulunda kullanılmak üzere tasarlanmış bir 4 mevsim lastiğidir. Kullanıcılara ıslak, kuru ve karlı zeminde dengeli performans sağlamak için geliştirilmiştir. Üzerinde Kar tanesi sembolü bulunan PT555, kar üzerinde kullanım için onaylanmıştır.
    Optimize edilmiş dalgalı lameller kuru, karlı ve buzlu zeminde dengeli sürüş sağlar.
    Oluklardan bağımısız kılcal kanallar ve birbirine çevresel olarak bağlı merkez blokları ile kuru zeminde en iyi sürüş performansı sunar.
    V kanallar karlı ve ıslak zeminde etkin kar ve su tahliyesi sağlar.
    V bloklar karlı zeminde üstün performans sağlar.
    Yeni nesil kauçuk teknolojisi kullanılarak tasarlanan sırt karışımı ile her türlü yol koşulunda üst düzey yol tutuş sağlar. Yaz mevsiminde kuru, kış mevsiminde karlı zeminde yüksek performans gösterir.
    Optimize edilmiş taban profili ile her koşulda zemin ile teması korur. Asfalt üzerindeki kara batarak frenlemede ve kalkışta emniyet sunar.
    Kuru ve ıslak zeminde üstün performans sunan PT555, Testworld’ün Finlandiya tesislerinde yapılan testleri başarılı ile tamamlayarak zorlu kış şartlarındaki üstün performansını da kanıtlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 31 Ocak 2019; 22:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene önceki kış petlas kış lastiği kullanmıştım ve kesinlikle berbat bir deneyimdi.

bende burada konusunda açmıştım. beni neredeyse linç edeceklerdi destekleyen bir kaç kişi oldu yok petlas şöyle
    iyi yok böyle iyi senin şoförlüğün falan filan derken uzadı mevzu

ya yerli malı yurdun malı ok. ama onlarda işini iyi yapsın ya. otomobil şu bu anlarım teknoloji ar-ge tamam da
    üst seviye lastik üretmek bu kadar zor olmamalı. en azından ortalamanın üzerinde bir lastik olsa yine razıyım.
    ama ürünler kötü kardeşim. bizde parayı sokaktan toplamıyoruz.
  • Petlas gitsin fiyatlarını adam gibi düşürsün ondan sonra düşünürüz. Güya yerli malı lastik ama ne hikmetse fiyatları EURO kuru üzerinden gelenlerle yarışıyor. Yerli markalar yerli marka gibi davranana kadar imkanı yok almam.
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Hammadesi olan kauçuk ithal. Ihracatın büyük bir kısmı ithalata bağlı aramadde ve hammadeye dayalı bir ülkede patlasın euro kuruna bağlı hareket etmesi çokta anormal değil.
    Ancak fiyatlari yüksek.
    Eğer rekabetçi lastik firmalari olmasa petlas lüks bile olurdu.
    Yinede güzel gelişme.

4 mevsimleri yazın fena degil ama azıcık yagmurda bile direkt esp, abs ne varsa devreye sokuyor.
    marka desenlerini kopyalamak yerine kendi desenlerini cıkarsa belki daha iyi olur.
    (bknz. michelin)

edit; AB etiketini buldum yakıt tasarrufu E (en kotusu zaten G)
    Islak fren performansı B
    Ses 71 Db (simdilik tek boyutta 205 55 R16)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15DEEB -- 1 Şubat 2019; 17:8:44 >

bende burada konusunda açmıştım. beni neredeyse linç edeceklerdi destekleyen bir kaç kişi oldu yok petlas şöyle
    iyi yok böyle iyi senin şoförlüğün falan filan derken uzadı mevzu

ya yerli malı yurdun malı ok. ama onlarda işini iyi yapsın ya. otomobil şu bu anlarım teknoloji ar-ge tamam da
    üst seviye lastik üretmek bu kadar zor olmamalı. en azından ortalamanın üzerinde bir lastik olsa yine razıyım.
    ama ürünler kötü kardeşim. bizde parayı sokaktan toplamıyoruz.

petlas kendini yurtdışı ürünü sanıp ürünleri dolar üzerinden fiyatlandırıyo böylede kurnazlar :)
    Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır
  • Dört mevsim mi tövbe amelelikten başka bir şey değil mevsime göre lastik alıcaksın yoksa traş. Bende 4 mevsim var hafif yağmurda araç tehlike saçıyor sola dönücem sağa doğru kayıyorum. Lastikler 1 yıllık bu markaya itaben yazmadım tür olarak bahsettim.. alacak arkadaşlar düşünsün.. öyle bir-iki model var dört mevsim tarafında 2 sesonu tam yapamıyorlar bir tarafa ağırlık veriyorlar. Onlarda pahalı zaten cep yakıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yazlık petlat 515 kışlık Goodyear ultragrip 8 kullanıyorum.
    Abarrtığınız kadar kötü değil petlas. Zaten lastik daha çıkmamış, kimse kullanmamış, ama yorumlara bak. Bu lastik çıksa, çok iyi bir lastik olsa bile bu yorumları yapan insanlar kullansa bu lastiği gene kötüler.
    Algı çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Michelin cc 4 mevsimden (55bin km sonra) petlas yazlığa geçtim. 5bin km oldu. Yol tutuş, frenleme ve ses konusunda hissedilir hiç bir fark duymadım. Hatta çabuk abs ye giriyor mu diye ani dip fren bile yaptım ama tepkide hiç fark görmedim. Yolumun üstünde hem iniş hem keskin hemde genelde ıslak bir viraj var. Ben bile koltukta zor durabildiğim bu virajda hiç kayma yapmadı. Neredeyse 1/3 fiyata böyle performansı görünce gittim bir takımda kışlık aldım ama istanbula kar yağmadı. Islakta ise aynı virajda zorladım gene gayet sağlam dönüş yaptı.
    Michelin sağlamlık konusında çok iyi. Çukura düştüm alüminyum alaşımlı jant yamuldu, lastiğin havası anında söndü ama lastikte hiç bir hasar olmadı. Bir önceki lastiğim 42 binde brinstone vardı yine çukura girip çıktım balon yaptı ve çöpe gitti.
    Michelin cc ler gibi 55bin km (yanakları çok çatlamıştı) gidermi bilmiyorum ama ben petlastan şimdilik gerçekten memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Dört mevsim mi tövbe amelelikten başka bir şey değil mevsime göre lastik alıcaksın yoksa traş. Bende 4 mevsim var hafif yağmurda araç tehlike saçıyor sola dönücem sağa doğru kayıyorum. Lastikler 1 yıllık bu markaya itaben yazmadım tür olarak bahsettim.. alacak arkadaşlar düşünsün.. öyle bir-iki model var dört mevsim tarafında 2 sesonu tam yapamıyorlar bir tarafa ağırlık veriyorlar. Onlarda pahalı zaten cep yakıyor..
    Hangi 4 mevsim lastiği kullanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.