Şimdi Ara

Petlas Yeni 4 Mevsim Lastiğini Tanıttı ( multiaction ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akyurt

Farroad 195-50-15 petlas a karşı yazmadım zaten genel kanı itibariyle böyle diye dile getirdim
    Valla sizin markayı ilk defa duyuyorum. Ben 6 aydır Nokian Weatherproof kullanıyorum. Yazın 40 derecede de sürdüm, kışın -15 de karda da sürdüm. Çok memnun kaldım.

Tek pişmanlığım bu zamana kadar ahlaksız lastikçilere senede 2 kere sök tak parası vermek oldu. Bunca zaman yaz/kış lastiklerini kullandığım zamana acıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 3 Şubat 2019; 22:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer okuduysanız ilk mesajımda belirttim 2 marka var diye bunlardan biri de sizin kullandığınız waterproof diğeri goodyear vector serisi yazı yazlık kışı da kışlık olarak kullanmak gerekir. 1 sezondan sonra 2 sezonda tam performans veremiyor diyen arkadaşlar var yoksa yolda giden araca kontra vermek zoruda kalırsınız. Ya da tam dibinde durursunuz refucun.. sıkıntılı işler allahtan yedeklerim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 3 Şubat 2019; 22:5:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Eğer okuduysanız ilk mesajımda belirttim 2 marka var diye bunlardan biri de sizin kullandığınız waterproof diğeri goodyear vector serisi yazı yazlık kışı da kışlık olarak kullanmak gerekir. 1 sezondan sonra 2 sezonda tam performans veremiyor diyen arkadaşlar var yoksa yolda giden araca kontra vermek zoruda kalırsınız. Ya da tam dibinde durursunuz refucun.. sıkıntılı işler allahtan yedeklerim var..
    Her zaman tam performans, ya da tüm koşullarda mükemmel tutunma şart diye bir şey var mı acaba? Pistte mi yarışıyoruz ? İmkanımın olmadığı zamanlarda kışın sadece 2 kışlık lastikle sayısız uzun yol yaptığım zamanlar bile oldu (Kesinlikle önermiyorum) Ama tedbirli ve hız limitlerine uyulduğunda kaliteli 4 mevsim lastikler fazlasıyla yeterlidir. Standart ve düzgün kullanan bir kullanıcını işini fazlasıyla görür. Her virajla çizgi yapmak isteyen kullanıcılar bulaşmasın tabi bunlara.

Ayda düzenli olarak en az 700-800 km uzun yol yapan biri olarak bunları yazıyorum.

• Gerçi bundan sonra 4 mevsim lastik mi olur diyenlere açıklama yapmayacağım. 4 mevsim lastiklerin kıymeti anlaşılırsa fiyatları uçar. Biz alalım böyle iyi.

Bu lastiklerden sipariş geçtim, eskişehirdeyim.

Daha öncesinde babamın aracında(punto 1.3) nokian 4 mevsim vardı. Ses yapması, dişlerin parçalanması sorunu dışında memnundu. Tabi yumuşak lastik olduğundan çabuk bitmesi de var.

Bu lastikten kullanan arkadaşlar var mı? Yorumları nelerdir?
    Önceki aracımda petlassın kış lastiğini de kullanmıştım, bu elbette bir kış lastiği kadar stabil değil. Bunu bilerek aracı kullandığınız taktirde kışı sorunsuz çıkartırsınız.
    Yaz sıcaklarında da herhangi bir ses vs. yapmadı. Dişlerde kırılma/kopma da yok.
    Ben oldukça memnun kaldım, Bu lastikler eskidiğinde yine hiç düşünmeden petlas dört mevsim alır takarım.
    PT555 in PT535 den daha kötü olacağını da hiç sanmıyorum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.